No i się Goraś poskarżył ...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#46 Post autor: Simone » 14 gru 2006, o 21:13

Buger ok ok ale Ptak rzekomo powiedzial Klimkowi ze Ruch za jego pieniadze do 1 ligi nie awansuje a winni mu jestesmy duza banke ...

Jakos nie widze paniki na forum z tego powodu a kaliber problemu jakby wyzszy ...

Grunt to zachowac spokoj , ugadac sie i doczlapac do tej Oranzady

Tam wszystko bedzie prostsze

kolend

#47 Post autor: kolend » 14 gru 2006, o 21:17

No i Goraś się poskarzyl...

Zastanowcie sie, ile te 150 000 zl to jest kasy i co za to można kupić, a potem niech pierwszy rzuci kamien w niego ten, co by z tych pieniedzy zrezygnował.

rumcajs_79
Kontakt:

#48 Post autor: rumcajs_79 » 14 gru 2006, o 21:22

kolend pisze:No i Goraś się poskarzyl...

Zastanowcie sie, ile te 150 000 zl to jest kasy i co za to można kupić, a potem niech pierwszy rzuci kamien w niego ten, co by z tych pieniedzy zrezygnował.
i wszystko w tymacje
jak sie o cudzej jaskie godo to jakos lekko to przychodzi
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Buger

#49 Post autor: Buger » 14 gru 2006, o 21:26

miłośc do klubu to cos wiecej...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#50 Post autor: wolfik » 14 gru 2006, o 21:42

kolend pisze:No i Goraś się poskarzyl...

Śrutwa zrezygnowal z 400 000...

Prawda jest ze ta kasa mu sie nalezy i ma pelne prawo o nia walczyc. Ale jak ktos mowi z kocha Ruch ba jeszcze chcialby go kupic w przyszlosci to juz jest chyba cos nie tak. Milosc wymaga wyrzeczen. Tymbardziej ze Gora w Moskwie na brak kasy narzekac nie powinien. W takich sytuacjach poznajemy klase czlowieka, której Gorawski zwyczajnie nie ma
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Kobold
Kontakt:

#51 Post autor: Kobold » 14 gru 2006, o 21:44

Mnie najbardziej wkurza to w kontekście odejścia Gorawskiego z naszego klubu. Jak dostał sygnał z Wisły to od razu podpisał tam umowę nie dając klubowi się nawet potargować i wyciągnąć trochę kasy choćby na poczet zaległych wypłat Gorawskiego. Pepe jakoś nie szleje z tego powodu tylko spokojnie targowanie zostawił przedstawicielom obu klubów.
Więc Gorawski najpierw podstawił nas pod ścianę a teraz chce być jednym z członków plutonu egzekucyjnego ...

arcio
Kontakt:

#52 Post autor: arcio » 14 gru 2006, o 21:46

wolfik pisze:Śrutwa zrezygnowal z 400 000...
zrezygnował z prawdziwych pieniędzy na poczet pakietu akcji
ile te akcje są warte to już inna sprawa ale akcje posiada
nigdy nie jest za późno

kolend

#53 Post autor: kolend » 14 gru 2006, o 21:48

To ze dobrze zarabia w Moskwie to ma byc kara?!?!
Jak Ciebie bedzie szef ruchal w du9sko to powiesz ok, nie ma sprawy, zapomnijmy o tym ze wisicie mi w ciul kasy...
Bardzo fajnie sie rozporzadza czyjas kasa, troche ciezej swoja

COBRA

#54 Post autor: COBRA » 14 gru 2006, o 21:50

Zeby z tego ino jakies jaja niewyszly typu ujemne punkty albo zakazy tranferow, z pzpn to nigdy niewiadomo a udupic nas napewno beda chcieli jak nam tak dobrze idzie.A z tej kasy nikt mu niekarze rezygnowac tak jak ktos tam napisal,tylko dlaczego akurat teraz jak tak wszystko dobrze zaczelo sie ukladac?

slavo
Kontakt:

#55 Post autor: slavo » 14 gru 2006, o 21:57

Simone pisze:Zgodze sie z Toba Slavo ale to wszystko trzeba w świetle prawa udowodnic mimo ze wiemy jak jest
chwila, chwila jakieś poszlaki przynajmniej istnieją. Co oznacza ta ciepła posadka w radzie nadzorczej zomoTSu ? Z czego ona wynika ? Gdyby rzecz taka miała miejsce w branży samochodowej czy jakiejkolwiek innej prawnicy raczej nie mieli by wątpliwości. Przecież to dywersja gospodarcza czystej wody - zniszczyć konkurencje poprzez podstawionego człowieka, który ląduje u nas po wszystkim na cieplej posadce i przynajmniej teoretycznie (zasiadając w radzie nadzorczej) domaga się zwrotu długów których sam narobił !!! Przecież to jest rozbój w biały dzień w każdym normalnym kraju prorok dawno by z nim rozmawiał.
No chyba, że Ty wierzysz że Rogala pracuje u Kapki z racji tego że taki z niego świetny fachowiec ?!
Kolend pisze: No i Goraś się poskarzyl...

moment. Czym innym jest ta kwota dla Ciebie czym innym dla gory, który dzięki temu, że się Ruchu wypromował nie takie pieniądze zarabia.
Rumcajs_79 pisze: i wszystko w tymacje
ponawiam pytanie. Na jaki układ poszedł gora z rogalą że za darmo poszedł do uboli i ILE RUCH NA TYM STRACIŁ !!!!
Bo mnie się zdaje że za te 150 patykow to sie i sprzedał Wiśle i jeszcze teraz chciałby je wyegzekwować ponownie !.

oprócz konta na stadion proponuję utworzyć jeszcze jedno na żel dla ..... (tfu. brak słów) !

Kolend je***j się w łeb. Jak jest taki odważny to niech się procesuje z tym szefem co go wyruchał w du9sko ! Ale nie, bo oni są obydwaj po jednych pieniądzach - gwardziści z Rejmonta

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#56 Post autor: wolfik » 14 gru 2006, o 21:59

arcio pisze:
wolfik pisze:Śrutwa zrezygnowal z 400 000...
zrezygnował z prawdziwych pieniędzy na poczet pakietu akcji
ile te akcje są warte to już inna sprawa ale akcje posiada
A Gorawski przyjalby akcje, szczerze watpie
kolend pisze:To ze dobrze zarabia w Moskwie to ma byc kara?!?!
Jak Ciebie bedzie szef ruchal w du9sko to powiesz ok, nie ma sprawy, zapomnijmy o tym ze wisicie mi w ciul kasy...
Bardzo fajnie sie rozporzadza czyjas kasa, troche ciezej swoja
Ma pelne prawo do walki o te pieniadze, niezaleznie od tego czy teraz nie ma co garnka wrzucic czy ma kilka fur, to oczywiste. I ja nie mialbym do niego pretensji gdyby nie to, ze afiszuje sie wszem i wobec jak to kocha Ruch, a juz raz nas wyciulal, teraz w bardzo waznym momencie dla klubu wbija nam noz w plecy.

No i nie zapominjamy ze my powoli bo powoli ale jednak splacamy dlugi, wiec kiedys pewnie i Gora swoja kase by dostal
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#57 Post autor: slavo » 14 gru 2006, o 22:02

wolfik pisze:
No i nie zapominjamy ze my powoli bo powoli ale jednak splacamy dlugi, wiec kiedys pewnie i Gora swoja kase by dostal
jest tylko jedna wątpliwość - niby dlaczego w tym sporze stroną ma być SSA Ruch Klimka ?

rumcajs_79
Kontakt:

#58 Post autor: rumcajs_79 » 14 gru 2006, o 22:04

to ze długi som za rogali to ok i ze były przekrety w transferach itp to tyz fakt ale samo to ze facet chce swoja kasa to mu sie nie dziwja bo zadko fot by z tego w realnym swiecei zrezygnowol!tylko poco wygaduje w gazytach ze chciołby kiedys zainwestowac w klub a terno targo sie z nami po sondach!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

chorzowski88
Kontakt:

#59 Post autor: chorzowski88 » 14 gru 2006, o 22:04

wolfik 100% racji. Moment do upomnienia sie o kase wybrol jakby zlosliwie!!!!!!!!!!!!!

kolend

#60 Post autor: kolend » 14 gru 2006, o 22:06

slavo pisze:
Simone pisze:Zgodze sie z Toba Slavo ale to wszystko trzeba w świetle prawa udowodnic mimo ze wiemy jak jest
chwila, chwila jakieś poszlaki przynajmniej istnieją. Co oznacza ta ciepła posadka w radzie nadzorczej zomoTSu ? Z czego ona wynika ? Gdyby rzecz taka miała miejsce w branży samochodowej czy jakiejkolwiek innej prawnicy raczej nie mieli by wątpliwości. Przecież to dywersja gospodarcza czystej wody - zniszczyć konkurencje poprzez podstawionego człowieka, który ląduje u nas po wszystkim na cieplej posadce i przynajmniej teoretycznie (zasiadając w radzie nadzorczej) domaga się zwrotu długów których sam narobił !!! Przecież to jest rozbój w biały dzień w każdym normalnym kraju prorok dawno by z nim rozmawiał.
No chyba, że Ty wierzysz że Rogala pracuje u Kapki z racji tego że taki z niego świetny fachowiec ?!
Kolend pisze: No i Goraś się poskarzyl...

moment. Czym innym jest ta kwota dla Ciebie czym innym dla gory, który dzięki temu, że się Ruchu wypromował nie takie pieniądze zarabia.
Rumcajs_79 pisze: i wszystko w tymacje
ponawiam pytanie. Na jaki układ poszedł gora z rogalą że za darmo poszedł do uboli i ILE Ruch NA TYM STRACIŁ !!!!
Bo mnie się zdaje że za te 150 patykow to sie i sprzedał Wiśle i jeszcze teraz chciałby je wyegzekwować ponownie !.

oprócz konta na stadion proponuję utworzyć jeszcze jedno na żel dla ..... (tfu. brak słów) !

Kolend je***j się w łeb. Jak jest taki odważny to niech się procesuje z tym szefem co go wyruchał w du9sko ! Ale nie, bo oni są obydwaj po jednych pieniądzach - gwardziści z Rejmonta

Nie bede Ci odpowiadal w co masz sie je***c...

Mowisz, ze dla niego 150 000 to jest inna kasa - dla mnie bardzo fajny nowy samochod bedzie tym samym samochodem gdy kupi go Gorawski, Slavo, czy ja
Jeszcze raz sie zapytam - czy to jest kara dla niego, ze dobrze kopal i dobrze zarabia??
Załóżmy, ze zarabiasz drogi slavo 2000 miesiecznie netto, co daje 24000 rocznie, gdyby Twoj szef nie wyplacil Ci +- 5000zl powiedzialbys ok, nie ma sprawy?? A gdyby chodzilo tylko o 2000?? albo nawet o 1000?? jesli ktos z nim podpisal kontrakt na kase, gosciu sie tej kasy domaga i tyle

A z tego co wiem, to jak odchodzil, mial jeszcze tylko pol roku kontraktu z Ruchem i juz podpisal kontrakt z Wisla, a potem go Ruch wypozyczyl, zeby go na sile w 2 lidze nie trzymac...

ODPOWIEDZ