TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: HKSADIK » 4 gru 2004, o 18:22

Może warto popytać o Bajery,który jest na liście transferowej Korony :D Jak pamiętam Bajera sprawdził sie w Ruchu 8)

Pavlique
Kontakt:

#47 Post autor: Pavlique » 4 gru 2004, o 18:24

Możno i Bonk z Ciderlandu jest do wziyncio,bo coś mi sie zdo że z Wosia i Grzyba nici :cry:
I'm a man who walks alone

volek
Kontakt:

#48 Post autor: volek » 4 gru 2004, o 18:32

HKSADIK pisze:Może warto popytać o Bajery,który jest na liście transferowej Korony :D Jak pamiętam Bajera sprawdził sie w Ruchu 8)
Tak,sprawdził się,tylko w ataku moim zdaniem niepodważalne miejsce ma Mario.Obok niego,myśle,że trener Wyrobek będzie dalej stawiał na Pepe,jest Biza,który może grać zarowno w ataku jak i w drugiej linii.A Bajera?-niezły zmiennik.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

gregor
Kontakt:

#49 Post autor: gregor » 4 gru 2004, o 20:03

volek pisze:
HKSADIK pisze:Może warto popytać o Bajery,który jest na liście transferowej Korony :D Jak pamiętam Bajera sprawdził sie w Ruchu 8)
Tak,sprawdził się,tylko w ataku moim zdaniem niepodważalne miejsce ma Mario.Obok niego,myśle,że trener Wyrobek będzie dalej stawiał na Pepe,jest Biza,który może grać zarowno w ataku jak i w drugiej linii.A Bajera?-niezły zmiennik.
Był unos nie chcioł zostać szukoł kasy niech sp***dala. :?
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

AndRe
Kontakt:

#50 Post autor: AndRe » 4 gru 2004, o 20:22

Do wziecia jest Marek Kubisz -synek z Hajduk

Juz raz byl blisko Nas wiec moze teraz

Wos i Grzyb raczej odpadaja , Bajera chyba tez.

Szkoda ze nikt sie nie zainteresowal Robertem Gorskim .Podobno jest blisko gry w Belchatowie.

Ja i tak czekam na debiuty Mlodego Ecika i Dereka.Oni plus Pepe , Wawrzynczok,Ariel, Balul , Franke i Fosa to nasz przyszlosc.

Z nizszych klas wart uwagi jest nasz byly gracz Rafal Zuga.No i Powiecko 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: Ozor » 5 gru 2004, o 10:09

Z tym Kubiszem to nawet niezły pomysł trochę pije ale wie jak trzeba się ustawic na boisku i technika jest jego wielkim atutem.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#52 Post autor: Lutz » 5 gru 2004, o 10:31

A jo to widza tak: ze słów Klimka wyniko , że na wiosna momy walczyć o awans , a jo sie pytom z czym ?? Tyn skład kery momy jest w stanie powalczyć ale kożdy szpil musieli by zagrać na 100 % co jak wiadomo jest niymożliwe. Do czego zmierzom : zamiast szukać 3 , 4 ogranych , b.dobrych grajków z nazwiskami i umiejętnościami szukomy zaś kajś po "hasiokach" za jakimś talyntym. Niy mogymy teroz stawiać na młodzierz i talynty , bo nojważniejszy jest awans, a łoni nom go niy wywalczom. Przykład Pepe , groł , groł , na koniec wypolił i przestoł strzylać. Mario i Bizak stare chopy - ale dziynki nim niy som my kajś na samym dole.
Dlatego tyż - nowi ja jak najbardzi ale żodne młode talynty z IV ligi !!.
Na nich przidzie pora jak bydymy już w I lidze z jako tako ustabilizowanym składym i nie zagrożeni spadkiym.

KK
Kontakt:

#53 Post autor: KK » 5 gru 2004, o 12:06

Lutz - nie zgodze sie. Potrzebni nam sa 2-3 zawodnicy do gry na odpowiednim poziomie od juz, ale szeroka kadre moglaby/a wedlug mnie nawet powinna tworzyc utalentowana mlodziezy z nizszych lig... Systematycznie ogrywac ich w koncowkach spotkan, a to bedzie procentowalo w przyszlosci...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#54 Post autor: Lutz » 5 gru 2004, o 13:15

Kkubicki pisze:Lutz - nie zgodze sie. Potrzebni nam sa 2-3 zawodnicy do gry na odpowiednim poziomie od juz, ale szeroka kadre moglaby/a wedlug mnie nawet powinna tworzyc utalentowana mlodziezy z nizszych lig... Systematycznie ogrywac ich w koncowkach spotkan, a to bedzie procentowalo w przyszlosci...
Chyba nieuważnie czytołś mój post : napisołech to samo co ty ino inaczy sformułowane. 3 , 4 kopaczy od zaroz z doświadzeniem , ogranych i z poziomem zbliżonym do I ligi , żeby wogóle marzyć o grze o awans. Niestety oglondomy sie za talyntami z IV ligi , co może przyniesie efekty w przyszłości , ale my chcymy awansu już teroz :!: Na młodzierz przidzie jeszcze czas jak bydymy mieli spokojny byt . Co nie znaczy że niy mogom być w kadrze i powoli sie ogrywać. Narazie nie widza na naszy liście nikogo typu Gorawski , Surma , Baszczyński , kopaczy o takim potencjale nam właśnie teroz potrzeba , nie talyntów z IV ligi.
Inno sprawa to kasa :( . Boja sie ino , że bydymy brać co je ; w myśl zasady "na bezrybiu i rak ryba" i przykludzi sie do nos kupa nowych ale pokroju niazapomnianego Sukera czy Podolaka :(

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#55 Post autor: wolfik » 5 gru 2004, o 14:20

Nie ma pilkarzy starych czy mlodych, sa po prostu dobzi albo źli. W calym pilkarskim swiecie traktuje sie 18, 19-latków jak normalnych zawodników, to juz nie są trampkarze. Jak jest dobry to gra, nie to nie. A u nas caly czas tylko szpicata gadka o tym, zeby ostroznie wprowadzac mlodych zawodników, opierac sklad na doswiadczonych zaweodników itd. A to przeciez nie ma wielkiego znaczenia, po prostu wybierzmy najlepszych na jakich nas stac i tyle

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: jajo » 5 gru 2004, o 15:07

Lutz: Surma, Baszczu, Gora. to wg mnie przesada. Przeciez zaden reprezant nie przyjdzie walczyc dopiero o I lige. Raczej powinnismy szukac ludzi ogranych w lidze, ale nie gwiazdy,bo one jeszcze nie beda chetny by tu grać. Chyba, ze sie pozytywnie zaskocze
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

AndRe
Kontakt:

#57 Post autor: AndRe » 5 gru 2004, o 15:18

Ja tylko przypomne ze Baszczu przyszedl do Nas z Pogoni Nowy Bytom za pilki.( ilosc sztuk nie pamietam)

Wiec Lutz chyba jednak warto szperac w nizszych ligach

Co do Cwielonga to on dla mnie jest jednym z najlepszych grajkow w Ruchu a ze pudluje...Bardziej doswiadczonym zawodnikom sie to zdarza
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#58 Post autor: vahanara » 5 gru 2004, o 16:42

A'propos tzw. słabszej gry Pepego to wydaje mi się że ostatnie mecze nie grał na "szpicy" ale jako cofnięty, gdzieś z boku. To poprostu nie jego miejsce na boisku a umiejętności, techniki i serca do gry mogłoby mu pozazdrościć wielu starszych i bardziej "doświadczonych".
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

TS_PODBESKIDZIE_BB

#59 Post autor: TS_PODBESKIDZIE_BB » 5 gru 2004, o 17:07

Viro pisze:TS_PODBESKIDZIE_BB ja ci zmienil ta nazwa pod nickiem :lol:
Dzięki :lol: :piwo: odrazu lepiej :D

Pavlique
Kontakt:

#60 Post autor: Pavlique » 5 gru 2004, o 18:15

I jak tu Wos niy lubić :wink: :lol: 8)
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ