Zmiany personalne
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
prezes przyznal ze wstepne rozmowy z pilkarzami zaostaly juz przeprowadzone strony poznaly wzajemne warunki kontraktu ktore w przyszlym tygodniu maja byc finalizowane napewno latwiejsze bedzie rozmowa gdy sie utrzymamy
-czyli prezes nie ma zamiaru rezygnowac
po raz kolejny zamierzam sie spotkac z pilkarzami mam na nich pewna nispodzianke jaka ? rogala nie ukrywa ze chce przyznac ekstra priemie za uratowanie ligi
ciekawostki
prezes switu szymanski chce przenies druzyne do bydgoszczy kapitanem druznnyny ma byc piotr mosor
w gronie kandydatow na trenera szczakowianki wymienia sie lorensa
-czyli prezes nie ma zamiaru rezygnowac
po raz kolejny zamierzam sie spotkac z pilkarzami mam na nich pewna nispodzianke jaka ? rogala nie ukrywa ze chce przyznac ekstra priemie za uratowanie ligi
ciekawostki
prezes switu szymanski chce przenies druzyne do bydgoszczy kapitanem druznnyny ma byc piotr mosor
w gronie kandydatow na trenera szczakowianki wymienia sie lorensa
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
29-letni Marcin Malinowski, po dwuletnim pobycie w Ruchu Chorzów wraca do wodzisławskiej Odry. Piłkarz podpisał z Odrą dwuletni kontrakt.
W barwach Ruchu rozegrał 55 spotkań w I i II lidze i strzelił 2 gole. Jego umowa z "niebieskimi" wygasa z końcem czerwca.
Czy ktoś wreszcie zrobi porządek z tym wąsiatym gnojem?!
W barwach Ruchu rozegrał 55 spotkań w I i II lidze i strzelił 2 gole. Jego umowa z "niebieskimi" wygasa z końcem czerwca.
Czy ktoś wreszcie zrobi porządek z tym wąsiatym gnojem?!
ja dziwię sie co niektórym co rozpaczają że odchodzi malina , cecot
A CO ONI TAKIEGO ZROBILI DLA RUCHU ????
SPÓŚCILI NAS DO II LIGII , Z SZANSĄ NA SPADEK DO III LIGI
a tacy to byli doświadczeni zawodnicy - mam ich w du*** - jakby grala młdzież nawet ta z rezerw i teraz grałaby w barażach to wiedział bym dlaczego!!!
NA RUCH CHODZE 35 LAT I NIGDY DRUZYNA RUCHU (wszyscy zawodnicy z wyjątkiem kilku młodych ) CO MECZ NIE MÓWILI MI - swa grą po co ty stary ciulu tu prztchodzisz???? my i tak mamy wszystko w du*** a ciebie najbardziej.
A CO ONI TAKIEGO ZROBILI DLA RUCHU ????
SPÓŚCILI NAS DO II LIGII , Z SZANSĄ NA SPADEK DO III LIGI
a tacy to byli doświadczeni zawodnicy - mam ich w du*** - jakby grala młdzież nawet ta z rezerw i teraz grałaby w barażach to wiedział bym dlaczego!!!
NA RUCH CHODZE 35 LAT I NIGDY DRUZYNA RUCHU (wszyscy zawodnicy z wyjątkiem kilku młodych ) CO MECZ NIE MÓWILI MI - swa grą po co ty stary ciulu tu prztchodzisz???? my i tak mamy wszystko w du*** a ciebie najbardziej.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
A tak apropos niy bronia rogali dalko mi do tego , głównie to jego wina że jest tak jak jest, ale jakby Maliny ,Cecoty i inne rok tymu zagrali jedyn szpil na poważnie i z zaangażowaniym to może ( kto wiy) dzisiej dostowli by wypłaty na czas i mieli by kaj miyszkać. (chodzi m i tu o tyn 1 punkt co nom braknył do utrzimanio) .Powtarzom to już keryś roz to niy grabarz bo boisku loto i bal kopie, stykło trocha honoru i uczciwości w stosunku do siebie samego i kibiców. Ale niy ważniejsze były prywatne wojennki z rogalikiym jak dobro klubu , a teroz jak szczury pitajom z tonącego okryntu."My musimy z czegoś żyć" - godajom.Trzabyło ku*** rok tymu o tym poyśleć.
Musza niestyty przyznać racja Blumenowi , choć wielu z wos sie z tym niy zgodzi.
Pozdro
PS. Ciekawe co pokożom nasze gwiazdki w rawanżu.Abo zaś to olejom tak jak olali I Liga.
Musza niestyty przyznać racja Blumenowi , choć wielu z wos sie z tym niy zgodzi.
Pozdro
PS. Ciekawe co pokożom nasze gwiazdki w rawanżu.Abo zaś to olejom tak jak olali I Liga.
LUTZ takie pytanie ekonomiczne dla Ciebie, czy za źle prosperującą firmę na skraju bankructwa odpowiadają pracownicy czy zarząd wraz z dyrektorem? Wedle twego rozumowania winnym upadku firm są pracownicy a nie kadry zarządzające... Winny jest jeden i nic tego nie zmieni, to bagno będzie trzeba osuszać jeszcze przez wiele miesięcy a i tak gdzieniegdzie zostaną grząskie miejsca.
- Lutz
- Kontakt:
Tu mosz Wojtek zupełno racja. Firma niy funkcjonuje winny jest bez żadnych wątpliwości manager ( patrz grabarz).10 lot rządów i firma je bankrut ,kto je winny?? zarząd...100% racji. Jo mom ino żol to w/w kopaczy( i innych) że pomimo taki sytuacji jako jest niy zagrali tego jednego ,dwuch szpili do samych siebie ,dla kibiców dla satysfakcji, dla honoru. Za to sie niy do nic kupić , wiym, ale żal pozostaje. Mogli nom zapewnić 1 liga a potym odejść.
Było by z honorym i uczciwie, niy tak jak teroz.
Pozdro.
Było by z honorym i uczciwie, niy tak jak teroz.
Pozdro.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozumię Cię LUTZ, niestety najbardziej wkurzająca jest bezradnośc kibiców i sekundowanie temu wszystkiemu.
Wracając do tematu, mam info dla tych wszystkich którzy szukają sensacji w tym kto odejdzie z RUCHU, piłkarze prosili mnie aby przekazać że na dzień dzisiejszy nikt ale to nikt nie podpisał kontraktu z innym klubem, wszyscy czekają na rozwoj wypadków i dymisję prezesa, jeśli to nastąpi, to trzon druzyny zostanie w Chorzowie. Tak powiedzieli sami piłkarze i prosili o przekazanie takich informacji kibicom. Co się tyczy odejścia Piotrka Mosóra to sam zainteresowany był ciężko zdziwiony i nie powiem publicznie co powiedział na dziennikarza ktory takie sensacje publikuje.
Wracając do tematu, mam info dla tych wszystkich którzy szukają sensacji w tym kto odejdzie z RUCHU, piłkarze prosili mnie aby przekazać że na dzień dzisiejszy nikt ale to nikt nie podpisał kontraktu z innym klubem, wszyscy czekają na rozwoj wypadków i dymisję prezesa, jeśli to nastąpi, to trzon druzyny zostanie w Chorzowie. Tak powiedzieli sami piłkarze i prosili o przekazanie takich informacji kibicom. Co się tyczy odejścia Piotrka Mosóra to sam zainteresowany był ciężko zdziwiony i nie powiem publicznie co powiedział na dziennikarza ktory takie sensacje publikuje.
-
- Kontakt:
weźcie po uwage fakt że nawet jak w firmie macie super managerów a pracownicy leca w ciu.lki to i tak cala firme szlag trafi.... i nie pomorze nawet wymiana wszystkich pracownikow na nowych bo potrzeba czasu na przyuczenie ich do robot /zgrania/... Wszyscy musza miec swiadomośc że razem jada na tym samym wózku... od pracowników szeregowych po prezesów... taka prawda... i nie bronie tu nikogo 

Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Lutz
- Kontakt:
:arrow: http://www.90minut.pl/news.php?id=159947WojtekO pisze: Wracając do tematu, mam info dla tych wszystkich którzy szukają sensacji w tym kto odejdzie z RUCHU, piłkarze prosili mnie aby przekazać że na dzień dzisiejszy nikt ale to nikt nie podpisał kontraktu z innym klubem, wszyscy czekają na rozwoj wypadków i dymisję prezesa, jeśli to nastąpi, to trzon druzyny zostanie w Chorzowie. Tak powiedzieli sami piłkarze i prosili o przekazanie takich informacji kibicom. Co się tyczy odejścia Piotrka Mosóra to sam zainteresowany był ciężko zdziwiony i nie powiem publicznie co powiedział na dziennikarza ktory takie sensacje publikuje.
To jak momy to rozumieć ???
Jo juz je cołkiym zmatolony

A przyspawany jak siedzioł tak siedzi

- Schlesien
- Kontakt:
Ja sobie to tlumacze na pare sposobow.Lutz pisze:To jak momy to rozumieć ???
1. Informacja ta jest nieprawdziwa
2. Ktos zrobil Wojtka w balona
3. Malina to nie trzon druzyny
No ale moze byc tez cos w stylu, ze Marcin zalatwil kontrakt, nic nikomu na Cichej nie mowil a tu Odra przed barazami uraczyla nas taka radosna nowina... :?