Idzie, idzie... Podbeskidzie
no niestety. punkty oddane na własne życzenie. kolejny remis, który na pewno nie zbliża nas do pozostawienia za plecami strefy barażowej.
Druga brama to torman powinien wyłapać.
I jeszcze jedno coś nam Mizia nie przynosi szczęścia. W pierwszej lidze ze Szczakowianką wszedł w końcówce i padła wyrównująca bramka (wszyscy wiemy co oznaczała) teraz zaś wszedł i nie mnęły dwie minuty i strata bramki
Druga brama to torman powinien wyłapać.
I jeszcze jedno coś nam Mizia nie przynosi szczęścia. W pierwszej lidze ze Szczakowianką wszedł w końcówce i padła wyrównująca bramka (wszyscy wiemy co oznaczała) teraz zaś wszedł i nie mnęły dwie minuty i strata bramki
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2004, o 17:28 przez kurczak1920, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewnie mnie zjebiecie ale ojcami dzisiejszego remisu są Nowak i niestety trener Wyrobek.Kiedy wszyscy spodziewali się zmiany Sukera zszedł Bartos ktory rozgrywal bardzo dobre spotkanie.No i jeszcze bramkarz Nowak facet dwa metry wzrostu a stoi w bramce jak palik wbity w ziemie.Więcej trzeba wymagac tez od Malinowskiego bo jak ma dalej pierwszoligowe ambicje to poziom jaki prezentuje jest beznadziejny.Brawa dla Szyndrowskiego,Srutwy,Mosóra,Bartosa.
Wesolych Swiąt zyczę wszystkim kibicom Ruchu jesli to po dzisiejszym dniu jeszcze możliwe.
Wesolych Swiąt zyczę wszystkim kibicom Ruchu jesli to po dzisiejszym dniu jeszcze możliwe.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Goliat"]ciężki jest nasz żywot......... przynajmnej oprawa wporzo, a tak na Mario ście narzekali dwa tydnie temu a jak by nie łon to by pewnie w plecy dzisiej było...... wrrrrrrrrrr[/quote]
Na Mario to i dzisiaj na meczu narzekali co niektórzy
...
Na Mario to i dzisiaj na meczu narzekali co niektórzy

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2004, o 17:53 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak zawsze byłem zobaczyłem i sie wqrwiłem....przyjeżdzam pod stadion 14:55 a tam raja aż do chebzia....skandal!! Jak można jedną kase otworzyć i sprzedawac bilety na sektor 1 i trybune .......15:30 wpadam na stadion mija chwila i tor no fajnie potem dosyć ładna gra Ambitna przedewszystkim i ogólnie dobrze.
2 połowa akcje z oby dwóch stron i nagle około 60 min i wszystkim sie jakoś przestało chcieć grać jakby nagle ktoś wyłączył im zasilanie no i co???? i zj***li kolejny mecz, kolejny remis yyyyy już mnie szlag trafia.
podobał mi sie nawet szyndrowski a suker to jakas pomyłka ten pan był do zmiany odrazu, błażejewski też jakoś słabiej....
mam nadzieje że bedzie dobrze...
Ozor masz poczęśći racje chłopaki jako tako zagrali ale coś było nie tak z taktyką, obrona niby solidna ładnie grała a tu nagle 3 akcje 2 tory i dziękuje..
Pytanie do Andre czy nie siedziałes w niebieskiej kurtce na sekt.1?? bo chyba siedziałem przed tobą z 2 gościami w wieku 60 i 40 lat w czarnrj bluzie , jak to ty to daj znać bede wiedział że to ty
2 połowa akcje z oby dwóch stron i nagle około 60 min i wszystkim sie jakoś przestało chcieć grać jakby nagle ktoś wyłączył im zasilanie no i co???? i zj***li kolejny mecz, kolejny remis yyyyy już mnie szlag trafia.
podobał mi sie nawet szyndrowski a suker to jakas pomyłka ten pan był do zmiany odrazu, błażejewski też jakoś słabiej....
mam nadzieje że bedzie dobrze...
Ozor masz poczęśći racje chłopaki jako tako zagrali ale coś było nie tak z taktyką, obrona niby solidna ładnie grała a tu nagle 3 akcje 2 tory i dziękuje..
Pytanie do Andre czy nie siedziałes w niebieskiej kurtce na sekt.1?? bo chyba siedziałem przed tobą z 2 gościami w wieku 60 i 40 lat w czarnrj bluzie , jak to ty to daj znać bede wiedział że to ty

-
- Kontakt:
Yhy to joDallan Forgaill pisze: Pytanie do Andre czy nie siedziałes w niebieskiej kurtce na sekt.1?? bo chyba siedziałem przed tobą z 2 gościami w wieku 60 i 40 lat w czarnrj bluzie , jak to ty to daj znać bede wiedział że to ty

To moje ulubione miejsce na el stadio (jak nie latam miedzy sektorami )
- m-p
- Kontakt:
ku***ca człowieka bierze po takim szpilu nie ma co swieta mam wesołe jak ch....
Nowak chłopie cos ty robił w torze? z taką forma nie zakładaj niebieskiej koszulki bo wstyd barwą przynosisz!!! Trener tez sie dzisiaj nie popisał ani jedna nietrafiona zmiana. Dobry był Mario Szyndrowski Błazejewski Bartos
reszta mizernie . Szkoda słow spokojnych swiąt wszystkim bo wesołe to nie bedą
Nowak chłopie cos ty robił w torze? z taką forma nie zakładaj niebieskiej koszulki bo wstyd barwą przynosisz!!! Trener tez sie dzisiaj nie popisał ani jedna nietrafiona zmiana. Dobry był Mario Szyndrowski Błazejewski Bartos
reszta mizernie . Szkoda słow spokojnych swiąt wszystkim bo wesołe to nie bedą
-
- Kontakt:
100% racji.Ozor pisze:Pewnie mnie zjebiecie ale ojcami dzisiejszego remisu są Nowak i niestety trener Wyrobek.Kiedy wszyscy spodziewali się zmiany Sukera zszedł Bartos ktory rozgrywal bardzo dobre spotkanie.No i jeszcze bramkarz Nowak facet dwa metry wzrostu a stoi w bramce jak palik wbity w ziemie.Więcej trzeba wymagac tez od Malinowskiego bo jak ma dalej pierwszoligowe ambicje to poziom jaki prezentuje jest beznadziejny.Brawa dla Szyndrowskiego,Srutwy,Mosóra,Bartosa.
Jakbym nie widzial gry Nowaka w sparingach pomyslalbym ze kumpluje sie dobrze z Edkiem Cecotem 8)
Fatalne posunieciem bylo tez wystawienie Cwielonga jako skrzydlowego.Dobrze gra jako napastnik i nie wiem po kija to zmieniac.
Dobry mecz Skutera w 1 polowie i Blazejewskiego w 2.
Co do meczu szkoda slow .Prowadzic 2-0 ....
W Belchatowie klapsy pewne.
Ps Super oprawa

Ale mam zje.....ny humor
i kaj sa ci co najezdzali na Mario w meczu z Craxa??? a co do reszty sytuacji co miol Mariusz to nikt nigdy nie bedzie miol 100% skutecznosci.
NIe chce komentowac gry nowaka
co do dopingu to nie dziwie sie ze ludzie nie spiewali w 2 polowie, po takiej grze to wszystkiegio sie odechciewalo. w pierwszej bylo piknie
ogolnie swieta zjebane. a moglo byc tak pieknie
PS WESOLYCH SWIAT
NIe chce komentowac gry nowaka
co do dopingu to nie dziwie sie ze ludzie nie spiewali w 2 polowie, po takiej grze to wszystkiegio sie odechciewalo. w pierwszej bylo piknie

ogolnie swieta zjebane. a moglo byc tak pieknie
PS WESOLYCH SWIAT
-
- Kontakt:
Cóż można powiedzieć po takim czymś.Święta w nienajweselszej atmosferze,a zapowiadało się tak pięknie.Pewnie zaraz co niektórzy po mnie pojadą,ale uważam,że te bramki zawinił Nowak,a tą drugą to już napewno.Brawa dla Maria,ponadto dobrze zagrali Bartos i Szyndrowski.Dla mnie zmiana Bartosa na Ćwielonga była dość niezrozumiała,myślałem,że zejdzie Suker.Nie wiem jak Wy,ale miałem wrażenie jakby Malina przez większość meczu grał do tyłu,i jeszcze w ostatniej minucie ta zmarnowana okazja...
Mimo wszystko,życze wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt!

Mimo wszystko,życze wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt!