Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Doboszek

polonia

nio i po meczu

Przerwany :roll:

co w takim razie bedzie teraz z wynikiem

kurde ale sie wqrwilem

-
Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Tak na spokojnie - mecz przerwany po 1 połowie z powodu bijatyk - naszych ponoć ok 600 głów. Prym w rozróbach wiodła Polonia, nasi byli stosunkowo spokojni.
Jeśli moje info jest nieprecyzyjne to prosze o sprostowanie - mam je z 2 ręki...
Kurde... ja tu czegoś nie rozumiem.... to jest sport???????
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
Dallan Forgaill
autor: Dallan Forgaill » 20 mar 2004, o 16:10
Co za idiotyzm nie nie niezczymia....to my tu kur... próbujemy jakieś punkty ukulać wszyscy wjeżdzają na zarząd piłkarzy a sami pstępują tak samo..... mam nadzieje ze bedzie ok
-
alieu
-
Kontakt:
Będzie ok. Mysle , że pewne 3 pkt. dla nas. Nasi trzymali fason ( choć nie zawsze). A piastolom w.o. załatwiła polonia i odra hehe
-
AndRe
-
Kontakt:
....szkoda slow na debili ......
Niech normalni kibice Piasta podziekuja Poloni Bytom za mecz pelen wrazen.Jak to kiedys powiedzial B.Kalus "oszolomy z Poloni Bytom"
Ekipa na trybunach mocna (w sektorach gospodarzy) .Ja , oRacz , Zolo , Lysy i volek czyli solidna ekipa netowych hools :lol:
Ps.Dzieki LYSY za kupno wczesniej biletow

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
volek
-
Kontakt:
Przed meczem ładny gest ze strony piłkarzy Ruchu,którzy podbiegli do sektora zajmowanego przez naszych kibiców i rzucili 11 szalików.
Sam mecz ogólnie nie za ciekawy,dużo biegania,a konkretnych akcji jak na lekarstwo.Mi podobała się gra P.Ćwielonga,dla którego nie ma straconych piłek,bardzo ładnie umie się zastawić i cięzko mu zabrać piłkę.Jak to się skończyło wszyscy wiemy,o dymach nie będę nic pisał bo nie ma sensu,a po drugie to nie dział PF.Powiem tylko tyle:głupota ludzka nie zna granic.
Jeszcze jedno-nie wiem jak jest w przepisach,ale moim zdaniem mecz chyba nie będzie powtarzany,bo trwała druga połowa.Mi sie wydaje że można powtórzyć mecz gdy rozegrana zostałaby tylko 1 połowa,ale nie znam się na tym.
Ps.Lysy,gdzieś Tyc sie zgubił w przerwie?
-
Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
volek pisze:Ps.Lysy,gdzieś Tyc sie zgubił w przerwie?
Lysy poszedl i sprowokowal zadyme po kierej przerwano mecz!!!!!!!!!!
a tak serio mecz bez histori zero akcji czysty piknik z taka gra ciezko bedzie z crakowia

O zadymie wole sie niewypowiadac , jedyne co moge powiedziec to podziekowac naszym kibica za to ze w 55 min pozostali w swoim sektorze i niedali sie sprowokowac po raz 2 !!!!
milo bylo patrzec jak debile demoluja swoj stadion
ps.wielkie dzieki dla Lysego za bilety

i dla calej ekipy ktora byla z nami:)
pozdrawiam
-
Kubaaa
PAP/20 marca 2004 15:59
II liga: Chuligani przerwali mecz :shock:
Na skutek ekscesów kibiców przy stanie 0:0 w 55. minucie przerwany został mecz Piast Gliwice - Ruch Chorzów.
W 7. min spotkania kibice obu zespołów próbowali doprowadzić do starcia, czemu zapobiegła interwencja służb porządkowych i policji. Spotkanie zostało przerwane na ok. osiem minut. W 55. min kibice Piasta zaczęli rzucać na boisko race świetlne i sędzia Marek Ryżek przerwał spotkanie.
Delegat PZPN na to spotkanie Janusz Kowalski po konsultacji z dowódcą policji podjął decyzję o zakończeniu meczu w tym momencie. Dalsze decyzje co do wyniku spotkania podejmie Wydział Dyscypliny PZPN.
Na stadion Piasta przybyło w sobotę ok. 4000 kibiców.
Przed meczem policja zatrzymała w centrum Katowic siedmiu mężczyzn w wieku 17-30 lat udających się na stadion Piasta Gliwice. Znaleziono przy nich kominiarkę, siekierę, nóż sprężynowy i ochraniacz na zęby.
"Wiedzieliśmy, że w związku z sobotnimi meczami w Katowicach i Gliwicach przez miasto przejeżdżać będą sympatycy futbolu. Kibice z jednej z katowickich dzielnic nie skorzystali z możliwości podróży do Gliwic bezpośrednim pociągiem. Przyjechali do centrum Katowic w grupie około 20 osób" - powiedziała komisarz Magdalena Szymańska-Mizera, rzecznik katowickiej policji.
"Zauważyli ich policjanci. Na widok funkcjonariuszy mężczyźni zaczęli uciekać, co zainteresowało policjantów. W efekcie siedmiu kibiców zostało zatrzymanych w związku z zakłóceniem porządku publicznego w mieście. Znaleziono przy nich m.in. siekierę" - dodała Szymańska-Mizera.
jakie lamy hhahahauahhahahahha
Źródło: onet.pl :lol:
-
Ruda1fan
-
Kontakt:
Dokładnie szpil bez histori. Ani jednej dobrej akcji przez cały szpil z oby dwóch stron. W czasie haji jeden kibic Ruchu spałowany do nieprzytomności przez psy(HWDP), mam nadzieje ze nic mu nie będzie bo nie wygadało to za dobrze. Brawa dla Mariusza i Mosóra(sic!) za interwencje. Kompletnie nie rozumiem półgłówków z piasta i poloni w drugiej połowie. Co oni ku*** chcieli osiągnąć??????Przecierz za hu** by sie do nas nie przedostali przy tej ilosci policji. Może przynajmniej bedzie walkower, zobaczymy co zadecyduje P{ZPN

-
NP07
-
Kontakt:
Ruda1fan pisze:Dokładnie szpil bez histori. Ani jednej dobrej akcji przez cały szpil z oby dwóch stron. W czasie haji jeden kibic Ruchu spałowany do nieprzytomności przez psy(HWDP), mam nadzieje ze nic mu nie będzie bo nie wygadało to za dobrze. Brawa dla Mariusza i Mosóra(sic!) za interwencje. Kompletnie nie rozumiem półgłówków z piasta i poloni w drugiej połowie. Co oni ku*** chcieli osiągnąć??????Przecierz za hu** by sie do nas nie przedostali przy tej ilosci policji. Może przynajmniej bedzie walkower, zobaczymy co zadecyduje P{ZPN

Ten koleś nie oberwał od pałkarzy tylko jak armatka zaczeła lać to dostał po głowie i zemdlał a potem jeszcze został przyciśnięty do płota ale na szczęście już wszystko wporządku
-
Gość
Poziom gry fatalny i mysle ze jakby nie zostal on przerwany to bylyby dalej 0:0.
Co do policji to lali po kibicach ktorzy stali i sie gapili. Polonia sprowokowala chaje i mysle ze nalezy nam sie walkower. Chociaz ja tam nie wiem co wymysli teraz PZPN.
Na poczatku minuta ciszy z krzyzem z rac na czesc smierci Tomka.
Ze strony Piasta podobala mi sie fana: Pikniki na zawsze z Piastem- czy cos w tym stylu.
PS Hannawald byl przejebany:D
-
radzion
-
Kontakt:
a wiec tak:
na moje oko gra nie wygladala takzle!
bardzodobry mecz zagarl cwielong, bedziemy mieli zniego bardzo duoz pozytku, biegal, walczyl, potrafil sie zastawic
poza tym wydaje mi sie ze bardzo dobry mecz rozegral tez piotrek mosor!tak jak juz pidsalek wczesneij mosor bedzie chcial udowodnic cos!!
i narazie bardzo dobze musie to udaje
bardzo duzowidzi, pzoa tym nie wybija pilki na oslep, tylko spokjnie potarfi zagarc do partnera!zdarzyl mu sie jednbakkiks, choc kazdemu to moglo sie zdarzyc! ogolenie jednak dobzre!
reszta zespolu?ceizko powiedziec, bylo kilka naprawde ladnych akcji, jednak niemoglismy ich wykonczyc, msle ze jednak bedzie z kazdym meczem lepiej!bydzie dobrze!
co do wydarzen na trybunach!!
nalezy nam sie walkower,zreszta po rozmowie z marisuzme dowiedzielsimy sie ze sedzia tak tez opisal te wydarzenia w protokole!tak samo obserwator!
piast z polonia toczyli awanti z policjA!jak dla mnie troche pokazowka, no ale!
aha i ktos sie tu pytal o to kto z pilkazry pobiegl do policji!
podbiegli tam wlasnei Piotrek Mosor iMariusz Srutwa, byl jeszcze eden ale nie dostzreglem kto!
takw iec nie bylo zle dzisiaj, a 3 punkty bardzo by nam sieprzydaly
-
KK
-
Kontakt:
Co do meczu przecietny, podobali mi sie Smarzynski, Zajdel i Cwielong. Mosor w sumie nie zagral zle, jeden kiks i raz troche nie pewnie, ale tak spokoj... Slabiutko zagral Bartos na prawej obronie.
Co do burd nie chce mi sie tego komentowac. Jesli nie bedzie dla nas 3 pkt to bedzie to SKANDALEM!
PS. Zapomniolbych... POZDRO i PODZIEKOWANIA DO EKIPY: ZOLO (za transport), LYSEGO (za bilety!), ANDRE I VOLKA
Ostatnio zmieniony 20 mar 2004, o 20:35 przez
KK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kijo
-
Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
a wiecie moze co z tym koLesiem co go zniesli nieprzytomnego z "pola bitwy" ? : //