Z kim baraże?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#46 Post autor: fRyta » 7 maja 2005, o 11:12

jak bydemy grali z kims z grupy 1 to mamy trzecia liga. Teoretycznie najlepiej trafic na ta grupe podkarpacka heko stal tloki albo motor.

BITELS81

#47 Post autor: BITELS81 » 9 maja 2005, o 11:20

Z NASZEJ GRUPY TZN 4 WCHODZI CHYBA MOTOR WIEC TŁOKI, STAL RZ, ALBO OWIEWKI Z CZERMNA

Elmer
Kontakt:

#48 Post autor: Elmer » 29 maja 2005, o 17:34

Śniło mi się, że grali z Motorem Lublin. Ale wyniku nie powiem. Chyba było ok :lol:

marcyk
Kontakt:

#49 Post autor: marcyk » 30 maja 2005, o 10:46

Z kim by niy grali to z tom postwaom, zaangazowaniym w gra, ambicjom jako prezynyujom III liga momy banowo pewno.

kitek1999

#50 Post autor: kitek1999 » 5 cze 2005, o 18:59

biorąc pod uwagę obecną sytuacje w tabeli i rozkład gier Polkowic (wyjazd Radomsko i u siebie Szczakowa) to temat staje się jak najbardziej aktualny

bolo23

#51 Post autor: bolo23 » 5 cze 2005, o 19:31

z podkarpacia awansowalo heko, wiec motor prawdopodobny

salas
Kontakt:

salas

#52 Post autor: salas » 5 cze 2005, o 20:24

obojetnie z kim bydom grac i tak dostanom wpierdziel!!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#53 Post autor: radzion » 5 cze 2005, o 21:41

a wiec tak: narazie jedynym pewnym zespolem w barazach z 3 ligi jest Unia Janikowo, na 99% w barazach bedzie tez grac Znicz Pruszków, w ostatniej kolejce zadecyduje sie ktore z 2 zespolow Motor Lublin czy Tloki Gorzyce awansuja z grupy podkarpackiej no i ostatni zespol bedzie wyloniony z grupy slaskiej a tam najwieksze szanse ma mimo wszystko Polonia Bytom ktora powinna w 2 ostatnicjh meczach zdobyc 6 punktow,podobnie jak Radzionkow,ktory jednak ma strate 1 punktu do polonii , Polar wroclaw pewnie zdoebdzie 4 punkty i wtedy o 2 miejscu zadecyduja wyniki bezposrednich meczow miedzy polonia a polarem a ten ma lepszy polonia!

takze moim zdaniem 4 barazowiczow z 3 ligi bedzie wygladac tak:

Unia Janikowo
Znicz Pruszków
Motor Lublin
Polonia Bytom

z punktu widzenia kibicowskiego najlepiej bedzie chyba trafic na Polonie Bytom, ze sportowego punktu widzenia to chyba na Znicz Pruszków

w kazdym badz razie z kazdym mozna wygrac i z kazdym mozna dostac becki!!
a baraze momy na 100% pewnei bo Polkowice nie straca punktow z Radomskiem i Szcakowa u siebie!

salas
Kontakt:

salas

#54 Post autor: salas » 5 cze 2005, o 22:07

raz unikneli baraże ale teroz to ich nie widza!!!!!czemu jo musza zyc w takich po***anych czasach!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: gerhat » 5 cze 2005, o 22:14

Po występie Widzewa w Mlaiwe jo bym juz nie mówił nic, że coś jest pewne.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#56 Post autor: Patton » 5 cze 2005, o 22:14

Ktos mi na "Chat" napisal, ze mam nie siac paniki, bo jeszcze nie spadli. Chyba ten "ktosiu" sobie jaja robi - naprawde. Ja nie sieje paniki zadnej, tylko mowie jaka jest prawda i tyle. Jak zostaniemy w tej 2 lidze, to bedzie wiekszy sukces, niz wszystkie awanse razem wziete... :/ Dziekuje wam za to. Niech ktorys z was po sezonie dotknie koszulki z herbem, to mu rece poupierdalam!! Co wy bando parszywych swin robiliscie w srode?? Czy widzieliscie co to jest RUCH?? Gnoje!! Wstyd mi za to, ze musze was ogladac w tak pieknym klubie i barwach!!! Przeciez te pilkarzyki po sezonie sp***dola stad, nie dlatego, ze w Ruchu bedzie kryzys - My kibice Ruchu im "poprawimy conieco z twarza i cialem..." :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: gerhat » 5 cze 2005, o 22:20

Patton pisze:.....Co wy bando parszywych swin robiliscie w srode?? .....:(
Jedna wręczała Guciowi Puchar, a reszty chyba nie było

gregor
Kontakt:

#58 Post autor: gregor » 5 cze 2005, o 22:25

Patton pisze:Ktos mi na "Chat" napisal, ze mam nie siac paniki, bo jeszcze nie spadli. Chyba ten "ktosiu" sobie jaja robi - naprawde. Ja nie sieje paniki zadnej, tylko mowie jaka jest prawda i tyle. Jak zostaniemy w tej 2 lidze, to bedzie wiekszy sukces, niz wszystkie awanse razem wziete... :/ Dziekuje wam za to. Niech ktorys z was po sezonie dotknie koszulki z herbem, to mu rece poupierdalam!! Co wy bando parszywych swin robiliscie w srode?? Czy widzieliscie co to jest RUCH?? Gnoje!! Wstyd mi za to, ze musze was ogladac w tak pieknym klubie i barwach!!! Przeciez te pilkarzyki po sezonie sp***dola stad, nie dlatego, ze w Ruchu bedzie kryzys - My kibice Ruchu im "poprawimy conieco z twarza i cialem..." :(
Jo powiem tak zastraszanie teraz nic nie da bo gorzej już być nie może poczekomyy do końca jak bydzie baraż to do ostatniego gwistka i obojętnie jakim to sie skończy winikiem przeprowadzymy wtedy męskie rozmowy :wink: i nawet 1000 psów im nie pomoże. A jak sie uczymiemy dej BOŻE to każdy nowy kto przyjdzie do nos grać musi oficjalnie powiedzieć kibicom że bydzie falki wyprówoł i jak słowa nie dotrzymie to do gazu abo na ring :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#59 Post autor: Patton » 5 cze 2005, o 22:26

pi***ole ich wszystkich, z Pepe, Srutwa i Nowakiem na czele. Nie zalezy mi na tym, czy zostaniecie czy nie - i tak pewnie spierdolicie robic "kariere". Aaa i jeszcze jedno - wasze domy i auta, sa za okradanie Ruchu!! Ciesze sie, ze nie dostajecie kasy, ja bym wam kazal takie kary placic, ze spalibyscie na trybunie glownej. Banda pierdolonych pasozytow!!

P.S. Sorki, nie moglem sie powstrzymac :? Rok temu byla kopia tego samego, na sama mysl tcyh wydarzen to mnie ciarki przechodza :roll: Gregor - przeciez napisalem, ze po sezonie. 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

volek
Kontakt:

#60 Post autor: volek » 5 cze 2005, o 22:29

wy***rdalać z Cichej.Zamiast was powinni grać kibice,wtedy bscie widzieli zaangażowanie,wy tego pojęcia nie znacie zasrane nieroby.Zostały wam 4 mecze,po nich-tak jak pisze Patton-omijajcie Niebieskie Barwy z daleka,nie zasługujecie na to by je ubierać.
atomic pisze:A kiedy odbeda sie mecze barazowe?
Baraże odbędą się 18 i 22 czerwca,losowanie baraży-jutro.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Zablokowany