Kasa na sektorówke
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobre z tymi co jo sie miol cos wyjasnic to wyjasniol jo, moze mnie nie kiedy ponosi, ale w slosznej sprawie bo k... nie chca sie pewnego poranka obodzic i poczoc sie tak jak kibice Poloni Bytom lub innych slaskich klubow co wszytko im odeszlo.Momy szansa odbodowac to co my dlogie lata bodowali i do tego daza zeby bylo jak najlepiej.Niebyda sie dlozej sam rozpisywac bo pisarz ze mnie nie jest. Powiem tyle kto chce pomoc to pomorze a kto nie to juz od niego wybor. Mysla ze zno wzniesiemy sie na wyrzyny.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:fana:
Kod: Zaznacz cały
[list][list=][img][/img][url][b][i][u] Co powiecie na Przyjadom kibice na hala na mecz[/u][/i][/b][/url][/list][/list]
-
- Kontakt:
- Gucio
- Kontakt:
Witam wszystkich kibicow Ruch Chorzow i nie tylko. Rozmawialem z Bolkiem i jak wiadomo zbiorka na sektorowke nie idzie zbytnio dobrze troszka mi zal bo np.te pyndzle z katowic majom juz pare tysiecy zlotych nazbierne tak samo jak Zaglebie S-ce a my mamy dopiero kilka setek to wiec lipa jest . Duzo ludzi mowi mi lub Bolkowi ze wplaci jak bydzie sezon lub cos takiego mysla i czymia wos za slowo ze tak bydzie i przypominom ze jest konto na ktore mozna wplacac pieniadze badzmy lepisi niz nasi rywal i pokarzymy kto jest najlepszy.PozdRawiam