Ruch Stasiak
- vinc84
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
trza bylo myslec i psiewac jak ostatnio zescie wlezli za frikoKlimzowiec pisze:skad jo to znom...niestety jo sie narazie ucza i kasy nie zarabiam i znom wielu takich bajtli( 16-18 lat) co by chcialo pospiewac i wspomoc dopingiem nosz klub ale nie stac ich na to, a moja mama pedziala ze ostatnia rzecza jaka byzrobila jest to ze do mi kasa na tych dziadów(mama jak slyszy o pilkarzach to ino zno Śrutwe i Beckhama i kojarzy skurokopów z miljonerami), kurde co szpil sie musza wadzic o to samoKOCHŁOWICE pisze:Jo przed chwila byl po bilety i mi powiedziala ze najtansze po 15 zetaJo miol trudno 5zł wykombinowac atu takie cos
Trzeba bedzie stac kolo plotu a pozniej do porku i swietowac wygrano

- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jakby byly bilety po 5 zl,to pewnie i tak niektorzy pisali czamu nie po 3.Tak jak Radzion pisol ceny na stolki byly po 15 zl i cieszcie sie ze nie zdrozaly
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2004, o 21:20 przez volek, łącznie zmieniany 1 raz.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chopcy cieszcie sie,że bilet jest po 15 zł.Jo już nie mógł strzymać jak bilet kosztowoł 25 zł,albo jescze gorzej jak stadion wogole był zamkięty.
Jo mom dla was dobrą rade jak zarobić na bilet
Trzeba zacząć grać w profika
A tak w sumie to jest mój jubileuszowy post
Juz napisałem 100 postów
i to jest coś
Pozdro i wiem,że warto iść jutro na szpil,gdyż Niebiescy jutro zgarniają 3 punkty
NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY POWRÓCI KS RUCH Chorzów W SZEREGI EKSTRAKLASY
Jo mom dla was dobrą rade jak zarobić na bilet

A tak w sumie to jest mój jubileuszowy post

i to jest coś

NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY POWRÓCI KS RUCH Chorzów W SZEREGI EKSTRAKLASY

- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:? jo byl nabadziej wkurzony ze nikt nie chciol spiewac...jo byl o 9.15 sie juz zapisac na liscie...tak mi zalezalo by wlesc i sie w koncu zaspiewac mje ukochane hks...a zta kasa po prostu je tak ze kurde musza wpierw pooodowac dlugi za wyjazdy...(Widzew i bielsko) i na serio nie wydaja na bzdety...bo jo je tylko syn górnikaradzion pisze:trza bylo myslec i psiewac jak ostatnio zescie wlezli za frikoKlimzowiec pisze:skad jo to znom...niestety jo sie narazie ucza i kasy nie zarabiam i znom wielu takich bajtli( 16-18 lat) co by chcialo pospiewac i wspomoc dopingiem nosz klub ale nie stac ich na to, a moja mama pedziala ze ostatnia rzecza jaka byzrobila jest to ze do mi kasa na tych dziadów(mama jak slyszy o pilkarzach to ino zno Śrutwe i Beckhama i kojarzy skurokopów z miljonerami), kurde co szpil sie musza wadzic o to samoKOCHŁOWICE pisze:Jo przed chwila byl po bilety i mi powiedziala ze najtansze po 15 zetaJo miol trudno 5zł wykombinowac atu takie cos
Trzeba bedzie stac kolo plotu a pozniej do porku i swietowac wygrano

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt: