Polar-Ruch!!!!
Mariusz Śrutwa
Marcin Malinowski
Piotr Ćwielong
Dla tych Panów duże piwo za gole, jak i zresztą dla całej ekipy Ruchu. Idą lepsze czasy. Widze że wydarzenia z meczu z ŁKS-em nie spowodowały u Nich "doła".
Niebiescy dziękuje.
Marcin Malinowski
Piotr Ćwielong
Dla tych Panów duże piwo za gole, jak i zresztą dla całej ekipy Ruchu. Idą lepsze czasy. Widze że wydarzenia z meczu z ŁKS-em nie spowodowały u Nich "doła".
Niebiescy dziękuje.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2004, o 23:06 przez qweRty, łącznie zmieniany 1 raz.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Mam prośbę, niech ktoś zmieni ilość kibiców Ruchu na Polarze na głównej stronie. W pierwszej połowie było nas dwóch plus jedna dziewczyna i jakiś gościu który dojechał z Dortmundu (mówił tylko po niemiecku) a w drugiej połowie dojechało jeszcze trzech kiboli, a ponadto na pewno były dwie osoby na trybunie, bo spotkałem ich pod stadionem. Tak, że w sumie na sektorze gości było nas siedem osób, a nie zero jak pisze na głownej stronie. Pozdrawiam wszystkich niebieskich! Tylko Ruch!!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Czesc 19r20---------------------------------
Nie tylko nalezy gratulowac J.Wyrobkowi lecz calej ekipie szkoleniowej.
Tak dalej, a bedzie jak to mowia "kul!" Te wyniki i postawa druzyny powinne rzutowac na frekfencje na widowni( jak otworza stadion).Ba moze i nietylko. Pomoga w poszukiwaniu D-O-B-R-E-G-O ---- S-P-O-N-S-O-R-A. Czego mysle ze, nie tylko ja zycze ale i wielu innych kibicow.Tylko zeby do tej calej postawy Ch-Ruchu dolaczyli wlodarze m Chorzow. bylo by naprawde SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie tylko nalezy gratulowac J.Wyrobkowi lecz calej ekipie szkoleniowej.
Tak dalej, a bedzie jak to mowia "kul!" Te wyniki i postawa druzyny powinne rzutowac na frekfencje na widowni( jak otworza stadion).Ba moze i nietylko. Pomoga w poszukiwaniu D-O-B-R-E-G-O ---- S-P-O-N-S-O-R-A. Czego mysle ze, nie tylko ja zycze ale i wielu innych kibicow.Tylko zeby do tej calej postawy Ch-Ruchu dolaczyli wlodarze m Chorzow. bylo by naprawde SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!