Puchar Polski 2023/24
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2023/24
Jeżeli zawodowy piłkarz ma problem żeby zagrać jedną kolejkę w środku tygodnia to ja już nie mam pytań. My nie mamy podróży po kilkanaście godzin tylko wawa i Kraków. No chyba że faktycznie mamy zespół nie piłkarski a specjalny
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w trybach mundialowych/euro trenerzy tez rotuja jak maja 3 mecze w 7dni, a masz do czynienia z wiekszymi zawodowcami niz u nas.
dodatkowo w naszej sytuacji ten mecz w srodku jest ewidentnie mnie wazny od 2 pozostalych, a zwlaszcza tego zamykajacego ten cykl.
to co piszesz, to zwyczajny populizm. "zawodowiec nire moze byc zmeczony 3 meczami w tygodniu". Moze, a nawet zawsze bedzie. jeden to przejdzie lepiej, drugi gorzej, ale zawsze bedzie to odczuwal. gdy nie ma roznicy poziomow (my-Puszcza) pilkarskich, to takie czynniki moga okazac sie kluczowe. Dodatkowo Puszcza ma to rozciagniete na jeden dzien dluzej, to w takim okresie tez robi roznice.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszystko ok, tyle że na munialu/euro zawodnicy mają już po kilkadziesiąt meczów w nogach. To jednak różnica.jajo pisze: ↑27 wrz 2023, o 11:00w trybach mundialowych/euro trenerzy tez rotuja jak maja 3 mecze w 7dni, a masz do czynienia z wiekszymi zawodowcami niz u nas.
dodatkowo w naszej sytuacji ten mecz w srodku jest ewidentnie mnie wazny od 2 pozostalych, a zwlaszcza tego zamykajacego ten cykl.
to co piszesz, to zwyczajny populizm. "zawodowiec nire moze byc zmeczony 3 meczami w tygodniu". Moze, a nawet zawsze bedzie. jeden to przejdzie lepiej, drugi gorzej, ale zawsze bedzie to odczuwal. gdy nie ma roznicy poziomow (my-Puszcza) pilkarskich, to takie czynniki moga okazac sie kluczowe. Dodatkowo Puszcza ma to rozciagniete na jeden dzien dluzej, to w takim okresie tez robi roznice.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiscie, ze masz racje. Ale w kazdej lidze, w kazdej druzynie wszyscy mowia ze to istotna sprawa. To moze nie miec znaczenia gdy roznica poziomow jest znaczna (vide Atalanta-Rakow-Ruch).L-o pisze: ↑27 wrz 2023, o 11:15Wszystko ok, tyle że na munialu/euro zawodnicy mają już po kilkadziesiąt meczów w nogach. To jednak różnica.jajo pisze: ↑27 wrz 2023, o 11:00w trybach mundialowych/euro trenerzy tez rotuja jak maja 3 mecze w 7dni, a masz do czynienia z wiekszymi zawodowcami niz u nas.
Puszcza i my to ten sam poziom. Ten jeden dzien na pewno ma znaczenie.
-
- Kontakt:
Zmęczeni czy nie, zadecyduje sztab.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Jak oni mają być zmęczeni graniem jednego meczu więcej w tygodniu to na gruba wy***rdalać wtedy zobaczą co to zmęczenie!Dyc oni nic innego nie robia ino graja .
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czemu nie zostałeś piłkarzem skoro to taka prosta robota? Nic nie robisz tylko raz na czas piłkę kopniesz.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Cza było przełożyć mecz i by był spokój
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ruchu mój ukochany, nie zepsuj mi dzisiejszego dnia i spraw prezent urodzinowy, nawet jeżeli są to tylko rezerwy Legii.
Niebieskie Mysłowice
-
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Było zostać trenerem. Arsene Wenger też nie mioł talentu do granio, ale już na ławie był wirtuozem w swoim fachu

-
- Kontakt:
Bielecki
Szur Baranowski Szywacz
Dlugosz Letniowski Sedlak Skwierczynski
Fosa Feliks
Steczyk
Czyli sklad taki, jak wiekszosc przewidywala oczywiscie z drobnymi roznicami. Szkoda ze Baranski bez szansy..
Szur Baranowski Szywacz
Dlugosz Letniowski Sedlak Skwierczynski
Fosa Feliks
Steczyk
Czyli sklad taki, jak wiekszosc przewidywala oczywiscie z drobnymi roznicami. Szkoda ze Baranski bez szansy..
-
- Kontakt:
Czy w PP w składzie przypadkiem nie musi być dwóch juniorów?
Niebiescy tylko zwycięstwo!
-
- Kontakt:
Transmisja na łączy nas piłka tv na YT
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sam to napisalem, ale chyba juz od roku nie.Lothar Ślązok pisze: ↑27 wrz 2023, o 14:10Czy w PP w składzie przypadkiem nie musi być dwóch juniorów?
Komisja ds. Nagłych Polskiego Związku Piłki Nożnej przyjęła uchwałę w sprawie zasad udziału zawodników młodzieżowych w rozgrywkach PKO BP Ekstraklasy w sezonie 2022/2023. W Fortuna Pucharze Polski w jednej drużynie na boisku musi zaś teraz występować jeden młodzieżowiec, a nie jak wcześniej, dwóch.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...