SSA RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
niektorych to niezle juz powalilo...jeszcze nic nie zrobil konkretnego Klimek a juz go wszyscy ubóstwiają i mysla jakby mu dziekowac (naRazie nie wiem za co...)!! dejcie mu czas do popisu!! pamietom ze takie same nastroje byly w Pogoni, ŁKsie, i chociazby w Górniku Zabrze jak przychodzili cudotwórcy typu Ptaki, Kożminskie itd... :roll:
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mom slow... Jakos durno choroba? Bo jak kibic Ruchu moze miec kompleksy wobec Gieksy? Po co mieszac ciagle Giekse do spraw zwiazanych wylacznie z Ruchem. Dziwne, ale zygac mi sie chce jak takie cos czytom... Ale to Twoje zdanie i tylko o Tobie swiadczy...nudny pisze:bardziej wierza w spadek dziewczyn niz awans niebieskich
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak było pisane w temacie dymisja rogali:
Oby sie ino to sprawdziło...
Powodzenia Niebiescy!!!!!!!
:!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!:
Jo zaczynom po lekku wierzyć w to co pisołech w czerwcu.Wysłany: Sro Cze 30, 2004 7:40 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Prasa donosi:
18 czerwiec 2006
W zaledwie dwa lata po zmianie zarządu i prezesa klubu Ruch Chorzów oraz przekształceniu klubu w spółkę akcyjną, najbardziej utytułowany klub w polsce odnosi kolejny sukces po ubiegłorocznym wejsciu do ekstraklasy a mianowicie zdobywa swój 15 tytuł Mistrza Polski!!
Zmiana prezesa oraz wzmocnienia w klubie przyniosły oczekiwny rezultat.
W ostatnim meczu w walce i mistrzostwo Polski Ruch pokonał Wisłę Kraków 4:1
Po meczu 15 tyś.Sympatyków NIEBIESKICH przeszło na rynek w Chorzowie gdzie do późnych godzin nocnych świętowali sukces swojego ukochanego klubu........
Hmmm ale by było pięknie....
Pozdro dla wszystkich
Powodzenia Niebiescy!!!!!!!
:!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]
- 19r20
- Kontakt:
kurde ludzie bez takich chaseł - awans mistrz Polski itp
narazie niech nas wyprowadzom na prosta tylko tyle
bo pamietajcie ze nowa spółka bedzie i tak miała z 5 mln długu więc
NOT SO FAST BABIES
narazie niech nas wyprowadzom na prosta tylko tyle
bo pamietajcie ze nowa spółka bedzie i tak miała z 5 mln długu więc
NOT SO FAST BABIES
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jedno nie ulega wątpliwości, że nareszcie kibic Ruchu może zasypiać bez obaw że obudzi się spocony, bo ... sniła mu się rzeczywistość. Na hurraoptymizm mamy jednak jeszcze czas gdy zapowiedzi się zmaterializują.
Prawdopodobnie piekło ma wejscie i wyjscie, albowiem mawiąją, że można przez nie przejść.
Prawdopodobnie piekło ma wejscie i wyjscie, albowiem mawiąją, że można przez nie przejść.
-
- Kontakt:
Klimzowiec pisze:niektorych to niezle juz powalilo...jeszcze nic nie zrobil konkretnego Klimek a juz go wszyscy ubóstwiają i mysla jakby mu dziekowac (naRazie nie wiem za co...)!! dejcie mu czas do popisu!! pamietom ze takie same nastroje byly w Pogoni, ŁKsie, i chociazby w Górniku Zabrze jak przychodzili cudotwórcy typu Ptaki, Kożminskie itd... :roll:
jesli ci chodzi o mnie to mosz cos przeciwko ze tak pissza ? pisza ino jakby to było a ze czasu potrzebujom to wiem ..... juz nic nie pisza dupca
-
- Kontakt:
Do tej pory byłem pełen obaw o dalsze losy Niebieskich i powstałej SSA. Pana Klimka nie znałem i nie znam, nie wiedziałem nawet skąd pochodzi. Ale ten fragment Jego wypowiedzi w dużym stopniu mnie uspokoił:
"Urodziłem się w Chorzowie, a w latach 80-tych grałem nawet w juniorach Stadionu Śląskiego, ale to dawne czasy - wspomina biznesmen. - Podczas pobytu np. w Londynie nie potrafię sobie odmówić przyjemności, aby odwiedzić mecze Fulhalm, czy Arsenalu. Generalnie wolę jednak przychodzić na Ruch i zachęcam do tego wszystkich. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że nawet Barcelona gra nudniejszy futbol niż Ruch w spotkaniach z Kujawiakiem, czy Koroną. To mogę powiedzieć z całą odpowiedzialnością, "niebieskich" przecież znam od urodzenia - zapewnia mówiąc z wyczuwalnym śląskim akcentem."
Z tego wynika, ze jest po prostu HANYSEM, a nie jakimś Koźmińskim, Ptokiem itp.
"Urodziłem się w Chorzowie, a w latach 80-tych grałem nawet w juniorach Stadionu Śląskiego, ale to dawne czasy - wspomina biznesmen. - Podczas pobytu np. w Londynie nie potrafię sobie odmówić przyjemności, aby odwiedzić mecze Fulhalm, czy Arsenalu. Generalnie wolę jednak przychodzić na Ruch i zachęcam do tego wszystkich. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że nawet Barcelona gra nudniejszy futbol niż Ruch w spotkaniach z Kujawiakiem, czy Koroną. To mogę powiedzieć z całą odpowiedzialnością, "niebieskich" przecież znam od urodzenia - zapewnia mówiąc z wyczuwalnym śląskim akcentem."
Z tego wynika, ze jest po prostu HANYSEM, a nie jakimś Koźmińskim, Ptokiem itp.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Fami
- Kontakt:
Panu Klimkowi trzeba jak najbardziej podziękować
Jo jest ciekawy co by było jakby on sie nie zainteresował ładowaniem kasy w Ruch i czy dzisiej cieszyliy by my się ze stworzenia SSA (przecież "stara" spólka nie uzbierała nawet minimalnej kwoty na egzystencję
) Wiadomo że nie możemy sie nad nim zachwycać ale poszanowanie dla tego człowieka powiniem mieć każdy kibic Ruchu bo byc może bedzie on głowną postacią w odbudowywaniu potęgi naszego ukochanego klubu.

-
- Kontakt: