Aluminium - RUCH
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdzie beda sprzedawacHarpo pisze:No i świetnie! Sytuacja w tabeli poprawiła się (przynajmniej wizualnie 8) ) i może chłopaki uwierzyli w siebie. Teraz "tylko" wygrać z ŁKS i powoli marsz w górę tabeli![]()
PS. Dobry pomysł z tą 3-dniową przedsprzedażą biletów. W poniedziałek powinna być niezła frekwencja.

- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oglądałem wczoraj w TV drugą połowę tego meczu i niestety ze smutkiem muszę przyznać, że Ruch grał bardzo słabo - niedokładność nawet przy podaniach na 5 metrów, problemy ze skonstruowaniem jakiejś składnej akcji. Mam tylko nadzieję, że pogoda, rywal i prowadzenie do przerwy rozleniwiło Niebieskich na tyle, że ich gra tak właśnie wyglądała (no bo z tego, co mówicie, to potrafią zagrać ambitnie - patrz Pogoń). Szkoda sytuacji Śrutwy, bo akcja bardzo ładna.
Mosór bardzo dobrze czyścił co trzeba.
Wasz bramkarz z twarzy wyglądał trochę na "nieobecnego" :lol:
Wasi kibice wyglądali jak na majówce
Niby nie pokazywali dokładnie Waszego sektora, ale widać było skubanie słonecznika :lol: 
Mosór bardzo dobrze czyścił co trzeba.
Wasz bramkarz z twarzy wyglądał trochę na "nieobecnego" :lol:
Wasi kibice wyglądali jak na majówce

-
- Kontakt:
Przepraszam, jesli dobrze zrozumiałam, to oglądałeś wczoraj w TV, całą drugą połowę meczu, który odbył się w czwartek, z udziałem drużyn z dołu tabeli II ligi, czy tak
Jeśli tak to na jakim programie, o której godzinie i czemu ja do licha znów nic nie wiedziałam (na to ostatnie pytanie, pewnie nie znasz odpowiedzi
). Niech to wszystko gęś kopnie, niektórzy maja szczęście
, a inni pecha