RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19Artur20

#46 Post autor: 19Artur20 » 24 kwie 2004, o 18:56

Po prostu za***isty szpil!! Nareszcie te upragnione trzy punkty!!

P.S
Radość tym większa, że udało mi się złapać koszulke Szyndrowskiego. 8) 8) 8)

fuhr
Kontakt:

#47 Post autor: fuhr » 24 kwie 2004, o 18:58

juz zapomnialem co to znaczy cieszyc sie ze zwyciestwa...

duze brawa dla naszego zespolu - jeszcze kilka meczy TAKICH i mozna bedzie smialo powiedziec ze mamy druzyne z charakterem....

dzis mi chlopcy naprawde zaimponowali: walka i pomyslowoscia na boisku, czeste granie szkrzydlami....

brawo!
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ADImiasteczko

zwycięstwo

#48 Post autor: ADImiasteczko » 24 kwie 2004, o 19:02

Mecz był extra szczególnie drugo połowa. Bardzo niepewnie bronił nasz bramkarz mioł chyba ciśnienie 240/120. Reszta grała świetnie a Ćwielong był najlepszy. Dobrze że zszedł w końcówce bo był poturbowanypo starciu z tormanem.
Pozdrawiam

Morris
Kontakt:

#49 Post autor: Morris » 24 kwie 2004, o 19:10

Taki Ruch to jo kochom (to znaczy kochom zawsze, ale po takich szpilach jeszcze bardziej;)))))))

Ruch walczący o każdą piłkę, gryzący trawę, grający wszystkim siłami i umiejętnościami o kazdy metr boiska. kupe serca i zdrowia zostawili dzisiaj chopcy na boisku i za to im chwała. oby ten dzisiejszy szpil był prognostykiem czegoś dobrego na dłuższy czas. szczerze powiedziawszy daaaaawno nie wróciłem z Cichej w tak dobrym humorze, ale też i dawno nie widziałem takiej postawy Niebieskich.

bardzo dobrze grali Błażejewski i Smarzyński (kapitalny drybling ma chopek). Tradycyjnie Mosór wymiatał, Pepe swoje zrobił. reszta też całkiem nieźle (Franke debiutant więc nie ma co się czepiać). brawo!!! to mi sie podoba, a teraz można iść w dobrym nastroju pobalować :))))))

tylko jeden smutny element - przez takie a nie inne rządy tych a nie innych, na meczu z liderem i jedną z bardziej medialnych drużyn w lidze przychodzi taka garstka kibiców :((((( ale miejmy nadzieje że i to niebawem zmieni się na lepsze.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: Goscioo » 24 kwie 2004, o 19:12

nareszczie 3 pkt'y o to w dodatQ z liderem, gardlo mnie tak boli ze nic nie umie jeszcze do teraz powiedziec,
zastanawia mnie tylko jeden fakt ... Malinowski z tego co wiem mial pauzowac za kartki a gral

Gość

#51 Post autor: Gość » 24 kwie 2004, o 19:20

mecz za***isty. pierwsza czesc troche ospala w wykoniau obu druzyn procz pierwszych 15 minut. w drugiej natomiast to wszyscy chyba widzieli i slyszeli. PEPE ty pieronie :!: :!: :!: chlopok mo 18 lat i juz wymiata co bedzie za kilka lat jak dojrzeje :lol:

szkoda ze bylo tak malo widzow ale ci co przyszli odstawili niezle widowisko. TEGO DNIA RUCH POTRZEBOWAL

Pogon Kaj jest ten lider???

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Konrad » 24 kwie 2004, o 19:25

Mojego szczęścia nie da sie opisać!! RUCHU dziękujemy i prosimy o jeszcze!!!!! :!!!!: :!!!!: :!!!!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

fuhr
Kontakt:

#53 Post autor: fuhr » 24 kwie 2004, o 19:26

i jeszcze jedno - ja tez bylem jednym z tych ktorzy nie chcieli Mosora w naszej druzynie - a on jest poprostu profesorem w naszej druzynie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: KOSTA » 24 kwie 2004, o 19:30

jo powiym tela ... kochom RUCH CHORZOW !!!!!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#55 Post autor: vahanara » 24 kwie 2004, o 19:41

fuhr pisze:i jeszcze jedno - ja tez bylem jednym z tych ktorzy nie chcieli Mosora w naszej druzynie - a on jest poprostu profesorem w naszej druzynie
To co mi sie w nim podoba oprócz tego że dobrze gra to fakt że wyrasta powoli na lidera tej drużyny. To nie jest ambitnie-bezradny SuperManiek, machający rękami Bizak czy obrażony Woś. Oby tak dalej...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Miroslaw
Kontakt:

#56 Post autor: Miroslaw » 24 kwie 2004, o 19:42

Mloda sila prze do przodu,dzisiej udowodnili ze czas niekierych grajkow mina.TAKI RUCH chce sie ogladac zero gry do tylu non stop jazda ,krotka kiwka,presing napastnikow,no i SOLENIZANT SUPER.
Wyciaglech z doma kumpla na szpil byl w szoku ze tako modo ekipa jedzie z liderem az milo.
PANIE JURKU ZWYCIESKIEGO SKLADU SIE NIE ZMIENIO

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: hanys1920 » 24 kwie 2004, o 19:44

Za to kochamy Ruch!!!!! To jest to!!!!! Sędzia starał się dziś bardziej pomóc pogoni aniżeli ona sama potrafila coś zrobić na Ruchu! Tak walczącego Ruchu daaaaawno nie widzialem.Brawo. a teraz wszyscy piłkarze na impreze do Pepe niech stawia(zasłużyliście na to ) :D
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: Adi-Żory » 24 kwie 2004, o 19:46

Super meczyk. ;)
Tak walczących chłopców żech downo nie widziol.
Pepe to chyba bydzie moj nowy idol. ;)
PozdRo.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#59 Post autor: m-p » 24 kwie 2004, o 19:49

ZZZaaaaaaajebiscie !!!! II połowa OK!
Profesorowie Szyndrowski i Mosór grajcie tak zawsze dla NAS !
Ćwielong nie składałem ci wczesnie zyczen nie chciałem zapeszyć 1000 lat !!! oby wszystkie dla RUCHU!!!
NAprawde jestem pod wrazeniem! Dawno juz tak gardła nie zdarlem :szal:

ab

#60 Post autor: ab » 24 kwie 2004, o 20:02

To był RUCH z dawnych lat: nieustępliwy i waleczny. Dzisiej Gucio by się ich nie powstydził. Tak trzymać i za rok pierwsza liga w Chorzowie! :D :D :D

ODPOWIEDZ