VLEPY 3 EDYCJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ch co ci sie zas nie podobo w tym podziale??
mogl zes przyez wziasc je i podzielic
chlopaki siedzieli nad tym po 5 dni , a ktos ku*** wiecznie narzeko
a na rudzie vlepy sprzedaje kolek
jak chcesz tez sprzedawac zglos sie na gg do modego on ci podjedziesz do niego on da ci pakiety i rozprowadzisz
pozdRo
jak chcesz tez sprzedawac zglos sie na gg do modego on ci podjedziesz do niego on da ci pakiety i rozprowadzisz
pozdRo
Viro pisze:ch co ci sie zas nie podobo w tym podziale??
pozdRo
to mi sie niepodobo bo mogly byc chuliganskie razem i tradycyjne razem a nie osobno i to jedyno sprawa
a co do dzielenia to dzielilem 2 serie
a co do rozprowadzania na rudzie to nie jestem zaden diler

pozdRo
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli chodzi o jakosc to przegladnalem wszystkie projekty na spokojnie i jak sie okazalo czesc (spora) Vlep nie zostala przygotowana pod druk
po pierwsze nie jest rozbita na CMYK a po drugie ma 72 dpi a nie jak potrzeba 300 dpi (72 - 300 dpi to roznica kolosalna) Wiec to co wyglada fajnie na ekranie ma sie ni jak do wydrukow. Jak ktos chce wiedziec wiecej to walcie na pw.

Wojtek teroz zes mnie wkurwil
po 1 miales to sprawdzic po 2 pojebales wzory bo nie takie my wybierali i sa tam takie ktorych my nie chcieli !!! a ty zes miol kartka z wzorami i dostols dobre wzory!!!
wiec ku*** skoncz pi***olic , a jak sie nie ma czasu to sie godo chlopaki nie dam rady pochytac zrobcie to i tyle a nie usilnie probioje sie samemu wszystkim zajac!!!
moje slowa moze potwierdzic conajmniej 6 osob z forum , ktore byly przy wybieraniu wiec nie proboj ze mna dyskutowac tym temacie.
nie chcialech poruszac tematu bo myslalech ze wyjasnione zostalo miedzy nami co i jak ale jak ty piszesz jawnie ze to nie Twoja wina i "ktos" tego nie dopilnowal to mnie ro***erdala!!!
tyle odemnie
co do ch to co dzieliles z 2 edycji to kropla w morzu vlep
jakbych chcial dzielic wlepy na chuliganskie i reszte to wg nmnie glupi pomysl
teraz jezeli chcesz miec wszystkie chuliganskie musisz kupic 5 pakietow to sie nazywa chwyt marketingowy, a co za tym idzie zwieksza to sprzedaz i odnosi zamierzony skutek , a chyba o to wszystkim nam chodzi??!!!
jakby bylo tak jak Ty mowisz to kupil bys 1 pakiet i ch*** wiecej a tak chcac miec wszystkie kupisz 5 . Rachunek jest prosty. Nastepna sprawa to taka ze jakbym chcial sie pytac znow po kolei wszystkich jak mam ukladac vlepy wg takich czy takich wzorow to znow bylaby dyskusja kupa zadymy i kolejne dni opoznienia w wydaniu vlep
co do rozprowadzania to sa od tego ludzie piodane jest co i jak jakie maja nr gg
mam nadzieje ze uda sie tez zalatwic ze beda w sklepie w Chorzowie ale to juz zalatwia ktos inny i jak da rade to poda szczegoly
pozdRawiam
po 1 miales to sprawdzic po 2 pojebales wzory bo nie takie my wybierali i sa tam takie ktorych my nie chcieli !!! a ty zes miol kartka z wzorami i dostols dobre wzory!!!
wiec ku*** skoncz pi***olic , a jak sie nie ma czasu to sie godo chlopaki nie dam rady pochytac zrobcie to i tyle a nie usilnie probioje sie samemu wszystkim zajac!!!
moje slowa moze potwierdzic conajmniej 6 osob z forum , ktore byly przy wybieraniu wiec nie proboj ze mna dyskutowac tym temacie.
nie chcialech poruszac tematu bo myslalech ze wyjasnione zostalo miedzy nami co i jak ale jak ty piszesz jawnie ze to nie Twoja wina i "ktos" tego nie dopilnowal to mnie ro***erdala!!!
tyle odemnie
co do ch to co dzieliles z 2 edycji to kropla w morzu vlep
jakbych chcial dzielic wlepy na chuliganskie i reszte to wg nmnie glupi pomysl
teraz jezeli chcesz miec wszystkie chuliganskie musisz kupic 5 pakietow to sie nazywa chwyt marketingowy, a co za tym idzie zwieksza to sprzedaz i odnosi zamierzony skutek , a chyba o to wszystkim nam chodzi??!!!
jakby bylo tak jak Ty mowisz to kupil bys 1 pakiet i ch*** wiecej a tak chcac miec wszystkie kupisz 5 . Rachunek jest prosty. Nastepna sprawa to taka ze jakbym chcial sie pytac znow po kolei wszystkich jak mam ukladac vlepy wg takich czy takich wzorow to znow bylaby dyskusja kupa zadymy i kolejne dni opoznienia w wydaniu vlep
co do rozprowadzania to sa od tego ludzie piodane jest co i jak jakie maja nr gg
mam nadzieje ze uda sie tez zalatwic ze beda w sklepie w Chorzowie ale to juz zalatwia ktos inny i jak da rade to poda szczegoly
pozdRawiam
-
- Kontakt:
zwady by nie bylo bo jak napisalem myslalem ze wszystko zostalo wyjasnione , ale jak widze ktos chce wszystko wybielic na forum i nie wiem po ch** ten post
to moja odpowiedz ja nie napisalbym nic i byloby ok ale jak ktos nie potrafi przyznac sie do bledu , a pozniej jeszcze wszystko odwraca to juz mnie krew zalewo
to moja odpowiedz ja nie napisalbym nic i byloby ok ale jak ktos nie potrafi przyznac sie do bledu , a pozniej jeszcze wszystko odwraca to juz mnie krew zalewo
-
- Kontakt:
wszyscy sie ucza na błędach i ch** juz takiego bledu mam nadzieje nikt nie popelni nastepne vlepy beda juz perfect i tego trzeba sie 3 mac a tak na marginesie to dla mie w sumie vlepy ciul znaczą .....vlepami sie nie pokaze kto ma lepszych kibiców trzeba to pokozac na trybunach no ale na pewno jest to fajna rzecz ino nie przywiazywac do tego tak duzej wagi .... to moje zdanie poprostu nie sr** ino na lajcie fajne vlepy wydawać