RUCH - Pogon
-
- Kontakt:
juz zapomnialem co to znaczy cieszyc sie ze zwyciestwa...
duze brawa dla naszego zespolu - jeszcze kilka meczy TAKICH i mozna bedzie smialo powiedziec ze mamy druzyne z charakterem....
dzis mi chlopcy naprawde zaimponowali: walka i pomyslowoscia na boisku, czeste granie szkrzydlami....
brawo!
duze brawa dla naszego zespolu - jeszcze kilka meczy TAKICH i mozna bedzie smialo powiedziec ze mamy druzyne z charakterem....
dzis mi chlopcy naprawde zaimponowali: walka i pomyslowoscia na boisku, czeste granie szkrzydlami....
brawo!
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
zwycięstwo
Mecz był extra szczególnie drugo połowa. Bardzo niepewnie bronił nasz bramkarz mioł chyba ciśnienie 240/120. Reszta grała świetnie a Ćwielong był najlepszy. Dobrze że zszedł w końcówce bo był poturbowanypo starciu z tormanem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Taki Ruch to jo kochom (to znaczy kochom zawsze, ale po takich szpilach jeszcze bardziej;)))))))
Ruch walczący o każdą piłkę, gryzący trawę, grający wszystkim siłami i umiejętnościami o kazdy metr boiska. kupe serca i zdrowia zostawili dzisiaj chopcy na boisku i za to im chwała. oby ten dzisiejszy szpil był prognostykiem czegoś dobrego na dłuższy czas. szczerze powiedziawszy daaaaawno nie wróciłem z Cichej w tak dobrym humorze, ale też i dawno nie widziałem takiej postawy Niebieskich.
bardzo dobrze grali Błażejewski i Smarzyński (kapitalny drybling ma chopek). Tradycyjnie Mosór wymiatał, Pepe swoje zrobił. reszta też całkiem nieźle (Franke debiutant więc nie ma co się czepiać). brawo!!! to mi sie podoba, a teraz można iść w dobrym nastroju pobalować
)))))
tylko jeden smutny element - przez takie a nie inne rządy tych a nie innych, na meczu z liderem i jedną z bardziej medialnych drużyn w lidze przychodzi taka garstka kibiców
(((( ale miejmy nadzieje że i to niebawem zmieni się na lepsze.
Ruch walczący o każdą piłkę, gryzący trawę, grający wszystkim siłami i umiejętnościami o kazdy metr boiska. kupe serca i zdrowia zostawili dzisiaj chopcy na boisku i za to im chwała. oby ten dzisiejszy szpil był prognostykiem czegoś dobrego na dłuższy czas. szczerze powiedziawszy daaaaawno nie wróciłem z Cichej w tak dobrym humorze, ale też i dawno nie widziałem takiej postawy Niebieskich.
bardzo dobrze grali Błażejewski i Smarzyński (kapitalny drybling ma chopek). Tradycyjnie Mosór wymiatał, Pepe swoje zrobił. reszta też całkiem nieźle (Franke debiutant więc nie ma co się czepiać). brawo!!! to mi sie podoba, a teraz można iść w dobrym nastroju pobalować

tylko jeden smutny element - przez takie a nie inne rządy tych a nie innych, na meczu z liderem i jedną z bardziej medialnych drużyn w lidze przychodzi taka garstka kibiców

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mecz za***isty. pierwsza czesc troche ospala w wykoniau obu druzyn procz pierwszych 15 minut. w drugiej natomiast to wszyscy chyba widzieli i slyszeli. PEPE ty pieronie
chlopok mo 18 lat i juz wymiata co bedzie za kilka lat jak dojrzeje :lol:
szkoda ze bylo tak malo widzow ale ci co przyszli odstawili niezle widowisko. TEGO DNIA RUCH POTRZEBOWAL
Pogon Kaj jest ten lider???

szkoda ze bylo tak malo widzow ale ci co przyszli odstawili niezle widowisko. TEGO DNIA RUCH POTRZEBOWAL
Pogon Kaj jest ten lider???
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
To co mi sie w nim podoba oprócz tego że dobrze gra to fakt że wyrasta powoli na lidera tej drużyny. To nie jest ambitnie-bezradny SuperManiek, machający rękami Bizak czy obrażony Woś. Oby tak dalej...fuhr pisze:i jeszcze jedno - ja tez bylem jednym z tych ktorzy nie chcieli Mosora w naszej druzynie - a on jest poprostu profesorem w naszej druzynie
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
Mloda sila prze do przodu,dzisiej udowodnili ze czas niekierych grajkow mina.TAKI RUCH chce sie ogladac zero gry do tylu non stop jazda ,krotka kiwka,presing napastnikow,no i SOLENIZANT SUPER.
Wyciaglech z doma kumpla na szpil byl w szoku ze tako modo ekipa jedzie z liderem az milo.
PANIE JURKU ZWYCIESKIEGO SKLADU SIE NIE ZMIENIO
Wyciaglech z doma kumpla na szpil byl w szoku ze tako modo ekipa jedzie z liderem az milo.
PANIE JURKU ZWYCIESKIEGO SKLADU SIE NIE ZMIENIO
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za to kochamy Ruch!!!!! To jest to!!!!! Sędzia starał się dziś bardziej pomóc pogoni aniżeli ona sama potrafila coś zrobić na Ruchu! Tak walczącego Ruchu daaaaawno nie widzialem.Brawo. a teraz wszyscy piłkarze na impreze do Pepe niech stawia(zasłużyliście na to ) 

MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt: