Remont stadionu
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Do tej liczby należy jeszcze doliczyć pojemność sektora dla gości i sektory buforowe ... Czyli docelowo stadion Ruchu będzie mieścił kajś z 9 - 10 tyś. z czego 8 tysiaków miejsc będzie przeznaczonych dla publiczności.wolfik pisze:Po zamontowaniu krzesełek nasz stadion będzie miał tylko 7 tys. miejsc? I bedzie sprzedawanych tylko tyle biletów ile jest krzesełek?
Reasumując:
7 tys. dla Ruchu
1 - 1,5 tys. dla gości
i tyla biletów będzie sprzedawanych. Na obecne czasy jest to wg mnie wystarczająco

- 19r20
- Kontakt:
no patrząc na dzień dzisiejszy tzn. jak na mecze po 3 tysiące ludzi łazi to wystarczająco
moje pytanie jest następujące
w latach 95,96,97 na meczach z Legią, Górnikiem, GKSem było po 12 tysięcy ludzi
czy nikt już nie wierzy że jeszcze z nimi zagramy i że te 7 tys. to jest mało...
moje pytanie jest następujące
czy nikt już nie wierzy że jeszcze z nimi zagramy i że te 7 tys. to jest mało...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Rejon
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- vinc84
- Kontakt:
a ja jestem pewny ze jakbysmy szli na awans tzn zaczelibysmy wygryawac mecze to te 7 tys bylo by malo(ale i tak nie jest zle)\
jedna sprawa to jest: jak bedzie wygladala gra pilkarzy,
a druga czy taki piknik jak wczoraj jeszcze sie powtorzy czy beda wuszty przy wejsciu na sektor,plakaty,moze by jakos slansko orkiestra zaprosic na mecz zeby nam hymn zagrali itp itd.
jedna sprawa to jest: jak bedzie wygladala gra pilkarzy,
a druga czy taki piknik jak wczoraj jeszcze sie powtorzy czy beda wuszty przy wejsciu na sektor,plakaty,moze by jakos slansko orkiestra zaprosic na mecz zeby nam hymn zagrali itp itd.
GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
[quote="batory"]"moje pytanie jest następujące
czy nikt już nie wierzy że jeszcze z nimi zagramy i że te 7 tys. to jest mało..."
Pamietam jak w latach osiemdziesiatych na takie mecze przychodzilo 20 i nawet 30 tys. ludzi i mam taka nadzieje, ze jeszcze kiedys tyle wiary na RUCHu zobacze.
czy nikt już nie wierzy że jeszcze z nimi zagramy i że te 7 tys. to jest mało..."
Pamietam jak w latach osiemdziesiatych na takie mecze przychodzilo 20 i nawet 30 tys. ludzi i mam taka nadzieje, ze jeszcze kiedys tyle wiary na RUCHu zobacze.
-
- Kontakt:
jo to tyz pamietom dobrze ze bolo tyle ludzimarcyk pisze:batory pisze:"moje pytanie jest następujące
ale nie mom jakos ty nadzieji co ty ;MARCZYK;

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
momy prowincjonalny stadionik... prowizorki sie nojdluzy tu trzimiom i taki zostanie na lata nojwyzy na 200 urodziny G.Cieślika jakis sponsor zafunduje cos tam...moim zdaniem nojwiekszom wadom obecnego stadionu Ruchu jest brak infrastruktury dlo kibicow za malo kibli zero niemal sklepow z zarciem pamiatki ino pod trybunom za to wszedzie pelno zardzewialych plotow...
- 19r20
- Kontakt:
wcoraj byłem na stadionie popołudniu
na sektorach 7,10 już wszędzie zamontowali te metalowe kontowniki na krzesełka i kuli sektor 1
więc praca wre, jak tak dalej pójdzie to do konca miesiąca będzie już te 7 tys miejsc
na koronie wylewka asfaltowa
usuneli cały murek więc coraz bardziej mi sie to podoba
na sektorach 7,10 już wszędzie zamontowali te metalowe kontowniki na krzesełka i kuli sektor 1
więc praca wre, jak tak dalej pójdzie to do konca miesiąca będzie już te 7 tys miejsc
na koronie wylewka asfaltowa
usuneli cały murek więc coraz bardziej mi sie to podoba
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com