Żenująca postawa kibiców (niektórych na szczęście)
tak Panowie, znakomicie! swoich ganić, op***dalać i wyzywać a przyjezdnym klaskać? Coś tu chyba sie wam pojebało... Ci którzy walą gnojem na piłkarzy Ruchu (szczególnie po meczu z Bielskiem) a klaskają Bielsku (tylko ku*** za co? za to że nam wjebali 2 bramki?) mam jedno zdanie jak zwykle kontrowersyjne... wy***rdalać ze stadionu
:twisted:

-
- Kontakt:
Phi... Wojtek czytnij posty przedmowcow dwa razy za nim zaczniesz znow odpowiadac...
Wilus mowi tylko zeby czasami docenic druzyne gosci, a do tych ktorzy rzucaja miesem on na pewno nie nalezy
A ułomy ktorzy przez 90 minut najezdzaja na naszych gosci rowniez nie oklaskuja! Oni nikogo nie oklaskuja, dowartosciowuja tylko swoja osobe
A co do zdania kontrowersyjnego kierujesz je w strone konkretnych osob? Czy tych Twich wirtualnych zgredow ktorzy niby oklaskuja druzyne przeciwna?
Wojtek na serio wyluzuj, bo toczy sie spokojna gadka, a ty znowu ja zaostrzasz
Wilus mowi tylko zeby czasami docenic druzyne gosci, a do tych ktorzy rzucaja miesem on na pewno nie nalezy
A ułomy ktorzy przez 90 minut najezdzaja na naszych gosci rowniez nie oklaskuja! Oni nikogo nie oklaskuja, dowartosciowuja tylko swoja osobe
A co do zdania kontrowersyjnego kierujesz je w strone konkretnych osob? Czy tych Twich wirtualnych zgredow ktorzy niby oklaskuja druzyne przeciwna?
Wojtek na serio wyluzuj, bo toczy sie spokojna gadka, a ty znowu ja zaostrzasz
wali mnie to centralnie... ja mówię o tym co miało miejsce na boisku w sobotę... niektóre ci*** ktore darły mordę po naszych potem stały i klaskały Bielsku im właśnie dedykuję swoje "wy***rdalać ze stadionu" a Tobie radzę też wyluzować to jest forum i mogę napisać tak ostro jak mi się podoba a jak macie obiekcje co poniektórzy to ku*** bana mi dajcie :twisted:Kkubicki pisze:Wojtek na serio wyluzuj, bo toczy sie spokojna gadka, a ty znowu ja zaostrzasz
- radzion
- Kontakt:
kk nie zgodza sie z toba:
a czemu? bo jak widza ze ktos gwizdo na naszych ,ciepie na nich miesem, i to po meczu w kierym naprowdy zadupiali ,a chwila potym bije brawo pilkarzom gosci to do mnie to jest jawne sku..... , niech wypie ... nasektor 3 w takim wypadku
i nie chodzi tu juz o to czy ktos tu teroz cos takiego napisol ino czy takie cos mailo miejsce po szpilu, a mialo!!!a jak sieku.. nie podobo to ch.. wylazic na boisko i zadupiac a my bydmy na wos jechac zgory na dol, zoboczymyco wtedy bydziecie czuc:
a czemu? bo jak widza ze ktos gwizdo na naszych ,ciepie na nich miesem, i to po meczu w kierym naprowdy zadupiali ,a chwila potym bije brawo pilkarzom gosci to do mnie to jest jawne sku..... , niech wypie ... nasektor 3 w takim wypadku
i nie chodzi tu juz o to czy ktos tu teroz cos takiego napisol ino czy takie cos mailo miejsce po szpilu, a mialo!!!a jak sieku.. nie podobo to ch.. wylazic na boisko i zadupiac a my bydmy na wos jechac zgory na dol, zoboczymyco wtedy bydziecie czuc:
-
- Kontakt:
Dla mnie również jeżeli ktoś chce przyjść i kląć na naszych zawodników, bez względu na to jak grają, raz wygląda to lepiej raz gorzej, nieważne - Prawdziwy Kibic jest od tego żeby zawsze być ze swoją drużyną, a nie wyładowywać swoje niepowodzenia kosztem zawodników. Jeśli ktoś idzie na mecz tylko w tym celu to niech zostanie w domu lub idzie na piwo, tam może sobie dowoli pojeździć po kim chce, na mecz niech przyjdzie ten kto chce wspierać swoich zawodików, a nie podcinać im skrzydła. Krytyka a rzucanie w kimś mięsem i negowanie wszystkiego co robi to dwie różne sprawy.
Druga sprawa, nie mam nic przeciwko docenianiu gry drużyny przeciwnej brawami, pod warunkiem, że nie jest to robione na pokaz i w celu sprawienia swoim zawodnikom przykrości i zimnego prysznica. Głośny doping, wspieranie swojej drużyny przez cały mecz, a nie tylko po strzeleniu bramki, po meczu podziękowania na stojąco i brawa dla swoich, dopiero potem podziękowania dla drużyny przyjezdnej. Tak powinien wyglądać doping - moim zdaniem oczywiście.
Druga sprawa, nie mam nic przeciwko docenianiu gry drużyny przeciwnej brawami, pod warunkiem, że nie jest to robione na pokaz i w celu sprawienia swoim zawodnikom przykrości i zimnego prysznica. Głośny doping, wspieranie swojej drużyny przez cały mecz, a nie tylko po strzeleniu bramki, po meczu podziękowania na stojąco i brawa dla swoich, dopiero potem podziękowania dla drużyny przyjezdnej. Tak powinien wyglądać doping - moim zdaniem oczywiście.
-
- Kontakt:
Zapomniałam dodać, że daleka byłabym od przypisywania tego typu zachowań tylko i wyłącznie trybunie. W czasie swojej przygody z Ruchem zaliczyłam chyba wszystkie sektory, włącznie ze sławetną trybuną, gdzie bawiłam przez przez pół sezonu i ten problem jest wszędzie na 1, 4, 5, 6, 10, krytej, pewnie także takie sytuacje zdarzały się w młynie na 7 (tam szczerze mówiąc nie byłam), choć może sporadycznie i z racji głośnego dopingu w tym sektorze, tak bardzo nie rzucały się w uszy. Bohaterów nigdzie nie brakuje, zapraszam Was na murawę, pokażcie co potraficie znawcy i gwiazdy futbolu.
po 1 nie widze powodu zeby nie doceniac tego ze zawodnicy Podbeskidzia byli zegnani brawami oni albo sezon temu Lubin ktory wygral tu 3 - 0 to ze ktos pokazuje jaja a oni to zrobili powinno byc nagrodzone Jak ktos slusznie zauwazyl to ekipa neutralna a nie Legia czy Gks a jesli juz PO MECZU mozna miec do kogos pretensje to do naszych graczy i to nie za brak ambicji na boisku...ale frajerskie cofniecie sie i bronienie tego 2-0
"zapraszam Was na murawę, pokażcie co potraficie znawcy i gwiazdy futbolu." to tez dla mnie bzdura -ci ludzie dostaja okreslone pieniadze za granie w pilke a krytyka jest wkalkulowana w ich zwod tylko problem polega na tym ze niektorzy kibice nie widza roznicy miedzy konstruktywna krytyka (dzieki ktorej min nasi niedorozwinieci dzialacze zdali se sprawe ze np Pitr Zaba to nie jest zawodnik wielkiego formatu :lol: ) a bezsensownym jebaniem i wysmiewaniem naszych grajkow Niestety mamy aktualnie taka druzyne jaka mamy i podcinanie jej skrzydel tylko przybliza nas do 3 ligi...
"zapraszam Was na murawę, pokażcie co potraficie znawcy i gwiazdy futbolu." to tez dla mnie bzdura -ci ludzie dostaja okreslone pieniadze za granie w pilke a krytyka jest wkalkulowana w ich zwod tylko problem polega na tym ze niektorzy kibice nie widza roznicy miedzy konstruktywna krytyka (dzieki ktorej min nasi niedorozwinieci dzialacze zdali se sprawe ze np Pitr Zaba to nie jest zawodnik wielkiego formatu :lol: ) a bezsensownym jebaniem i wysmiewaniem naszych grajkow Niestety mamy aktualnie taka druzyne jaka mamy i podcinanie jej skrzydel tylko przybliza nas do 3 ligi...
- Patton
- Kontakt:
To ja dorzuce swoje 3 grosze 8) Jak zwykle kontrowersyjne :lol: Wiec Tak - pytanie do niektorych: Przychodzicie na mecz Druzyny Ruchu, czy po to, zeby gnoic pojedynczych kolesi i im ublizac?? Bo jezeli to drugie, zostancie ich prywatnymi sponsorami, mozecie wtedy im odbierac kase, jak sie ich gra wam nie spodoba. Jak ktos bije brawo druzynie przyjezdnej, a naszych je*** rowno, to niech sie pi***olnie w dekiel, albo pozwoli mi to zrobic. Bo szczerze, to w du*** mam takich kibicow - choragiewki na wietrze. Jak graja dobrze, to stadion pelny, dupni kibice. Jak graja zle, to nie przychodza, albo potrafia ublizac innym. Zalosne i tyle. I tacy ludzie smia sie zwac Niebieskimi? Jestescie taka fanka co jak zawieje, tak sie ustawiacie. Zero Szacunku dla was
PS - Krzysiek, dlaczego MY nie mozemy pisac tego co nam na watrobie lezy?? Bo prowokujemy? Bo wyzywamy, bo jestesmy kontrowersyjni? I tacy bedziemy... Jestesmy niereformowalni, czy to sie komus podoba, czy nie

PS - Krzysiek, dlaczego MY nie mozemy pisac tego co nam na watrobie lezy?? Bo prowokujemy? Bo wyzywamy, bo jestesmy kontrowersyjni? I tacy bedziemy... Jestesmy niereformowalni, czy to sie komus podoba, czy nie

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam się z Krisem w 100%.Nie ma tak jak rozważna dyskusja inaczej forum przeistoczy się w "ściepowisko"
Ktoś kto chce byc radykałem na forum i twierdzi że widział jak ten sam gościu co wyzywał naszych klaskał podbeskidziu mógł być takim samym radykałem w tej sytuacji i podejść do gościa i wywalić mu swoje racje, równie głosno i radykalnie jak tamten, a nie nawoływać za kompem do linczów.
Teksty typu "ten co krzyczał siedział tuż za mną, widziałem, to Ci sami co zawsze" Jak komuś to przeszkadza to niech wstanie obróci się i powie gościowi tuż za nim zeby się zamknął a nie pisze prośby
"drodzy PF bolą mnie uszy od paru gości, przyjdźcie tutaj i zróbcie z nimi porządek a ja się chętnie poprzyglądam, może ciekawe fotki zrobię i bedę miał dużo uciechy" :lol:
ps
podczas meczu Groclin -Lech, cały sektor Lecha skandował nazwisko strzelca bramki dla Groclinu "Bartek Ślusarski". W tym sektorze było tylu ultras Lecha że napewno nie skandowali tego piknikowcy czy jacyś szydercy
To tak chciałem przypomnieć tym co za żadne skarby nie oklaskiwaliby drużyny przeciwnej, a dziwnym trafem większość z nich stawia kibiców lecha jako wzór do naśladowania
Ktoś kto chce byc radykałem na forum i twierdzi że widział jak ten sam gościu co wyzywał naszych klaskał podbeskidziu mógł być takim samym radykałem w tej sytuacji i podejść do gościa i wywalić mu swoje racje, równie głosno i radykalnie jak tamten, a nie nawoływać za kompem do linczów.
Teksty typu "ten co krzyczał siedział tuż za mną, widziałem, to Ci sami co zawsze" Jak komuś to przeszkadza to niech wstanie obróci się i powie gościowi tuż za nim zeby się zamknął a nie pisze prośby

ps
podczas meczu Groclin -Lech, cały sektor Lecha skandował nazwisko strzelca bramki dla Groclinu "Bartek Ślusarski". W tym sektorze było tylu ultras Lecha że napewno nie skandowali tego piknikowcy czy jacyś szydercy
To tak chciałem przypomnieć tym co za żadne skarby nie oklaskiwaliby drużyny przeciwnej, a dziwnym trafem większość z nich stawia kibiców lecha jako wzór do naśladowania
- Patton
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
no sek w tym ze oni nie dostaja kasy no ale to jest szczegolniebieski78 pisze:"zapraszam Was na murawę, pokażcie co potraficie znawcy i gwiazdy futbolu." to tez dla mnie bzdura -ci ludzie dostaja okreslone pieniadze za granie w pilke a krytyka jest wkalkulowana w ich zwod ...
no ja ino jakbys nie wiedziol to dla kibicow lecha slusarski byl idolem,i nawet po przjesciu do innego klubu kibice lecha darza goszacunkiem, u nas podobnie jest np Baszczynskimgerhat pisze:ps
podczas meczu Groclin -Lech, cały sektor Lecha skandował nazwisko strzelca bramki dla Groclinu "Bartek Ślusarski".
zreszta co mapiernik do wiatraka, nie jestesmy lechem do jasnej cholery, skonczcie nas do kogokolwiek porownywac, to porownujecie pilkazry do pilkazry graacych w najlepszych europejskich klubach i wprost rzadacie aby grali ak samo, od ultrasow juz prawie rzadacie zeby robili oprawy niczym OM , ludzie zejdzcie na ziemie
zreszta nie mom zamiaru sie wiecej nerwowac, widac ze niektorzy (GERHAT-specjalnei wymienione) w akzdym temacie staro sie nom do***ac, zawszeale to zawsze mo cos do nos, wprost tego nie pisze,ale mozna to wywnioskowac z jego postow,do tego zawsze sa jacys obroncy ucisnionych(KK?)
tak jak napisal Patton jestesmy kontrowersyjni,ale moze dlatego ze staramy sie cos robic, poza tym lepeij wiemy co sie dzieje w klubie od przecietneg kibica, ale czy to jest problem? tak ciezko niektorym przyjsc, pogadac, zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci??a nie tylko pieprzyc fleki na necie jak to jest zle itd?
przyjdzcie i przkonjacie sie jak jest naprawde , a nie tylko piszecie bzdury przed monitorkiem
aha i tak jak napisala Niebieska : ten problem nie dotyczy tylko krytej, to jest problem ktory mozna zaobserwowac na calym stadionie,i trzeba cos ztym zrobic, bo niedlugo bedzie tak ze 3/4 stadionu to beda same pierdziele wyzywajacy swoj klub ,swoich pilkarzy ,a do tego my dopuscic nie mzoemy!
-
- Kontakt:
Ja tak troche off topic bo posty dlugie a ja powoli czytam wiec zanim skumam o co idzie godka minie troche czasugerhat pisze: ps

Jesli chodzi o Slusarskiego i skandowanie jego imienia.To grojek ktory wiele lat spedzil na Bulgarskiej , strzelil kilka waznych goli dla Lecha i dalej sie identyfikuje z Kolejorzem.
To tak jak u Nas jest z Baszczynskim.Przeca on zawsze jest na Cichej goraco witany.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt: