niech zainwestuje w Ruch

Świetny pomysł, pamiętam mecze z lat 90-tych, jak 15 min przed meczem wszyscy już śpiewali. Oni muszą poczuć już w szatni że z nimi jesteśmy!Przemo1234 pisze: ↑26 maja 2022, o 13:35Ponawiam apel z wątku z poprzedniego meczu.
Ja mam prośbę do kogoś kto zasiądzie na trybunie.
Zaangażujcie całą krytą na 5-6 minut przed meczem i zacznijcie wszyscy mocno tupać - piłkarze są już wtedy w holu wyjściowym.
Niech przeciwnik zadrży przed samym meczem na dźwięk tych wibracji, niech trzęsą się ściany i cała trybuna! Kiedyś takie zachowanie krytej było na każdym meczu - piłkarze Motoru mają narobić w gacie, trzeba ich wybić z koncentracji, niech to tylko ktoś zainicjuje!
Dołóżmy coś od siebie, róbmy co w naszej mocy, waga tego meczu jest największa od kilku lat!
Do zobaczenia na dzies10nie!
Gdyby tak było to jest to bardzo fajny ruch marketingowy.niebieski98 pisze: ↑26 maja 2022, o 15:47Być może udostępnią te bilety tylko w sprzedaży stacjonarnej, z racji na głównie starsze osoby które przez internet biletu nie kupią, a dziś nie mogły się przy Cichej zjawić.
nie ma co sie obrazac.
Ja osobiście uważam, ze motor jest faworytem tego spotkania. Ale to nie oznacza ze awansuje.
Punkt widzynio, łod punktu siedzynio. Jo uważom że nojgorszy przeciwnik do faworyta tych barażow Ruchu, popłynął wczoraj z Chorzowa w kierunku Stężycy.
Czekałem z zakupem bo chciałem się załapać na TG, a prawie nie załapałem się wcale. Potwierdzam jakieś 400 biletów widniało w systemie.tynbydziedobry pisze: ↑26 maja 2022, o 18:24Cały czas byłem przekonany, że zbyt krótkie odstępy między meczami są żebyśmy się zbliżyli do kompletu na trybunach.. ale jak w niecałą dobę pozostało chyba 500 biletów (szybkie spojrzenie pi razy drzwi) to już nigdy w nic nie zwątpia.
Tak działa po wyczyszczeniu "ciasteczek"
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Rickenn10 i 85 gości