Sponsor

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: gerhat » 26 kwie 2004, o 09:04

marcyk widze ze dawno Cie na parkingu nie było, tak jest od poczatku tej rundy :lol: . Ten pomysł z płatnym parkingiem to jakiś koszmar z ulicy Cichej. Może ten viceprezes od marketingu nam wytłumaczy jaki w tym marketing?

marcyk
Kontakt:

#47 Post autor: marcyk » 26 kwie 2004, o 10:45

gerhat tobie chyba napewno chodzi o parking ogrodzony za trybuna bo niedawno pisales w tym temacie, a mnie chodzi o parking przy hali morisu staje tam od zawsze (obecnie ziel. ciyntek kx. ..8.) i nigdy nie kasowali, zdarzalo sie , ze tam nie wpuszczali jak na hali byla jakas impreza typu: kryszak, rak lub boks.
no i stali tam mlodzi ludzie z biletami wydrukowanymi z komputera sciagnietymi gumka(na bloczki niema kasy), wdalem sie z nimi w mala bajere czy to jest nowy pomysl przyspawanego na co uslyszalem ich odpowiedz: "my juz ku*** niewiemy co tu sie dzieje"

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: gerhat » 26 kwie 2004, o 10:54

marcyk, cos ci sie pomyliło, ja tez pisałem o tym parkingu obok hali, tym wybrukowanym kostką wzdłuż drogi dojazdowej do trybuny, on nie jest ogrodzony są tylko szlajfki i Ci goście w kamizelkach

A ten ogrodzony o którym wspomniałeś naturalnie jest platny ale .... w karnetach, chyba że jestes VIP to nie musisz za nic płacić.

Sprawa od początku jest dziwnie "szyta". Poczytaj moje wczesniejsze wpisy w temacie "O co chodzi z tymi biletami"

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#49 Post autor: Patton » 26 kwie 2004, o 11:38

Oooo to ja VIP jestem? :wink: marcyk - ostatnio, jak z Toba bylem, to nic nie placiles. A parkowales tam kaj zawsze, czy rownolegle do trybuny, na tym parkingu za hala??? Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

marcyk
Kontakt:

#50 Post autor: marcyk » 26 kwie 2004, o 11:54

no patton odpowiedzial za mnie , a byl to slynny szpil z idzie idzie podbeskidzie.
To ja juz nie wiem co tu jest grane?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: gerhat » 26 kwie 2004, o 12:09

musisz kombinowac marcyk :lol: :lol: :lol:
inaczej bulisz
najlepsze sa legitymacje, nieważne jakie, bo te głąby co tam stoją to i tak nie czytają (pst)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Ozor » 26 kwie 2004, o 16:12

W temacie jest SPONSOR a nie PARKING chyba że słabo widzę.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: Ozor » 26 kwie 2004, o 22:06

A Rogalik zaś bredzi w GW. o sponsorze i SA dałby się facet już spokój bo aż mdli.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: grzej » 26 kwie 2004, o 22:36

Tego juz nie mozna czytac. W jego slowa juz nikt nie wierzy, nikt...

Cycat z Wyborczej:

Dla gazety

Krystian Rogala, prezes Ruchu Chorzów

Cieszę się niezmiernie z trzech punktów, tak długo czekaliśmy na to zwycięstwo. Cały czas mówiłem, że mamy niezły skład, piłkarzy, którzy potrafią grać w piłkę, tylko punktów brakowało. Drużyna potrzebowała takiego spektakularnego sukcesu, żeby uwierzyć we własne siły.

Ja też trochę odetchnę, co miesiąc pokonuję prawie 10 tys. km w poszukiwaniu sponsorów dla klubu. Mnie też będzie teraz łatwiej prowadzić trudne rozmowy ze sponsorami.

Z każdym dniem jesteśmy bliżej powołania sportowej spółki akcyjnej. Na wtorkowym posiedzeniu zarządu klubu podejmiemy kolejne uchwały, które pomogą nam przekształcić Ruch. Mocno wierzę, że w maju Ruch będzie już spółką.

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#55 Post autor: amra » 27 kwie 2004, o 00:29

te 10 tyś to droga pomiędzy biurem a automatem w kawiarence "LUCKY DEVIL "
a Rogala to Lucky DeBIL
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: wojt » 27 kwie 2004, o 01:04

Te 10 tys. kilometrów tylko dobitnie pokazuja jaki ten człowiek ma wybitny dar do zjednywania sobie ludzi(sponsorów).To juz szczyt miernoty, tyle biedactwo się najeździ i nawet na swiatło w klubie nie ma. Rogala daj se luz , nawet jakbyś co miesiąc robił odległość z Ziemi na Marsa to i tak dziadu nic nie załatwisz. Proponuje żebys lepiej funduszę na swoje żałosne wycieczki przeznaczył na wypłaty dla piłkarzy albo na prąd na stadionie.

Dallan Forgaill

#57 Post autor: Dallan Forgaill » 27 kwie 2004, o 01:20

Panie Rogala........daj pan spokój :lol:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: gerhat » 27 kwie 2004, o 08:53

Rogal na same paliwo wydaje 3.000,-zł miesiecznie :!: (8,5l na 100km x 3,5 zł x 100) , zważywszy na fakt ze prawie od 10 lat jeździ i nie znalazł porządnego sponsora wychodzi mi ze na same paliwo wydał 360.000,- zł (przy okazji wymienil kilka aut) a gdzie inne koszty?
Tyle jeździ tylko kierowca TIRa, może więc Rogal szuka sponsorów wśród tirówek :lol:
Już lepiej jakby nic nie robił i te 3 tys miesięcznie dał chłopakom na odżywki.

Siemce_Fan

#59 Post autor: Siemce_Fan » 27 kwie 2004, o 09:25

gerhat moze to niesą az tak dupne koszty , bo moze mo przerobione auto na gaz ;]

a tak serio , to ta sytuacja jest nienormalna i niech Rogala sie lepiej niewypowiado bo to juz jest przegiecie !! :twisted:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: gerhat » 27 kwie 2004, o 09:45

Najśmieszniejsze jest to że ta wypowiedź rogalika pojawiła sie przy okazji wygranego meczu i gola Pepe. Wygląda to tak jakby rogalik chciał przypisać także sobie część zasług za ta bramkę. Tylko co ma ten gol do tych km????

Można jeszcze inaczej zrozumieć tą wypowiedź. Pepe strzelił gola, wygralismy mecz i ja rogalik już nie muszę nic robić. Wszystko będzie po staremu czyli jak przez ostatnie 10 lat, a nie jakieś szukanie sponsorów. Wygrac można bez sponsora, po co więc mam się starać.

ODPOWIEDZ