Ruch - Radomsko
jeszcze mniej
jak Ruch spadoł do 2ligi pierwszy raz to chodziło na mecze i po 200 -500 ludzi ale takiej cienizny jak grają teraz to nie grali. Jak spadną do 3 ligi to co niektórym trza nogi z dupy powyrywać co by już innym nerwów nie psuli. A najlepi by było co by się po dzisiejszym meczu spotkali z kibolami niech się tłumaczą czymu tako cienizna odpierdalają
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
tyle my na karnego czekali....piechol pisze:srutwa strzelil na 1-0. potem nie wykorzystal karnego. smarzynski zas miol jakis slupek - to na szybko z relacji kumpla co jest na szpilu, ja sie nie wyrobilem niestety po robocie...
ale przynajmniej z tej bramy sie cieszyc mozna (o ile sie zaraz nie cofneli), bo jak patrzylem na wynik do przerwy to mi sie slabo robilo
EDIT: tylko martwi mnie to ze na telegazecie ani na sportowefakty.pl nic o golu nie pisza.... o karnym owszem... moze to tylko opoznienie
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radio Katowice się łączyło na żywo ze stadionem, dzwonił do mnie też z meczu kumpel.
Właśnie mi napisał smsa, ze wygrali, ale pilkarze zostali wygwizdani jak nigdy podobno...
53' - niewykorzystany karnego, zaraz potem Srutwa minal tormana, jednak strzelil tak lekko, ze obronca zdołał wrócić i wybić piłkę. Wygrali dzięki Nowakowi - w ostatnim kwadransie obronił trzy dobre sytuacje.
Właśnie mi napisał smsa, ze wygrali, ale pilkarze zostali wygwizdani jak nigdy podobno...
53' - niewykorzystany karnego, zaraz potem Srutwa minal tormana, jednak strzelil tak lekko, ze obronca zdołał wrócić i wybić piłkę. Wygrali dzięki Nowakowi - w ostatnim kwadransie obronił trzy dobre sytuacje.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2005, o 19:58 przez piechol, łącznie zmieniany 1 raz.
od małego NIEBIESKI
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: