[13 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 24.10.2013; 16:00
-
- Kontakt:
- Radvan138
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 24.10.2013; 16
a kto mo je bic? zienczuk wlozl w 80minucie, wczesniej nie ma kogo.staRvin pisze:Na drugo polowa nie szlo patrzec. Surma co podanie to strata i dziwia sie ze jak Starzynskiemu stale fragmenty nie wylaza to czemu ktos innych ich nie bije.
-
- Kontakt:
ciężko cos stworzyć gdy przeciwna drużyna broni sie 11 zawodnikami..
nie wymagejcie ku*** cudów ... dziwne że w 6 meczach zdobylimy 10pkt patrząc jakim składem dysponujemy..
nie wymagejcie ku*** cudów ... dziwne że w 6 meczach zdobylimy 10pkt patrząc jakim składem dysponujemy..
Niebieska Dzielnica Halemba
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Surma bardzo słaby szpil dużo strat... Cieszy że 3 mecz z rzędu na wyjeździe nie tracimy bramki ale niedosyt wielki tak samo jak po Pogoni. Oba te kluby były do ogrania i w naszym zasięgu. Nie wiem czemu Jankowski zszedł jak dobrze grał, moglibyśmy w końcu zaryzykować grać dwoma napastnikami...
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tym co mysleli ze nagle z panienek Kocian zrobi Barcelona radza zeby sie trocha dychli.... Kolejny punkt mozna dopisac. To wszystko co dalo sie narazie wycisnąć z zespołu którego on nie tworzył i niy przygotowywoł. Do kolejnej środy jest trocha czasu więc Surma sie odpocznie, Starzyński potrenuje na placu dośrodkowania, Zieniu czucie piłki, Jankes skuteczność i na scyzory bydzie już kim grać i walczyć o pełno stawka.... a kto wie czy jakies przelewy po drodze niy dojdą ;-)
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pora oswoic się z myslą że będziemy w grupie spadkowej tu już żadne czary ani zaklinanie rzeczywistosci nie pomogą
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, o 18:14 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Pamietajcie ze w Podbeskidziu dzialal efekt nowej miotly. Jeden punkt, a zwlaszcza gra po przerwie rozczarowuja, ale nie wpadajmy w paranoje. Pamietajmy w jakiej sytuacji bylismy jakis czas temu i ze duzo pracy przed Kocianem.
-
- Kontakt:
Starzynski caly szpil nie umiol dobrze wciepnac roz bali to mogl sie juz odpuscic i dac Babiarzowi.Radvan138 pisze:a kto mo je bic? zienczuk wlozl w 80minucie, wczesniej nie ma kogo.staRvin pisze:Na drugo polowa nie szlo patrzec. Surma co podanie to strata i dziwia sie ze jak Starzynskiemu stale fragmenty nie wylaza to czemu ktos innych ich nie bije.
-
- Kontakt:
tyn szpil bol tak nudny ze uslech i obudzilech sie w 80 minucie...mysla zech za duzo nie stracil

KLIMZOWIEC!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda, że Smektała nie wszedł za Starzyńskiego, w ataku mogliśmy zagrać z Kwiatkiem i Jankesem...Filip niestety zagrał bardzo słabo.
Surma też nie miał dnia, jednak tu mi się wydaje, że fizycznie nie dał rady-mecz w poniedziałek, teraz czwartek, mało odpoczynku
Pierwsze 30 minut obiecujące, potem Podbeskidzie się lepiej ustawiło, a i my osłabliśmy. Brawa dla Buchalika, bo wybronił nam ten punkt.
Surma też nie miał dnia, jednak tu mi się wydaje, że fizycznie nie dał rady-mecz w poniedziałek, teraz czwartek, mało odpoczynku

Pierwsze 30 minut obiecujące, potem Podbeskidzie się lepiej ustawiło, a i my osłabliśmy. Brawa dla Buchalika, bo wybronił nam ten punkt.
-
Ten post to takie "ze skrajności w skrajność". Nikt nie oczekuje cudów , tylko niech sobie każdy swoje posty przeczyta, po przyjściu Kociana . Jedno jest pewne ze gramy z meczu na mecz jakby słabiej i takie pozorowanie gry jak dziś, w meczu z Koroną nie przejdzie. Tylko może dla nas to lepiej , jest trochę czasu i może Kocian to pochyta i ustawi nas pod kontrę na Koronie, bo w tym czujemy się najlepiej. Dziś musieliśmy grać atak pozycyjny przez większość meczu , a to nam nie leży, aczkolwiek mieliśmy zrobić ten jeden jedyny atak i bramka , nie udało się. Jest możliwe wskoczenie do finałowej grupy, to wszystko może sie udać, jeszcze jest sporo czasu, ale samymi remisami i tak słabą grą tego nie osiągniemy.Ozor pisze:Pora oswoic się z myslą że będziemy w grupie spadkowej tu już żadne czary ani zaklinanie rzeczywistosci nie pomoże
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piszę co widziałem i widzę to że jest lepiej przynajmniej do tej pory jak za Jacusia buduje moją wiarę że się utrzymiemy bo za tego pana byłem pewien spadku.Przez chwilę miałem nawet nadzieje ze łapniemy sie do grupy mistrzowskiej teraz optymizm stopniał do zera
-
- Kontakt:
Spokojnie, nie popadajmy w paranoje. Efekt miotly powoli slabnie - to zle. Teraz zacznie sie mam nadzieje praca - to dobrze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
ku*** stracone dwa pkt ale my nie momy kim grac z przodku nie ma człowieka co by szukol pozycji lotol ..... nie wiem 15 rogow i ino w ostatnim było grozno ..... Kwiotek widać synek biego staro się podobnie Helik tyz mi się podobol jak na jego wiek na minus Surma .... chyba miol slaby dzień ... trudno lepi 1 pkt niż zj***c z druzyna do spadku bo te Podbeskidzie to ino na kontry czekalo ...... na Koronie 3 pkt wierza w nich.

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stawiam że to nie efekt miotły, tylko zmęczenie. Było nie było grali mecz 3 dni temu tym samym składem. W drugiej połowie ewidentnie siedli kondycyjnie. Taki Surma chyba nie miał tylu niecelnych podań w całej swojej karierze. Dzisiaj najlepszy Jankowski, który ostatnio nie grał. To w zasadzie jest na tyle wymowne, że dalszy komentarz jest zbędny.scaneRboy pisze:Spokojnie, nie popadajmy w paranoje. Efekt miotly powoli slabnie - to zle. Teraz zacznie sie mam nadzieje praca - to dobrze.
I nie piszcie, że na zachodzie grają co trzy dni cały czas, bo to było już tyle razy poruszane, że nie ma sensu tego drążyć.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!