Szczakowianka - Ruch 6:0
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety, zgadzam sie z Niebieska na temat dzisiejszego kibicowania, ktore wg mnie nie mialo nic wspolnego z haslem " O Chorzowie, Chorzowie, Chorzowie, ty najlepszych kibicow w Polsce masz". W pewnym momencie nie bylo to kibicowanie, a prowokacja. A co do meczu, to wydaje mi sie, ze Pan Wyrobek, mimo calego szacunku dla Niego, niezbyt ostatnio panuje nad druzyna, a podejmowane decyzje kadrowe sa wg mnie nieco dziwne.
Nie chcialem wymieniac nazwisk, ale radzion zrobil to za mnie, chodzi m.in.o Podolaka. Czy Pan Wyrobek nie widzi co ten facet czyni. W pewnym momencie, chyba po 3 bramie nie wytrzymalem i wywolalem Ryska Kolodziejczyka, moze z 3 tory by obronil.
I jeszcze jedno do Niebieskiej. Wybacz, ale dzisiaj naprawde nasi, nie wiem jak ich nazwac, powiedzmy grajkowie, nie zasluzyli na to, aby podejsc do naszej klatki, bo po co??? Chyba zeby nadal robic nas w ci...a
Z calym szacunkiem:
stan>
Nie chcialem wymieniac nazwisk, ale radzion zrobil to za mnie, chodzi m.in.o Podolaka. Czy Pan Wyrobek nie widzi co ten facet czyni. W pewnym momencie, chyba po 3 bramie nie wytrzymalem i wywolalem Ryska Kolodziejczyka, moze z 3 tory by obronil.
I jeszcze jedno do Niebieskiej. Wybacz, ale dzisiaj naprawde nasi, nie wiem jak ich nazwac, powiedzmy grajkowie, nie zasluzyli na to, aby podejsc do naszej klatki, bo po co??? Chyba zeby nadal robic nas w ci...a
Z calym szacunkiem:
stan>
Ostatnio zmieniony 8 sie 2004, o 22:34 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.
- radzion
- Kontakt:
- anyfor
- Kontakt:
NIEBIESKA SORY ALE :
"II liga: Szczakowianka zdemolowała Ruch
Szczakowianka Jaworzno, Stasiak KSZO Celsa Ostrowiec, GKS Bełchatów i Korona Kolporter Kielce mają komplet punktów po dwóch kolejkach drugiej ligi piłkarskiej. W tabeli prowadzi zespół z Jaworzna, który ma najlepszy bilans bramkowy.
Prowadzona przez Janusza Białka Szczakowianka w niedzielę rozgromiła Ruch Chorzów 6:0. W dwóch meczach jej piłkarze zdobyli osiem goli, a nie stracili żadnego.
"Niebiescy" mają identyczny bilans, ale po stronie strat i zamykają tabelę."
JAK TU SIE NIY WQRWIAĆ
BATORY F@NS
"II liga: Szczakowianka zdemolowała Ruch
Szczakowianka Jaworzno, Stasiak KSZO Celsa Ostrowiec, GKS Bełchatów i Korona Kolporter Kielce mają komplet punktów po dwóch kolejkach drugiej ligi piłkarskiej. W tabeli prowadzi zespół z Jaworzna, który ma najlepszy bilans bramkowy.
Prowadzona przez Janusza Białka Szczakowianka w niedzielę rozgromiła Ruch Chorzów 6:0. W dwóch meczach jej piłkarze zdobyli osiem goli, a nie stracili żadnego.
"Niebiescy" mają identyczny bilans, ale po stronie strat i zamykają tabelę."
JAK TU SIE NIY WQRWIAĆ

BATORY F@NS
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SZCZAKOWA RUCH 6 - 0
PRZYDOŁ BY SIE IM WJAZD DO SZATNI ONI NAS W du*** MAJOM. :twisted:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od razu powiem dziś z przyczyn niezależnych nie moglem być na meczu, ale żałuje w sumie że nie byłem gdyż powyzywałbym tych gnoji od najwiekszych sprzedajnych kurew. Jeśli ty Niebieska po meczu przegranym 6-0, bardziej sie bulwersujesz zachowaniem kibiców aniżeli grą tych ciuli, to albo oni rzeczywiscie zagrali dziś fantastycznie i tylko pechowo przegrali 0-6, albo po prostu dobre samopoczucie ci dzis towarzyszy. Z tego co wiem to nic takiego się nie działo w tym sektorze, a pilkarze jedynie zasługują na wp***dol. (tak, tak, powtórka GKS). A wydaje mi sie żę to i tak jest anielska cierpliwość, gdyż gdyby takie coś się działo w innym klubie, w Legii lub gdzie indziej, to dawno by już byly rękoczyny i porządek zaprowadzony przez kibiców. I tego brakuje u nas w klubie.Kibice nie powinni i na szczęście nie są jak w religijenj przypowieści: że dostana w policzek (piłkarze swoją grą będą ich robić w ciula), to oni nadstawią drugi policzek (będą im dziękować za grę) I tym amatorom dumnie naazywających siebie piłkarzami mówie:ch** WAM W DUPE!!!
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- anyfor
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: