Nowi pilkarze w Ruchu
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie liczyłbym że zasili nas ktos z nazwiskiem (Kompała, Grzyb, Kaliszan, Juliano) dlatego też trzeba szukac kogos z niższych klas.
Nie liczcie że nasz prezesuńcio nagle odnajdzie jakąś kasę.
Pewnym jest że nalezy zatrzymać Mosóra (co niektórym udowodnił, że grzechy z przeszłości nalezy mu wybaczyć), co do Maliny i Edka no cóz moim zdaniem droga wolna, bo za plecami stoją młodsi. A że młodziez potrafi zagrac pokazał mecz z Pogonią.
Nie liczcie że nasz prezesuńcio nagle odnajdzie jakąś kasę.
Pewnym jest że nalezy zatrzymać Mosóra (co niektórym udowodnił, że grzechy z przeszłości nalezy mu wybaczyć), co do Maliny i Edka no cóz moim zdaniem droga wolna, bo za plecami stoją młodsi. A że młodziez potrafi zagrac pokazał mecz z Pogonią.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
Mam nowe propozycje. Pierwsza to jest Wojnecki ( Świt ) jest solidnym obronca a w Swicie ostanio nie moze sobie pograc. Kolejny piłkarz to Krzyżanowski takze wie jak sie gra a w Polkowicach nie moze odnalesc sie w lini pomocy i czesto zasiada na lawce. Mysle że nie bylo wiekszych problemów alby w Chorzowie zagral znow Terlecki on potrafi pokierowac gra a chyba wszyscy pamietaja jak ona szlal po odejsciu z Ruchu w Widzewie. Teraz nie gra w Płocku a nikt tam za nim nie przepada wiec moze powrót do Chorzowa bylby dla niego wielka sznsa?
-
- Kontakt:
Terlecki :shock: :shock: :shock:kibic1920 pisze:Mam nowe propozycje. Pierwsza to jest Wojnecki ( Świt ) jest solidnym obronca a w Swicie ostanio nie moze sobie pograc. Kolejny piłkarz to Krzyżanowski takze wie jak sie gra a w Polkowicach nie moze odnalesc sie w lini pomocy i czesto zasiada na lawce. Mysle że nie bylo wiekszych problemów alby w Chorzowie zagral znow Terlecki on potrafi pokierowac gra a chyba wszyscy pamietaja jak ona szlal po odejsciu z Ruchu w Widzewie. Teraz nie gra w Płocku a nikt tam za nim nie przepada wiec moze powrót do Chorzowa bylby dla niego wielka sznsa?

Nie dziekuje.Przerazajaca wizja
- L_M
- Kontakt:
Po pierwsze ktos pisal ze watpi we wzmocnienia za obecnych ukladow. Dla mnie jasne jest, ze to co piszemy ma sens tylko w przypadku wprowadzenia spolki, na co jest bardzo duza szasna. w innym przypadku nie tylko nikt nas nie wzmocni, ale wiekszosc opusci
co do terleckiego to jest bardzo dobry tylko zeby pokazal wreszcie ze umie grac bo naerazie to wszedzie raczej jest nelubiany i atmosfere psuje. cos w stylu madeja. ale ja bym to przemyslal
co do terleckiego to jest bardzo dobry tylko zeby pokazal wreszcie ze umie grac bo naerazie to wszedzie raczej jest nelubiany i atmosfere psuje. cos w stylu madeja. ale ja bym to przemyslal
-
- Kontakt:
Solnica to świetny pomysł !!! On jest szybki i nigdy na boisku nie odpuszcza a nam takich piłkarzy potzrba. Tłoki nie graja dobrze i mysle ze Solnica chcialby przeprowadzic sie do Chorzowa. Dlatego powinnismy sprowadzic albo Solnice albo Tukaja. Teraz czekamy co na to nasi trenerzy i co wyjdzie z propozycji kibiców.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak najbardziej za.
Zmienilem o tym czlowieku zdanie po mecz Gornik - Jaworzno.
Kiedys zawsze mowilem o nim Judasz chyba jak wiekszosc forumowiczow.
Gra ostro , jest charakterny , umie rzadzic druga linia , jest za darmo (o tym ze rozwiazal kontrakt nie wiedzialem)
Mam nadzieje ze uda sie nam go sciagnac..
Przy okazji bo sobie przypomnialem.Mam nadzieje ze ktos wjedzie Blazejowi Radlerowi tak w nogi ze koles bedzie musial zakonczyc kariere.
Za ten walek w meczu z Jaworznem to i tak mala kara dla tego gnoja. 8)
Zmienilem o tym czlowieku zdanie po mecz Gornik - Jaworzno.
Kiedys zawsze mowilem o nim Judasz chyba jak wiekszosc forumowiczow.
Gra ostro , jest charakterny , umie rzadzic druga linia , jest za darmo (o tym ze rozwiazal kontrakt nie wiedzialem)
Mam nadzieje ze uda sie nam go sciagnac..
Przy okazji bo sobie przypomnialem.Mam nadzieje ze ktos wjedzie Blazejowi Radlerowi tak w nogi ze koles bedzie musial zakonczyc kariere.
Za ten walek w meczu z Jaworznem to i tak mala kara dla tego gnoja. 8)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pomarzyc dobra rzecz. Ale jak narazie marzenia scietej glowy.
Jak napisal p. L.Michalski ,ze mozna myslec o tym realniej jak powstanie spolka. To niestety swieta prawda.
A po druge jak myslicie ze inni dzialacze,trenerzy nie szukaja nowych wzmocnien.
Moim marzeniem jest aby znalazl sie drugi "krupniok" - Andrzej Buncol.
Ba moze byc z 4-tej ligi. Aby tylko chcial byc! Przyszedl do nas jako malo znany chlopak i co z niego bylo! Wielki zawodnik reprezentat Polski, zdobywal bramki.
Jak napisal p. L.Michalski ,ze mozna myslec o tym realniej jak powstanie spolka. To niestety swieta prawda.
A po druge jak myslicie ze inni dzialacze,trenerzy nie szukaja nowych wzmocnien.
Moim marzeniem jest aby znalazl sie drugi "krupniok" - Andrzej Buncol.
Ba moze byc z 4-tej ligi. Aby tylko chcial byc! Przyszedl do nas jako malo znany chlopak i co z niego bylo! Wielki zawodnik reprezentat Polski, zdobywal bramki.
-
- Kontakt:
za www.onet.pl
"Jak poinformował "Przegląd Sportowy", Werner Liczka, trener piłkarzy Górnika Zabrze, ma już gotową listę zawodników, którzy opuszczą zespół w przerwie letniej.
Dziennikarze "PS" dowiedzieli się nieoficjalnie, że na liście odrzuconych znaleźli się Rafał Niżnik i Kimitoshi Nogawa.
Znak zapytania można także postawić przy Dimitarze Makriewie, Kazimierzu Moskalu i Błażeju Radlerze.
W zamian za nich Liczka chciałby pozyskać sześciu, siedmiu zawodników, których obecnie szuka w Czechach."
Mysle że taki Moskal albo Niżnik przydaliby się w II lidze
Dziennikarze "PS" dowiedzieli się nieoficjalnie, że na liście odrzuconych znaleźli się Rafał Niżnik i Kimitoshi Nogawa.
Znak zapytania można także postawić przy Dimitarze Makriewie, Kazimierzu Moskalu i Błażeju Radlerze.
W zamian za nich Liczka chciałby pozyskać sześciu, siedmiu zawodników, których obecnie szuka w Czechach."
Mysle że taki Moskal albo Niżnik przydaliby się w II lidze
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: