Skra Częstochowa - Ruch Chorzów, sobota, 12.11.22, 20:00
-
- Kontakt:
Re: Skra Częstochowa - Ruch Chorzów, sobota, 12.11.22, 20:00
Sadlok Piatek Kwietniewski i Plaskowski to sa do wyjebania juz w przerwie meczu
Oby to byl piekny czas dziadkow po przerwie bo inaczej najgorsza z mozliwych przerw zimowych ans czeka
Oby to byl piekny czas dziadkow po przerwie bo inaczej najgorsza z mozliwych przerw zimowych ans czeka
- VagandOo
- Kontakt:
6 porażek Skry pod rząd no a teraz My i nagle potrafią grać .
Ja to w ogóle mam wrażenie że 90% meczów gramy na remis a wygrana , przegrana to fart na boisku . Nie gramy jak drużyna która chce awansować. Męczymy się z dnem tabeli by pokonać czołówkę . Coś tu nie halo...
Ja to w ogóle mam wrażenie że 90% meczów gramy na remis a wygrana , przegrana to fart na boisku . Nie gramy jak drużyna która chce awansować. Męczymy się z dnem tabeli by pokonać czołówkę . Coś tu nie halo...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najgorsza polowka w tym sezonie.
jak ktos narzekal przy wczesniejszych potknieciach, ze gramy jak rok temu w listopadzie, to teraz mu sie moze przypomi jak wtedy gralismy. wlasnie tak.
pol okazji na polowke.
nawet nie ma jednej osoby, zeby nie powiedziec, ze ona gra slabo a nie chujowo.
jak ktos narzekal przy wczesniejszych potknieciach, ze gramy jak rok temu w listopadzie, to teraz mu sie moze przypomi jak wtedy gralismy. wlasnie tak.
pol okazji na polowke.
nawet nie ma jednej osoby, zeby nie powiedziec, ze ona gra slabo a nie chujowo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mysle, ze z kilkanascie zespolow za nami bedzie mialo grosza.
tu za chwile latwo sie przejdzie z tego, ze dzis gramy gowno do:
- wszyscy raus
- nie chcemy awansowac
- wfista
- dziadki hamulcowe
- rubas won
ps. to nie personalnie do Ciebie
Ostatnio zmieniony 12 lis 2022, o 21:05 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Coś chyba było grane tu i tam. Oby łamaniec, bo ten ŻAŁOSNY kabaret nie śmieszy nikogo. WSTYD!
-
- Kontakt:
Oglądając ten mecz przypomina mi się ten ostatni z Bełchatowa... miejmy nadzieje że druga połowa po zmianach lepsza!
-
- Kontakt:
No to ja bym jedynie Wójtowicza wyróżnił. Jako jedyny coś szarpie do przodu. Gra tragedia, mecz dla koneserów, nie wiem co im się stało.Mam nadzieję, że JS ich w szatni poważnie opie*** i coś ruszy. Natomiast tym co sugerują, że mecz jest sprzedany odłączyłbym na stałe internet...
-
- Kontakt:
Już coś było kiedyś chyba w kulisach, że Jarek się wydaje spokojny, ale w szatni ściany się trzęsą. To po dzisiaj chyba dostaniemy rachunek za remont szatni na stadionie.Marcus pisze: ↑12 lis 2022, o 21:08No to ja bym jedynie Wójtowicza wyróżnił. Jako jedyny coś szarpie do przodu. Gra tragedia, mecz dla koneserów, nie wiem co im się stało.Mam nadzieję, że JS ich w szatni poważnie opie*** i coś ruszy. Natomiast tym co sugerują, że mecz jest sprzedany odłączyłbym na stałe internet...
-
- Kontakt:
No wlasnie. Nie ma dowodow i zaroz zaczniecie beczec, ze bredza, ale tak to wyglado. Zagramaniczne fusbalszpilery umiom poudowac, ze sie zodyn nie skapnie. A te nasze? Tu sie nic nie spino. Jasne, moze byc tak, ze po przerwie wylezie blank “inny” mannschaft, ale chyba idzie tyz grac na wynik “do przerwy”fRoś pisze:Coś chyba było grane tu i tam. Oby łamaniec, bo ten ŻAŁOSNY kabaret nie śmieszy nikogo. WSTYD!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tych 52 minutach to nie było nas na boisku. Rozumiane ze Skra gro o przełamanie, że to nie są wirtuozi i wielcy kreatorzy, ale My im ku*** sami prezentujemy bramkę a z przodu i w środku nas nie ma. Mam nadzieję, że Skrobacz rzuca mięsem w szat ni bo co niektórzy chyba jeszcze nie dojechali do Bełchatowa. My ten mecz musimy wygrać.......
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niemniej ztej niby najlepszej akcji, gdzie dwoch minal, ale na 3 nie wystarczylo, to poszla bramkowa kontra. oczywiscie tam jeszcze to 5 moglo przeciac, ale mimo wszystko od tego sie zaczelo.Marcus pisze: ↑12 lis 2022, o 21:08No to ja bym jedynie Wójtowicza wyróżnił. Jako jedyny coś szarpie do przodu. Gra tragedia, mecz dla koneserów, nie wiem co im się stało.Mam nadzieję, że JS ich w szatni poważnie opie*** i coś ruszy. Natomiast tym co sugerują, że mecz jest sprzedany odłączyłbym na stałe internet...
co do spiskowych teorii u buka:
- trzebaby bylo byc niespelna rozumu, zeby cos probowac tydzien po wybuchu najwiekszej afert w Polsce od czasow fryzjerowych
- po drugie nic dziwnego z kursami sie nie dzieje. mecz jest ciagle do obstawiania na zywo. jak poczytacie te artyykuly ostatnie, to sie doweicei, ze takie mecze maja bloki.
- nie ma zadnych przeslanek nieczystosci w tym meczu, oprocz fatalnej gry - na to jest tysiac innych powodow niz ustawka.
-
- Kontakt:
Jo mioł gynau tak samo. "Przekroczono limit urządzeń". A jo ino odświeżył strona jak sie zaciyła transmisjo
Zwykły szary chłopak wychowany przez ulice, Kilku mam przyjaciół, wszyscy to kibice
-
- Kontakt:
Jak oni to dzis wdu....pia...qr** jazda by za rok grac w ekstraklasie!!!!
-
-
- Kontakt:
jak mnie wk***iają te ciągłe bezsensowne faule wybijające z rytmu i psujące cały atak.