hmm......na Widzewie widownia była kiedyś systematycznie zaniżana(podatki?) ,co nie zmienia faktu,że przy cienkiej grze widzewa przychodzi teraz sporo ludzi,tak jak wczesniej podkreśliłem ,mimo chujowej gry RTS-u,przyszła prawie dycha,to cieszy,że mimo ,że klub zajmował przedostatnie miejsce w tabeli przyszło tylu kibiców....nowa moda?oddanie klubowi?chciałbym aby tak było!!!Jesteśmy coraz bardziej zgrani,bo chyba nic tak nie jednoczy jak niepowodzenia....
Ociągneliśmy swoją specjalizację,jeżeli chodzi o prezentacje,legia ma kartony,my mamy szarfy,jeżeli spojrzysz na foty z meczów Widzewa z Lechem i Polonią zobaczysz o co mi chodzi...
Co do łks,oni ich zdaniem i tak są najlepsi,a ostatnio co wyczytałem po naszym meczu z Lechem,napisali ,że powinnismy od nich uczyć się prezentacji....lecz w Łodzi nie ma klimatu krakowskiego i tematu przerzutów..,na Widzewie jest Widzew i tyle...
a co do flugania na was,niestety zdarzały się wyjątki,lecz sam widziałeś jak było,a z latami poprzednimi chyba zauwarzyłeś postęp....(i reakcje odpowiednich osób)
pozdro