O CO CHODZI W TEJ SPRAWIE Z CECOTEM ???
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dzięki viro za odpowiedź. Sory za "oszołoma", którym nie maiłem zamiaru Cie urazić. Chodzi mi o to ze temat był ponoc sprawdzony a teraz wszyscy się wypierają (łącznie z oficjalnymi czynnikami), że coś takiego było, przez co Twój cytowany wpis z dzisejszej perspektywy jest nieco dziwny.
Pisząc o "pleymerkerze" nie miałem na mysli stowarzyszenia, NU i kogo tam jeszcze. Rozgrywającym w tej sprawie był zupełnie ktoś inny.
wojtekO i patton - nie będąc dłużny, w d... mam wasze kompleksy
Pisząc o "pleymerkerze" nie miałem na mysli stowarzyszenia, NU i kogo tam jeszcze. Rozgrywającym w tej sprawie był zupełnie ktoś inny.
wojtekO i patton - nie będąc dłużny, w d... mam wasze kompleksy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat mnie wogole nie uraziles, bo ja nie naleze do ludzi co sie obrazaja itd
poprostu w ostatnich 2-3 tygiodniach wydarzylo sie bardzo wiele, uwazam , ze decyzja o wejsciu do szatni byla dobra ale miala tez swoje minusy , sprawy zostalyy wyjasnione , a co poniektorzy to przedstawiaja tak jakbysmy conajmniej wydali na kogos jakis tam wyrok
teraz w tym tygodniu wynikla kolejna z zawiklanych spraw , ktora hmmm zmienila cala sytuacje i potwierdzila tylko pewne rzeczy
pisze ogolnikowo ale narazie tak trzeba wiec nie pytajcie co jak i kto
juz niedlugo powinno sie wszystko wyjasnic mam taka nadzieje
poprostu w ostatnich 2-3 tygiodniach wydarzylo sie bardzo wiele, uwazam , ze decyzja o wejsciu do szatni byla dobra ale miala tez swoje minusy , sprawy zostalyy wyjasnione , a co poniektorzy to przedstawiaja tak jakbysmy conajmniej wydali na kogos jakis tam wyrok
teraz w tym tygodniu wynikla kolejna z zawiklanych spraw , ktora hmmm zmienila cala sytuacje i potwierdzila tylko pewne rzeczy
pisze ogolnikowo ale narazie tak trzeba wiec nie pytajcie co jak i kto
juz niedlugo powinno sie wszystko wyjasnic mam taka nadzieje
- Patton
- Kontakt:
I Kto tu mowi o kompleksach 8) Popatrz na swoje "podworko" potem wyglaszaj swoje spiskowe teorie :lol:
Ja Tobie powiem tylko tyle - zajmij sie swoimi sprawami, a daj innym robic to co im wychodzi najlepiej i co lubia robic. I jeszcze jedno - Ty nigdy nie atakujesz NU i stowarzyszenia... przenigdy... :roll: Bo twoja krytyka zamiast byc konstruktywna, staje sie powoli nudna, tak jak wczesniej twoje wjazdy na Mario.
Ja Tobie powiem tylko tyle - zajmij sie swoimi sprawami, a daj innym robic to co im wychodzi najlepiej i co lubia robic. I jeszcze jedno - Ty nigdy nie atakujesz NU i stowarzyszenia... przenigdy... :roll: Bo twoja krytyka zamiast byc konstruktywna, staje sie powoli nudna, tak jak wczesniej twoje wjazdy na Mario.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
patton jak ci się nudzi to nie czytaj i nie przerywaj mi konwersacji z Viro :lol:
O Mańku tutaj nie piszę bo nie ma o czym. Jak sobie zasłuży to pewnie napiszę, z tym że nie wątpie że dla ciebie będzie to kolejny atak na ...
Nieważne co napiszę, więc już może profilaktycznie dziś odpisz że nie lubię Mańka tzn. nie lubię stowarzyszenia
O Mańku tutaj nie piszę bo nie ma o czym. Jak sobie zasłuży to pewnie napiszę, z tym że nie wątpie że dla ciebie będzie to kolejny atak na ...
Nieważne co napiszę, więc już może profilaktycznie dziś odpisz że nie lubię Mańka tzn. nie lubię stowarzyszenia
- Patton
- Kontakt:
Jak mi sie nudzi, to mysle o tym co zrobic na oprawe i gadam z chlopcami o sytuacji w klubie i jak mozna cos zrobic konretnego. Jak Tobie sie nudzi to wlazisz na forum, czepiasz sie wszystkiego, od pewnego czasu kilku osob, a jak to Ci sie znudzilo to wjechales nawet na Viro. Przypuszczam, ze oboje chcemy dobra klubu... ale czy kosztem kopania pod kims dolkow??? Jak tak wolisz robic, to twoja sprawa :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poleku chlopcy. Sprawa jest taka ze Gerhat po przeczytaniu informacji zaczal wieszac psy na Cecocie. Druga informacja poparta opinia P.Srutwy ,czyli sprzeczna co do pierwszej , wkurzyla Gerhata. I to jest zrodlo tego zla.
Padlo jedna bardzo wazne stwierdzenie. Komu na tym zamecie zalezy?
Przeciez laczy nas wszystkich jeden cel. Dobro Klubu
Padlo jedna bardzo wazne stwierdzenie. Komu na tym zamecie zalezy?
Przeciez laczy nas wszystkich jeden cel. Dobro Klubu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Gerhat słyszołem kilka interesujących -pozytywnych opini na twój temat, ale teraz nawet mi sie nie chce komentowac nawet twoich postów
bo bawisz sie nieźle, idź do psychoanalityka bo udzieliło ci sie przesilenie wiosenne
bo bawisz sie nieźle, idź do psychoanalityka bo udzieliło ci sie przesilenie wiosenne
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gerhat, ja dostałam odpowiedź na to pytanie, bardzo wyczerpującą i pełną, więc może inni też mogli by ją poznać. Rozumiem Twoją decyzję, miałeś swoje powody, wiem, że nie masz obowiązku się z nich tłumaczyć, ale jeśli to komuś sprawi przyjemnośc i rozjaśni sytuację, to chyba warto.
Jeśli chodzi o Twoje posty, to robisz coraz więcej zamętu, trochę za dużo, nawet jak na mnie. W każdym Twoim poście My itp., to niczemu nie służy. PozdRawiam i trzymam za słowo, wiesz jakie
Jeśli chodzi o Twoje posty, to robisz coraz więcej zamętu, trochę za dużo, nawet jak na mnie. W każdym Twoim poście My itp., to niczemu nie służy. PozdRawiam i trzymam za słowo, wiesz jakie