Ruch - Odra

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#46 Post autor: radzion » 6 mar 2005, o 16:48

widza ze chyba w tym samym czasie my z LUkasem dokladnie to samo napisali:-d
oto wlasnei chodzi!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#47 Post autor: Lutz » 6 mar 2005, o 20:37

Lukas Michalski pisze:Lutz ale rzecz w tym ze krytyka krytyka, do niej trzeba miec podstawy. Krytykowac tylko po to zeby nie bylo samych pochwal nie ma sensu. Nie widziales sparingu wiec przepraszam za pytanie ale co krytykujesz? wynik. bo nie gre, nie poziom, nie konkretnych zawodnikow. Fakt ze konstruktywna krytyka jest dobra i potrzebna, ale trzeba ja umiec rozgraniczyc od narzekania. takie jest moje zdanie. pozdRo
Fakt szpilu niy widziołech , czytołech tylko komentarze , które nie są napewno miarodajne , moje krytyka dotyczy tego , że w pomeczowych wypowiedziach czytom a to nom wiater przeszkadzoł (Ried tyż groł pod wiater) , a to śniygu napruło i sie nic niy kleiło itd itp..... Nie widziołech poszczególnych zawodników , nawet niy wiym jako mieli taktyka, ale z wyniku wnioskuja że Ci poszczególni zawodnicyw danym momencie niy byli lepsi od chopów z Odry , albo taktyka zawiodła. Może nawet niy ma to krytyka ........a wiyncy stwierdzanie suchych faktów , o kerych już tu pisołech. Co do stwierdzynio , że nikt z nos nie wie jak bydzie - nie widza w tym nic dziwnego , gdyby było inaczy to po co grać ?? Zaroz dejmy Bełchtowowi awans , Wiśle meistra itd..... Liga za tydziyń i dołbych dużo aby te moje spostrzeżenia sie niy sprawdziły i hasło "to były tylko sparingi" - okazało sie hasłym roku !!

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: hanys1920 » 7 mar 2005, o 01:03

z tego co napisałeś można wnioskować Lutz że nie krytykujesz gry piłkarzy, tylko krytykujesz i nie podoba ci się tandetne usprawiedliwianie takich a nie innych wyników przez piłkarzy i sztab szkoleniowy?czyż tak?na przyszlosc wiec te dwa konteksty wyraznie rozgraniczaj, kogo, za co krytykujesz bo ciężko się polapać :) sorry że odbiegam od tematu ale nie wypowiadam się na temat sparingów gdyż ich widzialem tyle co Lutz :D .
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

KK
Kontakt:

#49 Post autor: KK » 7 mar 2005, o 01:51

hanys1920 pisze:sorry że odbiegam od tematu ale nie wypowiadam się na temat sparingów gdyż ich widzialem tyle co Lutz :D .
hanys1920 - Jak juz odbiegasz od tematu to nie badz chociaz złośliwy :evil:

A do do tematu. Widzialem kilka sparow, nie zachwycily mnie, ale ja spokojnie czekam na lige i jakos kazdy kolejny nie wygrany mecz nie wzbudza we mnie jakis refleksji. Oceniac tych chlopakow zamierzam dopiero od 12 marca i tyle.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#50 Post autor: 19r20 » 7 mar 2005, o 10:03

dokładnie tak po pierwszym meczu oceniajcei a nie po jakims sparingu!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ