Aluminium - RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#46 Post autor: Viro » 30 kwie 2004, o 00:48

Ruch bronil sie tak jak mowia prawie caly mecz ale z atakow aluminum nic nie wynikalo, duzo bylo kontr w naszym wykonaniu ale cos od 20 m nie wychodzilo dogranie ostatnie itd
bardzo dobry mecz Franke
ogolnie ciesza 3 pkt

Harpo

#47 Post autor: Harpo » 30 kwie 2004, o 07:18

No i świetnie! Sytuacja w tabeli poprawiła się (przynajmniej wizualnie 8) ) i może chłopaki uwierzyli w siebie. Teraz "tylko" wygrać z ŁKS i powoli marsz w górę tabeli :D

PS. Dobry pomysł z tą 3-dniową przedsprzedażą biletów. W poniedziałek powinna być niezła frekwencja.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: Slawko » 30 kwie 2004, o 11:21

Dwa zwyciestwa z rzedu, wczesniejsza sprzedaz biletow, atrakcyjny przeciwnik, miejmy nadzieje ladna pogoda, dzien wolny... i po cichu licza na rekord frekwencji :D
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: bluemario » 30 kwie 2004, o 11:22

Harpo pisze:No i świetnie! Sytuacja w tabeli poprawiła się (przynajmniej wizualnie 8) ) i może chłopaki uwierzyli w siebie. Teraz "tylko" wygrać z ŁKS i powoli marsz w górę tabeli :D

PS. Dobry pomysł z tą 3-dniową przedsprzedażą biletów. W poniedziałek powinna być niezła frekwencja.
gdzie beda sprzedawac :?: :?:

Gość

#50 Post autor: Gość » 30 kwie 2004, o 11:24

bluemario pisze:gdzie beda sprzedawac :?: :?:
na Bukowej 8)

PS.
Nienawidzę takich leni jak ty, ktorym się nie chce zerknąć na główną strone niebieskich, wszystko trza podać... może i tyłek obetrzeć :twisted:

WOJTEKK

#51 Post autor: WOJTEKK » 30 kwie 2004, o 12:22

" Na Bukowej" buuuuuaaaaaaaaaaaaa rozjebałes mnie do łez WojtekO z odpowiedzia :lol: ,w kazdym badz razie w poniedziałek NASZ RUCH NASZ HKS ro***bie ŁODZKI ŁKS- dobre nie chca to słyszec z młyna :lol:

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: bluemario » 30 kwie 2004, o 23:28

Wojtek O i po ch. te docinki ze twojej strony(len, tylek obetrzec ) Jo nie mom tyle czasu aby ciagle siedziec na necie i czytac wszystkie newsy I nie wypowiadej sie o mnie bo mnie nie znosz :!: :!:

Gość

#53 Post autor: Gość » 30 kwie 2004, o 23:34

hehehe :lol:

Gość

#54 Post autor: Gość » 1 maja 2004, o 09:21

warto dodac ze na meczu bylo 34 najwierniejszych fanow 8) chodz masa ludzi nie mogla jechac z wielu przeroznych powodow

PozdRoo

ruch100

#55 Post autor: ruch100 » 2 maja 2004, o 20:53

nio a ilu naszych tam bylo ??? pozdro..:-) :D

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#56 Post autor: radzion » 2 maja 2004, o 20:56

ruch100 pisze:nio a ilu naszych tam bylo ??? pozdro..:-) :D
jaja sobie robisz? :?: czy jak , bo etraz kurde nie zrozumialem :? :? :? :?

ruch100

#57 Post autor: ruch100 » 3 maja 2004, o 10:47

jak to??/ nikogo nie bylo??? :?:

AndRe
Kontakt:

#58 Post autor: AndRe » 3 maja 2004, o 11:46

:hehe: :hehe:

sadist

#59 Post autor: sadist » 3 maja 2004, o 11:53

Oglądałem wczoraj w TV drugą połowę tego meczu i niestety ze smutkiem muszę przyznać, że Ruch grał bardzo słabo - niedokładność nawet przy podaniach na 5 metrów, problemy ze skonstruowaniem jakiejś składnej akcji. Mam tylko nadzieję, że pogoda, rywal i prowadzenie do przerwy rozleniwiło Niebieskich na tyle, że ich gra tak właśnie wyglądała (no bo z tego, co mówicie, to potrafią zagrać ambitnie - patrz Pogoń). Szkoda sytuacji Śrutwy, bo akcja bardzo ładna.

Mosór bardzo dobrze czyścił co trzeba.

Wasz bramkarz z twarzy wyglądał trochę na "nieobecnego" :lol:

Wasi kibice wyglądali jak na majówce :D Niby nie pokazywali dokładnie Waszego sektora, ale widać było skubanie słonecznika :lol: ;)

Niebieska
Kontakt:

#60 Post autor: Niebieska » 3 maja 2004, o 12:45

Przepraszam, jesli dobrze zrozumiałam, to oglądałeś wczoraj w TV, całą drugą połowę meczu, który odbył się w czwartek, z udziałem drużyn z dołu tabeli II ligi, czy tak :?: Jeśli tak to na jakim programie, o której godzinie i czemu ja do licha znów nic nie wiedziałam (na to ostatnie pytanie, pewnie nie znasz odpowiedzi :wink: ). Niech to wszystko gęś kopnie, niektórzy maja szczęście :D, a inni pecha :(

ODPOWIEDZ