Pieniadze na "ULTRAS"
VIRO Tak a co??? ale malo tam zagaldam bo moj tata tam siedzi czesto i sie wpisuje na moj nick bo sowjego nie ma :-/ a o co chodzi?? cos zlego napisano?? nawet nie mow bo wstyd nie lubie tej strony wchodze na szalikowcy.prv.pl tam jest moja strona ja na kibicach sie na kaciku kolekcjonera a inne to nie moja robota
POZDRO

-
- Kontakt:
Witam wszystkich kibicow "NIEBIESKICH" po meczu zwycieskim dlanas z Kujawiakiem.Na liscie jest juz zapisanych 51 osob.Chcialem tylko podziekiowac tym co dali pieniadze na meczu z Kujawiakiem i nie tylko na meczu.Do wgladu kto chce zobaczyc liste wplacajacych to niech przyjdzie do mnie na meczu z Koronom.I chcialbym przypomiec tym ktorzy nie wplacili pieniedzy i som na liscie zapisani choc wiekszosc juz sie usprawiedliwila.Pragne przypomiec ze reszte pieniedzy bedziemy zbierac na meczu z Koronom.I przypominam ze mozna dawac wiecej jak ktos ma pieniedzy poniewarz znalazla sie osoba, ktora zaplacila skladke ze 4 miechy i dorzucila 40 zl wiecej, za co wielkie DZIEKi od nas wszystkich.Aktoalnie zebranych zostalo jak narazie
" 510" zl. za co wielkie "Dzieki" i pozdrawiam
" 510" zl. za co wielkie "Dzieki" i pozdrawiam
-
- Kontakt:
sory ze sie pytom ale spiker (B.Kalus) godol ze pieniadze z tych supeRowych koszulek co Bolek sprzedaje sa zapomogą finansową dla klubu kibica? Czy zyski wzmocnią finansowo oprawe? Jak niy to przeca by szlo jakis interes rozkrecic, tak by miec jakąś alternatywną formę dochodów na rzecz opraw na meczach!
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt: