[6 kolejka] Ruch Chorzów - Termalica 22.08.15 15:30
-
- Kontakt:
Re: [6 kolejka] Ruch Chorzów - Termalica 22.08.15 15:30
Dzis na Cichej nawet TIKI-TAKA !
SURMA, STEPIEN i LENARTOWSKI !
SURMA, STEPIEN i LENARTOWSKI !
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik za***isty przy tym co odpierdala niby kapitan .Oby tak dalej a ten kasper na ława bo z ogarniętym zespołem wszystkie błędy zostaną bezlitośnie wykorzystane.Brawa dla wszystkich z wyjątkiem tego gościa.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fajnie mlodziez se poczynio ino tak dalij!
Grodzicki mo na sumieniu 1.5 tora. Miolby zarypisto asysta piyntkom na szczynscie Puto pochytol
Grodzicki mo na sumieniu 1.5 tora. Miolby zarypisto asysta piyntkom na szczynscie Puto pochytol
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- zico1920
- Kontakt:
jak niy pryndzyj,/tfu tfu, odklupać w niymalowane.../ okiynko jeszcze otwarto, a ponoć jes presja coby pociś jednego abo dwóch za $damianx123 pisze:Lipski po sezonie pewnie odejdzie do jakiegoś Lecha lub Legii,chłop jest niesamowity,Mazek również , Stępień od następnego meczu od 1 minuty
a co do szpilu, to po 1-0 jakoś sie tak spokojnie zrobioło, i godom synkowi cza szczelić na 2-0 i bydzie spokój i duu.....p po 1,
Stympel chyba niy boł narichtowany na zmiana w przerwie, bo coś niy umioł zaskoknonć, ale ta jego radość po bramie na 4-1 mimo że nic dzisioj niy terfioł

tor i parada tormana kolyjki nasza

Ostatnio zmieniony 22 sie 2015, o 18:55 przez zico1920, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A jak skomentujecie wejście naszego Gigusia?
85 min - wejście
86min - gol
88min - Byczek w gorola ziajke i czerwo.
85 min - wejście
86min - gol
88min - Byczek w gorola ziajke i czerwo.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik świetny, mecz nie równy, momentami bardzo dobry, ale były też fragmenty słabsze. Termalica właściwie tylko przy dośrodkowaniach groźna, widać, że to mają opanowane i to ma im przynosić bramki i punkty. A u nas krycie na radar czy czekanie na bal widać, że były z tą walką w powietrzu problemy. Bo po za nią to nasza przewaga nie podlegała dyskusji.
Świetny strzał Lipskiego, który przywrócił nas na właściwe tory w tym meczu, bo tak od ok 25 minuty my chyba nie bardzo wiedzieli czy mamy od razu przycisnąć i próbować strzelić gola czy jednak zabezpieczyć tyły, a brama się jakoś strzeli.
Natomiast wynikowo i całościowo oby tak dalej.
Jedynie w drugiej połowie jeszcz przy 2-1 miałem wrażenie, że mogli parokrotnie zagrać do przodu na wolne pole Stępińskiemu, a woleli robić kółeczka i wycofywać bal do obrońców, a jedna brama to jednak żadno przewaga, ale że mecz się skończył jak skończył najwyraźniej było to słusze, a jo się w swoim odczuciu mylił.
Świetny strzał Lipskiego, który przywrócił nas na właściwe tory w tym meczu, bo tak od ok 25 minuty my chyba nie bardzo wiedzieli czy mamy od razu przycisnąć i próbować strzelić gola czy jednak zabezpieczyć tyły, a brama się jakoś strzeli.
Natomiast wynikowo i całościowo oby tak dalej.
Jedynie w drugiej połowie jeszcz przy 2-1 miałem wrażenie, że mogli parokrotnie zagrać do przodu na wolne pole Stępińskiemu, a woleli robić kółeczka i wycofywać bal do obrońców, a jedna brama to jednak żadno przewaga, ale że mecz się skończył jak skończył najwyraźniej było to słusze, a jo się w swoim odczuciu mylił.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karlus rozumia zes jes kibic Ruchu ale niy pi***ol i niy szkamrej bo za srani do wlasnego gniazda, pociskanie farmazonow i powinien zes dostac dozywotnigo bana!damianx123 pisze:Lipski po sezonie pewnie odejdzie do jakiegoś Lecha lub Legii,chłop jest niesamowity,Mazek również , Stępień od następnego meczu od 1 minuty
Szpil dobry ino wykonczenie w pierwszej polowie wolo o pomsta do nieba bo taki wynik powiniyn byc po 1 polowie.
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze zagrali! Gigo mioł mu prostego zasadzić to by ostudził trombe Ziajke. Brama na 2-1 Cudo!
Byle tak dalej!
Byle tak dalej!
- SODA
dla takich chwil warto żyć 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
A mnie jak zwykle co innego interesuje.
Jak publiczność reagowała na byłych zawodników Ruchu?
Nowaka, Babiarza od biedy Foszmańczyka?
Gwizdy na Babiarza czy bez reakcji?
A Nowak - jakby nie patrzeć lata temu nazwisko było skandowane na każdym meczu jak nam dupy ratował w II lidze.
A Mandrysz? Na tego hu** to powinni caly mecz gwizdać za 2003.
A Nowak - jakby nie patrzeć lata temu nazwisko było skandowane na każdym meczu jak nam dupy ratował w II lidze.
- SODA
życie ..dla mnie sukces w hu* 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Wapel
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Foszmańczyk zszedł w przerwie więc reakcji nie było. Nowak przywitany dość neutralnie, przy zejściu Babiarza były brawa.Coffey pisze:A mnie jak zwykle co innego interesuje.
-
- Kontakt:
Nowak d...y ratował? Ja pamiętam, ze w najważniejszych momentach był kontuzjowany. Babiarz dostał brawa jak schodził, ale jaśnie pan nie uczynił tego samego w stronę kibiców Ruchu. Niech sobie jedzie na Bukową. Patrząc na to co się wtedy działo w lidze nie wiem czy jakikolwiek trener by nas wówczas uratował. Na pewno Mandrysz robił co chciał, a po latach pokazał, że na trenerce się zna (no ale w Ruchu już go nie widzę).
Co do meczu to bałem się, że będzie 2:2. W przerwie mówiłem, że skończy się 4:1. Lipski
Akcja na 4:1 
Co do meczu to bałem się, że będzie 2:2. W przerwie mówiłem, że skończy się 4:1. Lipski

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Nie zgodze sie co do, jak to piszecie slabszych momentow. Za Fornalika Ruch NIGDY nie cisnal caly mecz. Wlasnie kombinowanie tempem gry dawalo nam zwyciestwa.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
lata temu to było to nie powiem Ci, mecz z tym i tym data taka i taka ale przecież skandowanie nazwiska było w prawie każdym meczu. Przy całej hujowości Ruchu w tamtych latach akurat Nowak wg mnie był jednak jednym z wyróżniających się. Inna sprawa, że na tle Wawrzyńczoków, Unierzyskich, Pokładowskich i innych ToborkówElmer pisze:Nowak d...y ratował? Ja pamiętam, ze w najważniejszych momentach był kontuzjowany. Babiarz dostał brawa jak schodził, ale jaśnie pan nie uczynił tego samego w stronę kibiców Ruchu. Niech sobie jedzie na Bukową. Patrząc na to co się wtedy działo w lidze nie wiem czy jakikolwiek trener by nas wówczas uratował. Na pewno Mandrysz robił co chciał, a po latach pokazał, że na trenerce się zna (no ale w Ruchu już go nie widzę).
Co do meczu to bałem się, że będzie 2:2. W przerwie mówiłem, że skończy się 4:1. LipskiAkcja na 4:1