RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Szymi

#46 Post autor: Szymi » 11 sie 2004, o 12:09

no no no.spokojnie panowie!przed Drweca tez wszyscy pewni zwyciestwa a tu ZONK !!! nasze grajki w zyciowej formie nie sa wiec ja cieszylbym sie z remisu po dobrej grze.

TomSky
Kontakt:

#47 Post autor: TomSky » 11 sie 2004, o 12:26

Stary kibic pisze:Czesc.
Tako malo degresja.
Chodzi mi o napis " Gierczak Ty wiesz co" Zeby to niebyl punkt do zwady z PZPN-em. Zeby zas nie bylo konsekwencju na niekorzysc Ruchu

Mhm..... gierczak i tak wie co... i my tez wiemy więc zmieniam podpis
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Nanik
Kontakt:

#48 Post autor: Nanik » 11 sie 2004, o 15:54

[quote="Maldini"]Najpierw to wy mówcie tak po polsku bo gramy w lidze polskiej a nie gadacie po niemiecku:)

A TO MOJA WINA ZE CIE GOROL UDUPI...Ł I NIC NIE ROZUMISZ :?:

CYRAX

#49 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 12:27

je*** mnie wszystko ino chca wiedziec jedno czy bydzie wyjazd na radomiak bo to ku*** jest fajny wyjezdzik!!!!!!!!!!!?????????

Stowarzyszenie od czego wy jestescie cza rovbic wyjazdy bo robimy sobie wsyd !!!!! na bełchatowie 30, na drwęcy 10 ruchu(ponoc) 30 elana , na jaworznie 250 ( co to jest za liczba tam craxy wiecej przykezda a maja dalej niz my a teraz bedzie radom 0 i inne wyjazdy po 0 lub góra do 50 trzeba sie za siebie wziąsc

pozdRo

H...... wróć !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#50 Post autor: radzion » 12 sie 2004, o 14:41

a was ku*** wszytskich po***alo!!!!!!!
co wy ku*** wszyscy myslicie/?? ze to ze na jaworzno jedzie ino tyla ludzi to ejst wina stowarzyszenia????????
to jo sie pytom np ciebie cyrax , bo tak dupnie sie ku*** ciepiesz,kajs bol bo na jaworznei jakos cie nie widziolch!!!!!!!!!!!
naszo wina ze ku*** polowa ludzi to mo w du***?????

wiec skoncz pi***olic teksty typu H. wroc, bo to nei kmo nic wspolnego z tym ze jest chujowo,a jest chujowo od meczuz lksem, i ku*** kto by nie organizowol wyjazdu to bydzie to samo!!!!!!
i skoncz ku*** paczec na jakies cracovie, bo w tej chwili im do piet nie dorastomy, i neistety tako ch***ia jescze bydzie dlugo a akurat stow. nie mo na to za duzego wplywu, bo neistety my ludzi nie zmuszymy zeby jechali!!
i nic na to nie proadzym,y ze polwoa z kibicow ruchu woli sie na***rdolic niz ejchac na szpil a do tego jeszcze jak pojada na szpil to nie maja kasy, tak jak to bylo z czescia ludzi w jaworznie, mimo ze wyajzd byl bardzo tani, i taneij chobys sie zesrol to nie szlo zalatwic!!

tak wiec jeszcze roz: skoncz gupio pi***olic, bo stowarzyszenie nie ejst tylko od tego zeby orgaziowac wyjazdy, na keire pojedzie malo ludzi bo niestety nikt sie nie potrafi dogadac odnosnei wyajzdu

Bobek

#51 Post autor: Bobek » 12 sie 2004, o 14:42

Okej nie ma co sie łudzić na dobry wynik Radomiaka!!

Radomiak Radom 1:3 Ruch Chorzów
Srutwa x3

stan01
Kontakt:

#52 Post autor: stan01 » 12 sie 2004, o 14:58

CYRAX napisal: "Stowarzyszenie od czego wy jestescie cza rovbic wyjazdy bo robimy sobie wsyd !!!!! " Chyba koleś przegiąłeś pałę maksymalnie. Niestety, Stowarzyszenie frekwencji na wyjeździe nie zrobi, a i chyba u siebie również nie jest w stanie tego dokonać. Nie rozumie skad przyszly Ci do glowy akurat o to pretensje do Stowarzyszenia?

CYRAX

#53 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 15:38

dobra niech wam bedzie ale k...... radom to jest fajny wyjazd !!!!!! radzion na jaworznie nie byłem bo pi***ole wole dalesze wyjazdy :lol:

pozdRo

Gość

#54 Post autor: Gość » 12 sie 2004, o 15:38

te Cyrex ales ty po***rdolony jak takis cfaniak to sprubuj ty cos zalatwic kozaku CZEKAMY!!!!!!!!!!!!

CYRAX

#55 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 15:40

ja nie zajmuje sie wyjazdami wiec nic nie byda załatwiac sa od tego ludzie na Ruchu co sie tym zajmuja

pozdRo

Gość

#56 Post autor: Gość » 12 sie 2004, o 15:41

A jak godosz do Radziona ze wolisz dalsze wyjazdy to tys jest po***any bo sie powinno jezdzic na wszystkie mecze

CYRAX

#57 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 15:46

no ja ale akurat jaworzno mnie nie bawi nie byłem tam ani razu i nie zamierzam tam nawet jechac moze kiedys :D

TomSky
Kontakt:

#58 Post autor: TomSky » 12 sie 2004, o 15:48

to co jest dla Ciebie ważniejsze: to że gra Twoja druzyna czy to że miasto jest niefajne...?? Bo ja tu czegoś nie rozumiem
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Szymi

#59 Post autor: Szymi » 12 sie 2004, o 16:06

ja pewnie tera stowarzyszenie wszystkiemu winne.ale ku*** jak trzeba cos konkretnie na Ruchu zalatwic z kibicami to sie nagle wszyscy traca.Cyrax pi***olisz glupoty jakich swiat nie slyszol.nie lubia jak ktos najezdza na Radziona itp. czyli na ludzi ktorzy sie wyjazdami najbardziej interesuja i staraja sie je najtaniej zalatwic.jak sie cos ku*** nie podoba to sam idz i zalatwiaj.zobaczymy kto bydzie efektywniejszy :evil:

CYRAX

#60 Post autor: CYRAX » 12 sie 2004, o 16:23

po 1 na Radziona nie najezdam!!!!!!!

ODPOWIEDZ