Kto zagrał??South pisze: ↑10 lis 2018, o 12:19Świetnie napisane, niech każdy przeczyta i weźmie sobie to do serca. Sorki, że tak poza tematemLysy pisze: ↑10 lis 2018, o 10:59Nie ma innej opcji niż zwycięstwo choćby dlatego ,że okoliczności spotkania u nich były próbą zakpienia z nas i naszego klubu.
@Biadacz
Tak robią w Zabrzu, tam polskośc jest na pokaz wykorzystywana często jako argument przeciw nam(wiem co piszę bo w donosikach do Taurona o tym pisali). Ja nie chcę by ktoś nieodpowiedzialny znowu nasz wizerunek podważył a na to czekają jak wiesz wszędzie. Wychodzę też z założenia ,że jak chcesz żeby Ciebie szanowali to szanuj innych. A mamy przecież wielu Polaków kibicujących nam tyle fan klubów spoza Śląska.Nasze sztamy, zgody to Polacy Szanujmy ich i złóżmy życzenia. Oni są naszą wielką wartością.
Nasz klub założyli Ślązacy Powstańcy od początku Ruch był klubem najbardziej polskim na Górnym Śląsku i stąd jego niesamowita popularność i oddanie ludzi w tamtych czasach i bez Polski nie było by Ruchu. A to kto kim się czuje to sprawa prywatna każdego z nas. Losy śląskich rodzin to wybór między jednym a drugim państwem.Sam pochodzę z rodziny powstańców śląskich i żołnierzy Wehrmachtu. Jedni ginęli pod Kurskiem a drudzy pod Monte Cassino.
Polska i Polacy mają święto i mają prawo świętować.Ślązacy też w lipcu mają swój marsz.
Amen![]()
Ogólnie stawiam w dzisiejszym meczu na pokaźne zwycięstwo Ruchu. Martwi środek pola, natomiast liczę na Marka, że jego osoba obudzi co po niektórych i dogramy tą rundę z kpl zwycięstw u siebie.
Ogólnie kurs na Ruch to ponad 3 zl za zwycięstwo dwoma bramkami, nic tylko brać![]()
![]()
Darek niy bydź zowistny. Ciebie już wywaliliFredyKruger pisze: ↑10 lis 2018, o 22:27Przy takim stylu gry jak dzisiaj a nic nie wskazuje na to,ze coś sie zmieni, to w Radomiu szmary momy pewne. Ciekaw jestem co te mądrale bydom godali o nosie Wyleciała po meczu w Radomiu.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], huhuhuhu i 64 gości