Ruch - Piast
- Patton
- Kontakt:
ku*** jo by chciol ta kartonuwa zoboczyc . Ale jak tak jest to nich kazdy pilnuje sosiada co koolo niego siedzi niech podniesie kartonik.Ale nie rozumia tegoi przeciesz na legi robiom take za***iste kartnuwy, i tam na sektoze som dzieci stare chopy i wszyscy dzwigajom KARTONIKI i som efekty.
Bykowina K S Ruch
Bykowina K S Ruch
NIEBIESCY WYGRAJĄ !!!!!!!!!
NIEBIESCY DO BOJU W SOBOTE 3 PKT WYGRANA 2ZERO Z PIASTEM I BEDZIE PIKNIE :lol: BYKOWINA NA ZAWSZE Z RUCHEM!!!!! 8)
-
- Kontakt:
malo tych komentarzy jest w sumie to moze to sie przelozy na frekwencje na stadionie :i bedzie nas dużo :lol: RUUUCH RUUUUUUUCH HKS !!!!!!!! 8) Ps. Widzieliscie to ?? http://www.ramki.republika.pl/koch2.jpg a na www.kibice.net na chacie przy tym pisze murzyny kibicuja Ruchowi ?? :shock: :shock:
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po kilku latach próśb, błagań, marudzeń a nawet gróźb moja dziołcha zdecydowała się iść ze mna na szpil.....
W związku z tym poprosze o:
- wysoką frekwencje kibiców
- dobry doping
- zwycięstwo Ruchu...
czy nie za wiele??
mam nadzieje ze nie bo jak nie to moze byc jej pierwszy i ostatni mecze na Ruchu... a jak sama twierdzi chce zeby nie było nudno...
W związku z tym poprosze o:
- wysoką frekwencje kibiców
- dobry doping
- zwycięstwo Ruchu...
czy nie za wiele??
mam nadzieje ze nie bo jak nie to moze byc jej pierwszy i ostatni mecze na Ruchu... a jak sama twierdzi chce zeby nie było nudno...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Właśnie teraz zadzwonił do mnie kuzyn (mo 13 lat, a rodzice nigdy mu na Ruch nie dali, bo nie mieli z czego
) i spytoł się czy bych go wziął na mecz, bo dowiedział się, że moze wejść za darmo. W związku z tym chciałem jeszcze raz serdecznie podziękować pomysłodawcom tej wspaniałej akcji.
P.S. A dzisiej skromne 2:1 8)
DO BOJU NIEBIESCY, DO BOJU NIEBIESCY... MARSZ, MARSZ, MARSZ, DO BOJU MARSZ, ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS, DO BOJU NIEBIESCY

P.S. A dzisiej skromne 2:1 8)
DO BOJU NIEBIESCY, DO BOJU NIEBIESCY... MARSZ, MARSZ, MARSZ, DO BOJU MARSZ, ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS, DO BOJU NIEBIESCY
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: