[10 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 28.09.2013 g.18:00
-
- Kontakt:
Re: [10 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 28.09.2013 g.1
Moze powinni być sedziowie wynagradzani jak kozdy normalny pracownik - dosz ciala w robocie, ponosisz koszty! Np 3 rażące błędy i jedziecie ze szpilu bez pieniedzy, dojazd na swoj koszt!
- Duszello
- Kontakt:
Jak by to byla 7egiunia to by karny podyktowol i spalony odgwizdol.....tym bardzi ze to bylo bite 50 centuw jak nic a nie 5 co by mogl niewidziec.....je*** pzpn
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Mi się wydaję czy ostatnio jest jakaś polityka anty-Chorzowska? To jest już ku*wa parodia, co się wyprawia.
-
- Kontakt:
Co jo pisoł przed szpilem OKRADLI NOSMNCH pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ak0_tZRcWs
Tak wdu-i Starzyński.
Ps .A tak na poważnie to byda na syndziego lukoł bo syndziowania
na szpilach z Wisłą zawsze jest KONTROWERSYJNE.
http://sport.interia.pl/klub-ruch-chorz ... Id,1034680
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- SODA
a wy się teraz obudziliście tak jak napisałem cieszy remis
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakubik,jakubek ,Ubek czy jak mu tam.... Kawał ch*** i amator. Byli my lepsi. Kożdy to widzoł nawet Smuda!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem zadowolony taki Ruch chcę oglądać zawsze nie tylko od święta, a i na trybunach było dziś zacnie 

-
Wisła była w naszym zasięgu. Powinna być wygrana. Decyzje sędziów dziś na niekorzyść Ruchu, jednakże przyjmuje ten remis po naszej stronie jako na plus. Dobry mecz Ruchu, Wisła straszyła jak miała na boisku Brożka, po jego zejściu była słabsza. Generalnie trzeba pochwalić naszych za niezłą grę, jednak jest niedosyt. Były sytuacje do zgarnięcia kolejnych 3 punktów, nie udało się. Nie chcę zwalić całą winę na sędziów, ale jak wiadomo dziś mylili się na naszą niekorzyść. W następnych meczach znów trzeba punktować , bo widać ze po przyjściu Kociana, gra jest lepsza, jest walka, zaangażowanie, trzeba dalej iść tym tropem. Cieszy postawa Figo, coś się stało, że zagrał bardzo dobrze, a dwa tygodnie temu pisaliśmy, że nie ma ochoty do gry, coś się niedobrego z nim dzieje. Oby ten dzisiejszy mecz był takim jego zalążkiem do powrotu do lepszej gry. Trzeba ciułać te punkty, może cufalym udo nom sie wskoczyć przed ta kreska o walko o miejsca 1-8. Fto tam wjy, co się stanie po 30 kolejkach.
-
- Kontakt:
Ależ mecz! Na takie spotkania chce sięchodzić, takie szpile chce sie komentować.
Nie chcę sierozpisywać, ale to był NAJLEPSZY mecz Ruchu od niepamiętnych czasów. Szybko ,agresywnie, z pomysłem - blędy szybko naprawiane.
Do tego extra oprawa, doping i kapitalny strzał Starzyńskiego. Zabraklo tej kropki nad "i".
Jeżeli tak ma wyglądać praca nowego trenera to jestem na tak! Brawo i dziękuje NIEBIESCY !
PS. bardzo mi sie podobała wypowiedź Kociana po meczu
Nie chcę sierozpisywać, ale to był NAJLEPSZY mecz Ruchu od niepamiętnych czasów. Szybko ,agresywnie, z pomysłem - blędy szybko naprawiane.
Do tego extra oprawa, doping i kapitalny strzał Starzyńskiego. Zabraklo tej kropki nad "i".
Jeżeli tak ma wyglądać praca nowego trenera to jestem na tak! Brawo i dziękuje NIEBIESCY !
PS. bardzo mi sie podobała wypowiedź Kociana po meczu
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Stawar nawet du.. nie ruszył przy dosrodkowaniu...
Szkoda punktow,szpil do wygranio
Szkoda punktow,szpil do wygranio
Niebieski od uRodzenia
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po prostu Kocian to nie jest Polski trener (czyt. dziad z licencją uefa pro i mentalnością minimalisty kręcący się na polskiej karuzeli zwolnien i zatrudnien.)
Jego doświadczenie i profesjonalizm zdobyte w reprezentacjach czy Niemczech czuć w samych wypowiedziach.
Dojdziemy z nim wysoko, a później zostanie trenerem reprezentacji Polski, weta?
Jego doświadczenie i profesjonalizm zdobyte w reprezentacjach czy Niemczech czuć w samych wypowiedziach.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Najlepszy w calym tym meczu byl liniowy, ktory czekal na decyzje glownego zanim machnal fankom, rog, aus, spalony czy faul. Jak takie lebry maja sedziowac to szkoda trowy przy linii.
Dzis w meczu zabraklo tylko 1 - zwyciestwa. Niebiescy (kibice i pilkarze) wlozyli w ten mecz max wysilku i zaangazowania. Tak ma byc. Po to tam przychodzimy - dopingowac i grac.
Brawa dla ultrasow. Widac, ze jedyne co ich ogranicza to stadion i skapi kibice
Dzis w meczu zabraklo tylko 1 - zwyciestwa. Niebiescy (kibice i pilkarze) wlozyli w ten mecz max wysilku i zaangazowania. Tak ma byc. Po to tam przychodzimy - dopingowac i grac.
Brawa dla ultrasow. Widac, ze jedyne co ich ogranicza to stadion i skapi kibice

-
- Kontakt:
Metamorfoza w grze widoczna, dobra decyzja z zatrudnieniem Kociana, Zielinski to ci** nie trenermulan pisze:Po prostu Kocian to nie jest Polski trener (czyt. dziad z licencją uefa pro i mentalnością minimalisty kręcący się na polskiej karuzeli zwolnien i zatrudnien.)

- hpbaxter
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja wam powiem jedno - Kwiatkowski to jest dla mnie fenomen. Ile to razy ten synek właził od kilku lat na pora minut i nic nie pokazywał bo nigdy nie miał za duzo czasu. Teraz wreszcie dostał szanse i choćby dla niego warto było dzis przyjść na mecz i ogladać jego serce do gry, ambicje i walke do upadłego. Dla mnie, obok Surmy, dzisiaj to bohater meczu. Co by nie mówić o Zielińskim to w jednym miał rację - "dajmy czas tym młodym chłopakom a oni pokażą nam na co ich stać". O Kwiatkowskim pisałem, Włodyka miał dzisiaj pare naprawdę dobrych wejść i dobrze sie ustawiał, Babiarz to taka kopia Kwiatkowskiego, Kowalski drugi mecz wchodzi i od razu jedzie z koksem. Do ideału im brakuje ale zaczynam chcieć ich ogladać, Za dzis dziekuję panowie niedosyt jest ale nie od razu Kraków zbudowano...
-
- Kontakt:
No i git
Brawo FILIP
no i reszta walczaków :)Przyjdzie i czas na zwycięstwa oby ,,szpital" się skończył i więcej wycisku na treningach to i forma będzie