ŁKS-RUCH
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Zauwazyliscie że prawie w każdym temacie odchodzimy od głownych watków? Tak było z zaglebiem, mlawą teraz z lks-em to samo. Choc czytając ostatnie posty zauważam ze niektórzy zmieniają ton swych wypowiedzi. Juz nie ma w nas napastliwosci, zadziornosci, dominuje raczej poczucie beznadziejnosci i braku wiary! Jeszcze nie tak dawno co niektórzy chcieli lać w morde za nie śpiewanie, jeszcze inni krytykowali za remont i za krzesełka . Teraz wypomina sie nieobecnosc na meczach
(moze zaczniemy podpisywac liste obecnosci?) Jesteśmy II sezon w 2 lidze z perspektywa na dalszy pobyt. Cieszycie sie na mozliwe derby z
gks,polonią, ew ze slaskiem w. i co? Takie macie ambicje? Jechac na sosnowiec i cieszyc sie z frekwencji? Dla mnie najwazniejszy awans!
Wiem ze to melodia przyszlosci moze nawet bardzo dalekiej ale ja w to wierze pomimo tego ze mamy obenie najsłabszą kadre w historii mi dostepnej( na Ruch chodze od 89 roku).
A na Lks-ie moze wywalcza jakis remis i bedziemy sie wszyscy cieszyc z wyniku?
(moze zaczniemy podpisywac liste obecnosci?) Jesteśmy II sezon w 2 lidze z perspektywa na dalszy pobyt. Cieszycie sie na mozliwe derby z
gks,polonią, ew ze slaskiem w. i co? Takie macie ambicje? Jechac na sosnowiec i cieszyc sie z frekwencji? Dla mnie najwazniejszy awans!
Wiem ze to melodia przyszlosci moze nawet bardzo dalekiej ale ja w to wierze pomimo tego ze mamy obenie najsłabszą kadre w historii mi dostepnej( na Ruch chodze od 89 roku).
A na Lks-ie moze wywalcza jakis remis i bedziemy sie wszyscy cieszyc z wyniku?

Jo,stary dziod,na RUCH przestoł łazić(regularnie) w 89 roku...Potym byłech ino na poru szpilach...Robia w niymcach 10 m-cy w roku :oops: Ale tyż uważom,że RUCH powiniyn walczyć o wyższe cele,niż pokonanie goroli ze sosnofca...choćby grali w 4 lidze :oops: Ino do tego som potrzebni Managers z kasom :twisted:
-
- Kontakt:
zycie w obecnych czasach jest ciezkie, a my jestesmy przyzwyczajeni do wygody i dawania wszystkiego pod nos.
nie rozumie wogole wielu mlodych ludzi ktozy po paru latach chudych traca wiare (mysle o RUCHU) i mowia cos w stylu smerfa marudy :"na pewno sie nie uuudaaa". nie tedy droga mlodziezy. na zachodzie sa roznego rodzaju psychoanalitycy, psycholodzy rodzinni i inni szamani od spraw slabej psychy, ale u nas jeszcze ta moda nie nastala i skutki widac m. in. na tym forum.
moje lata "buntu" przypadly w okresie komuny, jak nie bylo znajomosci to cza bylo nawet glupi kawalek wusztu wyciongac komus z gardla albo wyrwac z reki bo jak ty tego nie zrobiles to tobie to wyrwali albo wyszarpali i takie przyklady mozna by mnozyc.
nie bede sie dalej rozwodzil bo tez pisze nie w temacie ale CHOPY GLOWY DO GORY BO JESZCZE BYDZIE NIYBIESKO i jo w to wierza i cekom bo nawet w komunie jak sie stolo w raji za tym gupim wusztym to w koncu sie go kiedys dostalo jak niy dzis to jutro. i wiecej wiary koledzy wlasnie w to JUTRO> RUCHU NIEBIESKIEGO PRZEZ POL SWIATA UKOCHANEGO.
A teroz napisa w tymacie : na lks'ie wierza w 3 pkt.
NARA
nie rozumie wogole wielu mlodych ludzi ktozy po paru latach chudych traca wiare (mysle o RUCHU) i mowia cos w stylu smerfa marudy :"na pewno sie nie uuudaaa". nie tedy droga mlodziezy. na zachodzie sa roznego rodzaju psychoanalitycy, psycholodzy rodzinni i inni szamani od spraw slabej psychy, ale u nas jeszcze ta moda nie nastala i skutki widac m. in. na tym forum.
moje lata "buntu" przypadly w okresie komuny, jak nie bylo znajomosci to cza bylo nawet glupi kawalek wusztu wyciongac komus z gardla albo wyrwac z reki bo jak ty tego nie zrobiles to tobie to wyrwali albo wyszarpali i takie przyklady mozna by mnozyc.
nie bede sie dalej rozwodzil bo tez pisze nie w temacie ale CHOPY GLOWY DO GORY BO JESZCZE BYDZIE NIYBIESKO i jo w to wierza i cekom bo nawet w komunie jak sie stolo w raji za tym gupim wusztym to w koncu sie go kiedys dostalo jak niy dzis to jutro. i wiecej wiary koledzy wlasnie w to JUTRO> RUCHU NIEBIESKIEGO PRZEZ POL SWIATA UKOCHANEGO.
A teroz napisa w tymacie : na lks'ie wierza w 3 pkt.
NARA
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
WOJTEKK pisze:"STOIMI ZWARCI W JEDNYM SZEREGU,ZJEDNOCZENI NIEBIESKA SILA"-hmmmm czytajac te posty w tym temacie oraz w innych jakos coraz gorzej to widze,co niektorych postów komentowac nie bede,ale jak ktos pisze jak to kiedys kibicowal i teraz to juz na mecze nie bedzie jezdzil i wiara sie zachwiala i wogole dobrze ze nie byl na meczu to przepraszam zacznij moze w soboty na grzyby jezdzic mniej stresujace zajecie,a moze lepeij zostan w kanjpie na piwie po co masz isc na mecz i przerwac kolejke jak mozesz siedziec do konca i tez sie nie bedziesz stresowal. ZA RUCH ZA HKS POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES,ilu ? ilu ...........z was
nono od grzybiorzy z daleka bo bylech w sobota a potym na mecz tez zdazylech
- radzion
- Kontakt: