Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Większość już na pewno o tym wie, ale ja to tylko potwierdzę. Rogala ma swoje wtyki w gazetach (KAŻDEJ). Jak nawet jakaś gazeta go kiedyś krytykowała, to Przyspawany tak mieszał, że w końcu gazetka zaczęła o nim wcale nie pisać (bo dobrze nie można - no bo jak?). Najczęstszym sposobem, była zmiana dziennikarza, który źle pisał o Rogali. Wiem, że tak było w jednej z naszych lokalnych gazet. Z rozmów z jednym z odsuniętych dziennikarzy wiem, że po każdym artykule dzwonił do redakcji z awanturą i groźbami. Jak ktoś coś wie więcej, to niech pisze. Ocinek telenoweli: "Krystian i media"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ze na PF będzie narzekał to było jasne. Każdy z nas ma odmienny pogląd na ten temat i nie rozwijajmy tego tematu proszę, ale co te SAtowarzyszenie takiego zrobiiło, że to WSZYTSKO jest przez nie. Najwidoczniej przeszkadza mu to, że któs w sposób zorganizowany działa na rzecz klubu a nie jest to on i to o Stowarzyszeniu media mówią pozytywnie a o nim nie. Co mu odp na ten zarzut na Stowarzyszenie?
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
ROGALA Z CHORZOWA NIECH ...
TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI...... ROGALA NIE TAK ŁATWO SIĘ PODDA ALE PO MECZU ZE STALĄ ... KTO TO WIE.. CO SIE STANIE W CHORZOWIE!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Wczoraj,gdy byłem na Cichej zauważyłem jak spod budynku klubowego
odjeżdża samochód z napisem "Przeprowadzki".Mam nadzieję,że to był sygnał,że prezes zwija swoje automaty i inne gadżety i wynosi się z klubu.
odjeżdża samochód z napisem "Przeprowadzki".Mam nadzieję,że to był sygnał,że prezes zwija swoje automaty i inne gadżety i wynosi się z klubu.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: