Zagłębie 1-0 Ruch :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Rynek

#46 Post autor: Rynek » 10 paź 2004, o 17:51

Czemu nie zrobiliscie zadnej oprawy :?: A moze byla tylko nie zauwazylem :lol:

Nikiszowiec
Kontakt:

#47 Post autor: Nikiszowiec » 10 paź 2004, o 17:51

Patton pisze:Bo nie spiewalismy z nimi hymnu :lol: :lol:
:hehe: :hehe: :hehe:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

SOSNOWIEC*

#48 Post autor: SOSNOWIEC* » 10 paź 2004, o 17:52

Ja napisze tak!!! Skoro za bluzgi chcecie nas banowac pobanujne cie moze tych waszych napinaczy co bluzgaja na nas!! No chyba ze im wolno bo sa u siebie!!!
Kto byl na meczu wie jak bylo!!!

Nikiszowiec
Kontakt:

#49 Post autor: Nikiszowiec » 10 paź 2004, o 17:52

Rynek pisze:Czemu nie zrobiliscie zadnej oprawy :?: A moze byla tylko nie zauwazylem :lol:
Bo czekaliśmy na waszego mazurka dombowskigo z bioło-pomarańcowymi kartonikami klapsie :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Gość

#50 Post autor: Gość » 10 paź 2004, o 17:52

SOSNOWIEC* pisze:Ja napisze tak!!! Skoro za bluzgi chcecie nas banowac pobanujne cie moze tych waszych napinaczy co bluzgaja na nas!! No chyba ze im wolno bo sa u siebie!!!
RAUS :!:

SOSNOWIEC*

#51 Post autor: SOSNOWIEC* » 10 paź 2004, o 17:54

WojtekO pisze:
SOSNOWIEC* pisze:Ja napisze tak!!! Skoro za bluzgi chcecie nas banowac pobanujne cie moze tych waszych napinaczy co bluzgaja na nas!! No chyba ze im wolno bo sa u siebie!!!
RAUS :!:
I tu wlasnie wychodzi na jakim jestescie poziomie intelektualnym!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#52 Post autor: Lutz » 10 paź 2004, o 17:56

Ja genau :!: :!: Bo my som u siebie , a ty jesteś niechcianym intruzem :!:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#53 Post autor: Neo » 10 paź 2004, o 17:56

LoL

Patrzcie co gadają gołębie :?

[KOSA]

#54 Post autor: [KOSA] » 10 paź 2004, o 17:56

Wam jakos intelekt nie pomaga... :roll:

Rynek

#55 Post autor: Rynek » 10 paź 2004, o 17:57

Naprawde podobal mi sie wasz pokaz ultras tylko tak dalej niebiescy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#56 Post autor: Patton » 10 paź 2004, o 17:57

Takim jak Europa - zawsze w niej bylismy i bedziemy. Wy za to sie dopiero tego uczycie... Na stepach mongolskich wychowani, zaglebiem opetani :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

tomano

#57 Post autor: tomano » 10 paź 2004, o 17:57

Was troche ponad tysiac, chwilami bardzo glosni, ale tez długie okresy ciszy, szczegolnie w 2 polowie. Niepodobala wam sie oprawa? malo nas to obchodzi, przypomne ze wy nic nie zaprezentowaliscie. Tak czy siak dobry mecz, do zobaczenia w Chorzowie!

Gość

#58 Post autor: Gość » 10 paź 2004, o 17:57

SOSNOWIEC* pisze:I tu wlasnie wychodzi na jakim jestescie poziomie intelektualnym!!!!!!!!
Po piyrwszy nie znosz mie i nie wiysz co godosz, po drugie idz sie leczyc komleksy kaj indzij (po ch** zes wloz na nasze forum?), po trzecie RAUS (wynocha) :!:

[KOSA]

#59 Post autor: [KOSA] » 10 paź 2004, o 18:00

SOSNOWIEC* pisze:Bez komentarza!!!
sp***rzaj juz bo szkoda godki :!: :evil:

Jura

#60 Post autor: Jura » 10 paź 2004, o 18:01

Teraz ja. Dla mnie super mecz na trybunach, wiecaj takich. Zaprezentowalismy sie dobrze, miejscami bardzo dobrze, ale Zaglebie tez caly mecz darlo ryje. Moge to ocenic, bo siedzialem na trybunie honorowej. A akustyka rzeczywiscie fatalna. Oby dwie grupy kibiców, absolutnie I liga. Teraz mniej przyjemnie: to co pokazali pilkarze to jest kompromitacja. Zaglebie mialo bodaj 9 setek, my jedna. Nie istnielismy w srodku pola. Jarczyk to jest blazen, taki faul 60 metrów od bramki. Palant.Po Mario widac, ze milowymi krokami zbliza sie emerytura. Nawet nie walczyl jak za dawnych lat. Cos trzeba zrobic z ta druzyna, bo tak dalej byc nie moze. dzieki dla wszystkich, którzy byli.

Zablokowany