Tak własnie myslolech ze tak sie bydziecie cieszyc z ty naszy fatalny gry! Wazne 3pkt, szczynscie jak pieron (Jurek Wyrobek nom to chyba z góry załatwioł) i tyle dobrego. Baszczu i te jego kiksy, tak niy powinien grac zawodnik z takim doswiadczeniem! z Konczkowskim to sie zgodza ze slaby mecz ale zgodza sie tyz ze to jest jedyna mozliwosc zeby pochytol doswiadczenie. Panka w ogole nie widoczny slabo.. Jankes aktywny wyroznia sie ale potrzebujemy jeszcze dwoch takiclh zeby cos ugrac w ty lidze Pierszo polowa 11 strzalow 4 celne 0 goli, ale kto mi powie kery strzal w ty piyrszy polowie byl warty zeby go wspomniec? podania do przeciwnika i Janoszko co probuje 5 wykiwac i traci bal albo dostaje super podanie od jankesa na 12 metr i zamiast ino kopnac ta pilka czubkiem korka i wsadzic jom do siatki to sie obraco i traci bal. Druoo polowa zdecydowanie do Zaglembia. Sami strzeli sie gola na 1-1

tam nawet niy bylo naszego presingu. Gol dla Zaglebia na 2-1 i obrona moczy zadek ZAS! Jedna z nieleu akcji jakie nom wyszly i jest 2-2... potyn Zaglebie cisnie i mo przewaga a my nie poradzymi pilki chwila potrzymac i granie na afera... i tyn szczesliwy gol w 90min... fuks i tela.! Przy niewielkim presingu przeciwnika my niy poradzymy utrzymac bali przy nodze i wymienic kilku podan. Jak sie komus Puchar marzyl to odrazu wom godom ze niy wiem jak by Legia musiala z nami zagrac zeby my ich przeszli... a potem w finale Wisla... to by musil byc splot nieslychanie wielu prezyntow od losu. Boja sie jak pieron tego meczu z Bielskiem.
Plusy
3pkt
Usmiechnelo sie szczynscie
Jankes
Starzynskie
Djokic
Minusy
Gra w obronie (chocioz w koncowce jak sie skoncetrowali to w koncu cos szlo)
Srodek pola spiacy...zer przetrzymania pilki i rozegranioa
Brak skrzydel, Zieniu i Janoszka zlaza do srodka a skrzydla spia.. wchodzi Konczkowski i Djokic do przodu i i sie robi dziura z tylu
Bardzo male zagrozenie ze stalych frgmentow
Brak strzalow z dystansu a jak juz byly to wyglondaly choby na placu
Jak na dloni widac brak Straki, on byl od prowadzenia gry a na dzis nie ma nikogo kto go poradzi zastapic. Na dodatek ta obrona.. a cale te moje rozwazania nie maja na celu wywalenie trenera bo tyn biedny chop niy mo kim grac indywidualne blendy decyduja o wynikach meczu. Problem polega na tym ze popelnio je 60% graczy a nie pojedyncze synki. Sprawa jest prosto... pol skladu do zmiany : Malina Zieniu ze wzgledu na wiek, Stawar ze wzgledu na drewno jakim jest, Panka jako rozaczrowanie transferowe... jestem sklonny dac mu szanse ale.. Djokic to wymiany, walczak ale z brutalny gracz, goraco glowa. Z dyspozycji to Janoszka tyz raus, ale jest Niebieski i bardzo go lubia:). Do gry zostaje Jankes, Starzynski i Baszczu (mimo slabszej formy) - pilkarze na poziomie, Konczkowski duzo sie musi nauczyc ale gracz z potencjalem... to by bylo na tyle..
Niy wiym czy Babiarz czy Stefanski by sie nom lepi dzis nie sprawdzili w skladzie. W obornie tyz chlopaki z ME z Baszczem i moze by to jakos wyglondalo lepi, ale na pewno nie gorzy! Teraz widza jak by nom sie tyn Abott przydol.
Sory chopcy ale mnie cieszom 3 pkt i nic wiyncy.. czeko nos ciezko walka o utrzimanie...
musimy mecze z Belchatowem i BB wygrac i ino wtedy mogymy byc spokojne o utrzimanie... innaczej bydzie cieplo do samego konca, somy tu kaj somy tylo dzieki temu, ze rywale (BB i GKS) sa wyjatkowo cienkie- choc Belchatow teraz cisnie i pokozol to w ostatnim meczu!
Jedne pytanie do wo wszystkich!? Jak to jest ze jak Lech przebudowuje druzyna to zawsze i tak jest w czolowce, Legi to nie godom nawet, Slask niy wiym jak to robi bo na papierze wyglondo slabo... powinni byc na dole tabeli z tymi ludzmi w skladzie... przebudowa druzyny i mimo to w czolowce... a MY dramat!!