o co ci lazi, wkleiles dokaldnei ten sam tekst co mikoruch wyzej z tymze trocha ucietyRUDA SL pisze::shock2: Radzion juz NIE :brynol:radzion pisze:Ruda Sl czytej forum , ten tekst co zes wkleil jest kilka psotow wyzej
INAUGURACJA PRZESUNIETA ???
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zle zech sie wyrazio sory to nialo byc napisane ze jo juz nie pija!!! soryradzion pisze:o co ci lazi, wkleiles dokaldnei ten sam tekst co mikoruch wyzej z tymze trocha ucietyRUDA SL pisze::shock2: Radzion juz NIE :brynol:radzion pisze:Ruda Sl czytej forum , ten tekst co zes wkleil jest kilka psotow wyzej
-
- Kontakt:
Fotka jest sprzed kilku tygodni wiec w sumie nie jest do konca autentyczna. Mam nadzieje ze Klimzowiec nie ma za zle, ze wykorzystalismy jego fotke. A ten odsniezony kawalek to miejsce do treningu.sadik pisze:jo tam widza zielono murawa chyba radzion sie wziol za robota i do soboty cale odgarniete bydzie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bedziemy mieli piekna, podgrzegwana, zielona murawe, a mecze beda wygladaly tak jak w Bundeslidze (biala sciana z perspektywy trybun), tyle ze z calym 1.000 ludzi na trybunach, ktorzy pokrzycza 15 minut i sie rozchoruja. 
Nic, poczekalismy 3 miechy, to nie poczekamy jeszcze tygodnia? Nie badzmy smieszni
PS. Mam istotne pytanko, czy zakupil juz ktos karnet na runde wiosenna? I czy osoba ta ma aparat cyfrowy?
Pozdrawiam

Nic, poczekalismy 3 miechy, to nie poczekamy jeszcze tygodnia? Nie badzmy smieszni

PS. Mam istotne pytanko, czy zakupil juz ktos karnet na runde wiosenna? I czy osoba ta ma aparat cyfrowy?

- Schlesien
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Ktoś tu na forum miał w podpisie pod każdym postem nowy karnet jak sie nie mylaKkubicki pisze:Fotka jest sprzed kilku tygodni wiec w sumie nie jest do konca autentyczna. Mam nadzieje ze Klimzowiec nie ma za zle, ze wykorzystalismy jego fotke. A ten odsniezony kawalek to miejsce do treningu.sadik pisze:jo tam widza zielono murawa chyba radzion sie wziol za robota i do soboty cale odgarniete bydzie

- radzion
- Kontakt: