juz remispraptak pisze:ale wiecie że Ruch gro i prowadzi ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
juz remispraptak pisze:ale wiecie że Ruch gro i prowadzi ?
ku*** straszna masakra! Nie wiem skąd ci ludzie sie biorą!19JeRRy20 pisze:Ale wy jestescie pierdolnieci .. Czytam was i normalnie nie wiem czy sie smiac czy plakac ... kibice sukcesu je***i
spokojnie kolego. Po składzie wyjściowym wynikało ,że taka bramka padnie.Dokładnie podobna do tej . Ja wiem ,że dobrze krytykować. Może Malina wejdzie po przerwie i poukładamy to. Szczerze wątpię bo słyszałem ,że ma bolesną kontuzję. Ruch gra schematycznie i łatwo nas rozgryźć. Mimo tego ,że 7egionista gra poprawnie wprowadziłbym na ostatnie 20 minut Smektałę. Nie jestem kibicem sukcesu tylko patrzę na ten mecz obiektywnie.Co innego wiara kibica i ślepy fanatyzm a co innego bezstronnye spojrzenie. W pierwszej połowie z gry więcej miało Zagłębie i jeśli się to nie zmieni przegramy. I nawet gdybym darł gardło i zdrowaśki zmawiał nie pomogę.19JeRRy20 pisze:Ale wy jestescie pierdolnieci .. Czytam was i normalnie nie wiem czy sie smiac czy plakac ... kibice sukcesu je***i
proszę bardzo. Nic mnie tu nie trzyma. Każdy by chciał pochwał tylko. Ale po co? Niech wygrają. Przyznam się do błędu.póki co racja po mojej stronie.NaRonix pisze:sapacz pisze:Tak jak napisałem. Gdzie był Helik?????? tego meczu już nie wygramy a z gry wynika ,że ;przegramy. Stoperzy do dupy. Ten mecz już przegraliśmy przed 15-30.
Wyleź stad synek...
najfajniej jak kibic Ruchu obraża innego kibica Ruchu.Gratuluję19JeRRy20 pisze:W pierwszej polowie Zaglebie mialo wiecej z gry ?? hahahahahhahahaha albo jestes slepy albo na prawde pi***olniety![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 66 gości