[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Radvan138 pisze:cos ciulosz synekPivko pisze:Ja byłem. Testowani raczej kiepsko, jedynie bramkarz Lesnovsky coś tam pokazał, ale też wielu okazji nie miał, generalnie pewny i aktywny w kierowaniu grą obrony, ale czy lepszy od naszych obecnych bramkarzy? Gigołajew i Muradjan kiepsko, panika i wybijanie piłki do przodu ewentualnie podanie do tyłu. Zoboczymy jak zagrają w Tychach, może wtedy coś wiecej sie da powiedzieć.
no chyba ze Janek sie nie zno a tys jest szpec- Bramkarz Tomas Lesnovsky, który jest u nas praktycznie od początku zgrupowania, nie miał zbyt wiele pracy, więc trudno go ocenić. Środkowy pomocnik, Karen Muradjan zagrał natomiast bardzo dobrze. Było widać, że dobrze czyta grę i był aktywny. Widziałem go już na kilku treningach. Jest to techniczny zawodnik i ma dobre uderzenie. Gdy na treningu graliśmy pojedynki jeden na jeden, to strzelił kilka bramek i wyglądał bardzo dobrze - powiedział słowacki szkoleniowiec.
przeczytej to cos napisol jeszcze 200razy i mosz gotowo odpowiedz na twoje pytaniaPivko pisze:Radvan138 pisze:cos ciulosz synekPivko pisze:Ja byłem. Testowani raczej kiepsko, jedynie bramkarz Lesnovsky coś tam pokazał, ale też wielu okazji nie miał, generalnie pewny i aktywny w kierowaniu grą obrony, ale czy lepszy od naszych obecnych bramkarzy? Gigołajew i Muradjan kiepsko, panika i wybijanie piłki do przodu ewentualnie podanie do tyłu. Zoboczymy jak zagrają w Tychach, może wtedy coś wiecej sie da powiedzieć.
no chyba ze Janek sie nie zno a tys jest szpec- Bramkarz Tomas Lesnovsky, który jest u nas praktycznie od początku zgrupowania, nie miał zbyt wiele pracy, więc trudno go ocenić. Środkowy pomocnik, Karen Muradjan zagrał natomiast bardzo dobrze. Było widać, że dobrze czyta grę i był aktywny. Widziałem go już na kilku treningach. Jest to techniczny zawodnik i ma dobre uderzenie. Gdy na treningu graliśmy pojedynki jeden na jeden, to strzelił kilka bramek i wyglądał bardzo dobrze - powiedział słowacki szkoleniowiec.
A kaj jo napisoł żech jest szpec? Kaj jo pisoł, że Kocian sie nie zno? Poza tym ino w ocenie Muradjana sie nie zgodza bo w meczu moim zdaniem nic nie pokozoł. Trener go widzi codziennie na treningach i może coś wiecej pedzieć. Jo ino opisoł co widzioł w sparingu. Rozumia ześ Ty był i lepiej widzioł
gerhat pisze:Dobra robota Elmer![]()
Rok temu Kopel i jego giermkowie mówili nowy stadion na Cichej zdecydowanie TAK, teraz mówią zdecydowanie NIE.
Oto obraz politycznej hipokryzji, ściemy i gierek tych ludzi bez zasad.
to moze patrz na mecz a nie grej na telefoniePivko pisze:Jo sie wybierom i zaś beda pisoł że trza Janka wydupcyć i jo mom być trenerem
1. To tylko sparingFredyKruger pisze:29 minuta meczu i juz 2 do jaja dostajemy po du***
Użytkownicy przeglądający to forum: damank, Google Adsense [Bot], jln347, uszy i 66 gości