Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
-
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
The End2,
Moje stanowisko w sprawie stadionu jest jednoznaczne.
NOWY STADION DLA RUCHU BEZWZGLĘDNIE JAK NAJSZYBCIEJ!
Nowy stadion musi być tak przygotowany, żeby zarabiał sam na siebie! Musi służyć lokalnej społeczności jak najszerzej! Stadion musi przyciągać ludzi do Ruchu!
Szanowny Robbo2k, skoro podważasz moją odwagę, kompetencje i szczere intencje, to ja daję Ci prosty sposób, żebyś wykazał się swoją odwagą i zaspokoił ciekawość innych.
Zapraszam Cię do siebie...
Podpiszesz klauzulę poufności i udostępnię Ci wrażliwe dane do zapoznania się.
Później zadam Ci publicznie dokładnie te same pytania, które Ty ODWAŻNIE zadałeś mi na forum i jako człowiek odważny, będziesz mógł zaspokoić swoje pragnienie pokazania Kibicom, jak to offen będziesz traktować Kibiców...
Wtedy ja pierwszy będę krzyczeć - Waszczuk tchórz, a Robbo2k bohater!
Zapraszam Cię - specjalnie dla Ciebie jestem do Twojej dyspozycji od teraz przez 24 h !!!
I wszystko będzie jasne!
A propos powoływania się przez Ciebie na jawność danych innych klubów sportowych, to ile jest ich na giełdzie?
Które kluby piłkarskie są notowane na NewConnect?
I dodam, że nie jestem tego stanu autorem, ani zwolennikiem...
TAKI STAN ZASTAŁEM I PRACUJĘ W TAKICH WARUNKACH - ALE NIE POZWOLĘ POŁOŻYĆ RUCHU!
NIGDY!!!
A każdegu "odważnego", który wyzywa od najgorszych anonimowo, zapraszam, żeby powiedzieć mi to prosto w oczy. Możecie zapytać zawodników, trenerów i pracowników, że można mi mówić prawdę w oczy!
Odważnych w Internecie, pod płaszczykiem nicka, przerabiałem wiele razy i spływa to po mnie, jak woda po kaczce!
Zwykle Ci najgłośniejsi anonimowo, kiedy przyjdą te rzeczywiście niebezpieczne chwile w życiu, pierwsi podwijają ogon i tyle ich widziano...
Moje drzwi są otwarte dla każdego!
Robbo2k, zapraszam...
pyRsk!
Moje stanowisko w sprawie stadionu jest jednoznaczne.
Nowy stadion musi być tak przygotowany, żeby zarabiał sam na siebie! Musi służyć lokalnej społeczności jak najszerzej! Stadion musi przyciągać ludzi do Ruchu!
Szanowny Robbo2k, skoro podważasz moją odwagę, kompetencje i szczere intencje, to ja daję Ci prosty sposób, żebyś wykazał się swoją odwagą i zaspokoił ciekawość innych.
Zapraszam Cię do siebie...
Podpiszesz klauzulę poufności i udostępnię Ci wrażliwe dane do zapoznania się.
Później zadam Ci publicznie dokładnie te same pytania, które Ty ODWAŻNIE zadałeś mi na forum i jako człowiek odważny, będziesz mógł zaspokoić swoje pragnienie pokazania Kibicom, jak to offen będziesz traktować Kibiców...
Wtedy ja pierwszy będę krzyczeć - Waszczuk tchórz, a Robbo2k bohater!
Zapraszam Cię - specjalnie dla Ciebie jestem do Twojej dyspozycji od teraz przez 24 h !!!
I wszystko będzie jasne!
A propos powoływania się przez Ciebie na jawność danych innych klubów sportowych, to ile jest ich na giełdzie?
Które kluby piłkarskie są notowane na NewConnect?
I dodam, że nie jestem tego stanu autorem, ani zwolennikiem...
TAKI STAN ZASTAŁEM I PRACUJĘ W TAKICH WARUNKACH - ALE NIE POZWOLĘ POŁOŻYĆ RUCHU!
NIGDY!!!
A każdegu "odważnego", który wyzywa od najgorszych anonimowo, zapraszam, żeby powiedzieć mi to prosto w oczy. Możecie zapytać zawodników, trenerów i pracowników, że można mi mówić prawdę w oczy!
Odważnych w Internecie, pod płaszczykiem nicka, przerabiałem wiele razy i spływa to po mnie, jak woda po kaczce!
Zwykle Ci najgłośniejsi anonimowo, kiedy przyjdą te rzeczywiście niebezpieczne chwile w życiu, pierwsi podwijają ogon i tyle ich widziano...
Moje drzwi są otwarte dla każdego!
Robbo2k, zapraszam...
pyRsk!
-
- Kontakt:
dupisz takie fleki, ze tego juz naprawde nie da sie czytac..
nikt cie o zdanie nie pyta
nikt cie o zdanie nie pyta

UN'08
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy pan viceprezes sobie zdaje sprawę że ratowanie SA pieniędzmi miasta stoi w sprzeczności z budową nowego stadionu? nie ma pieniędzy i na jedno i na drugie. Nawet czysto hipotetycznie zakładając że to SA uda się uratować i będzie wegetować ODBĘDZIE SIĘ TO KOSZTEM BUDOWY STADIONU.
kibice maja pomóc załatwić pieniądze z miasta stadion jest nieistotny - mówi panu coś te zdanie?Moje stanowisko w sprawie stadionu jest jednoznaczne.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2019, o 07:53 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Prezesie szanowny... ciągle piszesz tu o danych wrażliwych. Więc w tył zwrot i zapytaj się swoich prawników jeszcze raz czy aby na pewno takiej konstrukcji prawnej powinieneś używać w kontekście uzasadnienia odmowy na jakiekolwiek pytanie związane z działalnością spółki.
Najbardziej wkurza to, że zamiast traktować nas kibiców jako partnerów, o czym tak chętnie i czule rozpisuje się Pan Prezes, faktycznie traktuje się jak półgłówków i conajwyżej dostarczycieli pieniędzy.
Podsumowując ten układ trzyma się jeszcze niestety mocno i długo nie będzie chciał puścić.
Najbardziej wkurza to, że zamiast traktować nas kibiców jako partnerów, o czym tak chętnie i czule rozpisuje się Pan Prezes, faktycznie traktuje się jak półgłówków i conajwyżej dostarczycieli pieniędzy.
Podsumowując ten układ trzyma się jeszcze niestety mocno i długo nie będzie chciał puścić.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2019, o 08:11 przez Vince1974, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela ciao! Wela ciao! Wela ciao ciao ciao!!! Skończcie z tym partyzano i dejcie mu bana. To jest forum kibiców a nie kosmitów.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Wela ... Kończy waść wstydu oszczędź. A już utajnienie wszystkich informacji w imię uczestnictwa na giełdzie zakrawa na ponury żart. Proszę zajrzeć do prospektu i informacyjnego pańskiej spoleczki. Tam na stronie z celami emisji i wejścia na giełdę. Wymogiem giełdy jest tylko równy dostęp do informacji dla wszystkich akcjonariuszy wy zaś robicie odwrotnie. Są akcjonariusze uprzywilejowani w dostępie do informacji i to jest właśnie karalne towarzyszu. Pytania zadałem publicznie bo te informacje powinny być publiczne i powinni je poznać wszyscy kibice i akcjonariusze bez potrzeby osobistej audiencji u samozwańczego księcia z Cichej
Co do stadionu to rentowność inwestycji nie jest sprawą spółki bo stadion nigdy do spółki należeć nie będzie. Stadion ma być wizytówką klubu Ruch Chorzów a nie być dawcą dla pasożytów z SA które muzeum zamieniłoby w burdel byle kasa się zgadzala
Co do stadionu to rentowność inwestycji nie jest sprawą spółki bo stadion nigdy do spółki należeć nie będzie. Stadion ma być wizytówką klubu Ruch Chorzów a nie być dawcą dla pasożytów z SA które muzeum zamieniłoby w burdel byle kasa się zgadzala
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela udzielając odpowiedzi a w zasadzie nie udzielając jej wcale ostatecznie się skompromitował. Proponuję rozszerzyć bojkot poprzez totalną ignorancję tego człowieka.
Ps
A tak poza tematem Wela to większy ciul od tej pomylonej z marketingu co miała tatę w zomo i udzielała się na forum. Nie pamietam jak jej było. A już myślałem że bardziej naiwnych ludzi w Ruchu nie zobaczę. Wela prezes to też jest miara upadku Ruchu
Ps
A tak poza tematem Wela to większy ciul od tej pomylonej z marketingu co miała tatę w zomo i udzielała się na forum. Nie pamietam jak jej było. A już myślałem że bardziej naiwnych ludzi w Ruchu nie zobaczę. Wela prezes to też jest miara upadku Ruchu
Ostatnio zmieniony 23 sie 2019, o 08:11 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Długo starołek się nie zabierać głosu w temacie pana Waszczuka.... Po tym jednak jak "rzeczowo" opowiedzioł nom o finansach Ruchu myśla, że ni ma co wchodzić z tym panem w dyskusja. Jeśli nie idzie go zbanować, to ignorujmy całkowicie jego posty, tak aż se som do spokój z pisaniem.
Facet nawet jeśli mo dobre chęci to jest tylko i wyłącznie FIGURANTEM
Róbmy swoje, a ino kwestią czasu jest aż to wszystko dupnie
Facet nawet jeśli mo dobre chęci to jest tylko i wyłącznie FIGURANTEM
Róbmy swoje, a ino kwestią czasu jest aż to wszystko dupnie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zbanować lebra

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Panie Prezesie, Pana opinię już znam.
i to tylko słowa, słowa, słowa....
Papiery jakieś są? były w ostatnich 12 miesiącach???
Czy jest/była uchwała zarządu w sprawie budowy stadionu,
Czy rada nadzorcza opiniowała w formie uchwały w ostatnim okresie temat budowy stadionu,
Czy WZA/NWZA podejmowały uchwały dot. stadionu?
Tym bardziej że inwestorem jest Miasto, które ma swoich przedstawicieli w RN SA,
Ściema stadionowa trwa co najmniej 10 lat....
wypadałoby coś postanowić !!!
i to tylko słowa, słowa, słowa....
Papiery jakieś są? były w ostatnich 12 miesiącach???
Czy jest/była uchwała zarządu w sprawie budowy stadionu,
Czy rada nadzorcza opiniowała w formie uchwały w ostatnim okresie temat budowy stadionu,
Czy WZA/NWZA podejmowały uchwały dot. stadionu?
Tym bardziej że inwestorem jest Miasto, które ma swoich przedstawicieli w RN SA,
Ściema stadionowa trwa co najmniej 10 lat....
wypadałoby coś postanowić !!!
- mumin1920
- Kontakt:
czyli Wela odpisoł na wszystkie pytania i tyla styknie... zamknac temat !! Weli dejcie juz spokoj. Niech robi swoje. BOJKOT !!
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W interesie pijawek jest by kwoty na stadion poszły na "spółkę akcyjną" wiec Waszczuk jedno gada a drugie robi. W normalnym klubie już byłoby oświadczenie/apel zarządu o stadion.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
- mihau
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skoro zadajemy pytania to ja powtarzam swoje na które nie uzyskałem wcześniej odpowiedzi:
Czy wypłacono pracownikom bieżące pensje do 09.08, jak stanowi Kodeks Pracy ?
Czy oprócz wielkiego zrywu i wypłaty części zaległości w lipcu (czym ugaszono strajk) poszły jakiekolwiek przelewy na konta pracowników i współpracowników ?
Proszę zauważyć, że nie pytam o kwoty (czyli dane wrażliwe) a jedynie o informację czy w ogóle poszły przelewy i czy pracownicy S.A. za chwilę nie powrócą do strajku.
Pytania mają o tyle sens, gdyż jeśli nie jesteście w stanie regulować bieżących zobowiązań, to nie ma o czym mówić w kwestii planu naprawczego, czy realizacji układu czy zobowiązań zaległych...
Czy wypłacono pracownikom bieżące pensje do 09.08, jak stanowi Kodeks Pracy ?
Czy oprócz wielkiego zrywu i wypłaty części zaległości w lipcu (czym ugaszono strajk) poszły jakiekolwiek przelewy na konta pracowników i współpracowników ?
Proszę zauważyć, że nie pytam o kwoty (czyli dane wrażliwe) a jedynie o informację czy w ogóle poszły przelewy i czy pracownicy S.A. za chwilę nie powrócą do strajku.
Pytania mają o tyle sens, gdyż jeśli nie jesteście w stanie regulować bieżących zobowiązań, to nie ma o czym mówić w kwestii planu naprawczego, czy realizacji układu czy zobowiązań zaległych...
... oddać w ręce Polaków przemysł Śląska, to jak wkładać w łapy małpy zegarek...
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@Mihau to są dane wrażliwe... 

Wela i skończ chłopie dupić alajny że każdy chowa się za Nickiem. Bo to samo mogę powiedzieć o Tobie że chiwasz się za pojęciem "Dane wrażliwe" i "dajcie mi trochę czasu".
Jedynym który miał plan to był Simon i jasno o nim gadał. Ty nie masz planu razem z Twoimi pozerami... ja mocie wydoić z kasy klubowej Wela się do...
Jeszcze roz zapytom. Kiedy Bik przekonwertuje pożyczkę na akcje bo sam krzyczałeś że te pieniądze co pożyczył przekonwertuje na akcje. Pytam kiedy dokładnie o data.
Dopisz 100dni a za miesiąc powiesz prosisz o jeszcze miesiąc.

Wela i skończ chłopie dupić alajny że każdy chowa się za Nickiem. Bo to samo mogę powiedzieć o Tobie że chiwasz się za pojęciem "Dane wrażliwe" i "dajcie mi trochę czasu".
Jedynym który miał plan to był Simon i jasno o nim gadał. Ty nie masz planu razem z Twoimi pozerami... ja mocie wydoić z kasy klubowej Wela się do...
Jeszcze roz zapytom. Kiedy Bik przekonwertuje pożyczkę na akcje bo sam krzyczałeś że te pieniądze co pożyczył przekonwertuje na akcje. Pytam kiedy dokładnie o data.
Dopisz 100dni a za miesiąc powiesz prosisz o jeszcze miesiąc.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2019, o 08:52 przez KevinMitnick, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Pytanie o jakikolwiek aspekt finansowy działalności spółki czy kwestię stadionu będzie zbywane w taki sposób. Pan Waszczuk i jego mocodawcy rzeczywiście są bardzo wrażliwi w tych kwestiach...
Jedyne pytanie niewrażliwe jakie możecie zadać to ile pieniędzy możecie im ofiarować jak Ci dwaj starsi kibice, których Pan Prezes stawiał jako wzór.
Jedyne pytanie niewrażliwe jakie możecie zadać to ile pieniędzy możecie im ofiarować jak Ci dwaj starsi kibice, których Pan Prezes stawiał jako wzór.