[7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
OnlyRuch
Kontakt:

Re: [7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012

#46 Post autor: OnlyRuch » 5 paź 2012, o 21:47

aju pisze:Maciej ...wielki szacunek dla Ciebie za 3 pkty:))) Kikut bRawa za asyste:). Swoją drogą zobaczcie ja Piech z połowy wbiega w pole karne a reszta stoi.
Obrona- Sadlok(dający nadzieje na przyszłość) Stawarczyk, Szyndrowski (nastepcy mile widziani)
sorry ale w ostatnich szpilach porownanie sadloka do szyndrowskiego jest nie na miejscu , sadlok moze mu buty pucowac....

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: grzej » 5 paź 2012, o 22:00

Zęby bolą z patrzenia na ich grę. W następnych meczach liczenie na szczęście i Piecha może nie wystarczyć..
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
SODA

#48 Post autor: SODA » 5 paź 2012, o 22:05

generalnie cieszy zwycięstwo
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Harpo
Kontakt:

#49 Post autor: Harpo » 5 paź 2012, o 22:06

mecz ja wiele w ub. sezonie.
JAnkes, Piech - BRAWO!!
Nie wiem, co w tym sezonie robi obrona... :( Stawarczyk jest chyba jeszcze wolniejszy, brakuje tam szybkiego chopa z jajami.
W sumie nie ma co sądzić zwycięzców. Ważne, ze to CZWARTY (z PP) z rzędu wygrany szpil!! No i pniemy się w górę :D

PS. dalej wam się Lisowski nie podoba?
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Roni2580

#50 Post autor: Roni2580 » 5 paź 2012, o 22:32

ta drużyna nie ma stylu!....ale ma charakter.

miedza
Kontakt:

#51 Post autor: miedza » 5 paź 2012, o 22:43

Harpo pisze:mecz ja wiele w ub. sezonie.
JAnkes, Piech - BRAWO!!
Nie wiem, co w tym sezonie robi obrona... :( Stawarczyk jest chyba jeszcze wolniejszy, brakuje tam szybkiego chopa z jajami.
W sumie nie ma co sądzić zwycięzców. Ważne, ze to CZWARTY (z PP) z rzędu wygrany szpil!! No i pniemy się w górę :D

PS. dalej wam się Lisowski nie podoba?
A środek? Kto nom rozgrywo akcje? Nie ma środka pola u nos!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#52 Post autor: ObeRschlesien » 5 paź 2012, o 22:45

Wygranych sie nie osadza wiec BRAWO ale strata bramki :/ mecz podobny do pierwszych z trzech meczy w tym sezonie zero gry itd nie wiem jak oni to wygrali jestech w szoku .... Dzieki Niebiescy .

Harpo - a ile lisek bali zjebol zanim wyszło mu jedno celne podanie ;) nasz messi , dzis grali my bez srodka chodz trzeba przyznnac gro chyba lepi niz w tamtym sezonie

P.S Podziekujmy bramkrzowi Bełchatowa za drugo brama bo flyja jak ciul puscił.
Ostatnio zmieniony 5 paź 2012, o 22:49 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

chorzowski_rsl
Kontakt:

#53 Post autor: chorzowski_rsl » 5 paź 2012, o 22:46

3 pkt i placz heh,a jak by przegrali to niechca widziec tego co by sie sam dzialo!jadymy dali
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
adriansh
Kontakt:

#54 Post autor: adriansh » 5 paź 2012, o 23:06

Dzisioj najlepszy z naszych obronców Szyndrowski. Sadloczek staro sie fest, ale mu nic nie wyłazi oprócz bezmyslnych fauli. Jo dalij byda za niego trzymoł kciuki że bydzie ala Baszczu. Nasz torman za te parady to powinien dostać 2 etat w teatrze i oscara. Straka dno dna,taki zech jest optymista :)

aju
Kontakt:

#55 Post autor: aju » 5 paź 2012, o 23:48

OnlyRuch pisze:
aju pisze:Maciej ...wielki szacunek dla Ciebie za 3 pkty:))) Kikut bRawa za asyste:). Swoją drogą zobaczcie ja Piech z połowy wbiega w pole karne a reszta stoi.
Obrona- Sadlok(dający nadzieje na przyszłość) Stawarczyk, Szyndrowski (nastepcy mile widziani)
sorry ale w ostatnich szpilach porownanie sadloka do szyndrowskiego jest nie na miejscu , sadlok moze mu buty pucowac....

Dlatego napisałem ze w przyszłości (wiek mu na to pozwala). W drugim przypadku niestety nie.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Lipiniorz25
Kontakt:

#56 Post autor: Lipiniorz25 » 6 paź 2012, o 00:33

OnlyRuch pisze:
Obiektywnie,obaj ciency jak makaron,nie ma sie co oszukiwac.

A co do szpilu: wazne 3 punkty bo nic wiecyj sie nie do napisac..
Niebieski od uRodzenia

19ElNino20
Kontakt:

#57 Post autor: 19ElNino20 » 6 paź 2012, o 01:07

simonsays pisze:Oczywiscie na meczu bylem. Pochwale sie, ze nigdy nie obstawiam meczow u buka, ale zrobilem wyjatek. Oplacalo sie...
Mecz zenujaco slaby. Polska liga to dno i trzeba to powiedziec otwarcie. Z prawdziwej profesjonalnej gry bylo moze 18 minut. Reszta to zenujace straty Straki (on sie powinien nazywac Strata), krzywe kopniecia przy wybijaniu (Starzynski), Po prawej stronie nie zostalo nam prawie nic, bo Grzybka w formie ciezko jest zastapic. Ale Kituk mimo to podal niezle zewnetrzna strona lewej!!! stopy i padla bramka. Dobra zmiana Jankowskiego, ktory jednak nie ustrzegl sie strat.

Na dzisiaj wyglada to statystycznie niezle, bo wygralismy 3 mecze z rzedu. Ostatni jak dostajemy becki z topowymi druzynami a wygrywamy ze sredniakami to konczymy wysoko, wiec moze i ta bezbarwna gra nam da podium?

Dziwne, ze pilkarze nie podchodza dziekowac kibicom, ale w sumie dla 2500 kibicow kto by podchodzil?

Natychmiastowo potrzebujemy stadionu, bo sie nam skonczy liga w Chorzowie.
Pilkarze dostali zarzadzenie od delegata meczu ze nie moga podchodzic pod plotki do kibicow

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: Ozor » 6 paź 2012, o 01:32

gratki za wygraną reszta jest tylko statystyką :D oby tak dalej :)

blueRay
Kontakt:

#59 Post autor: blueRay » 6 paź 2012, o 03:01

simonsays pisze:Oczywiscie na meczu bylem. Pochwale sie, ze nigdy nie obstawiam meczow u buka, ale zrobilem wyjatek. Oplacalo sie...
Mecz zenujaco slaby. Polska liga to dno i trzeba to powiedziec otwarcie. Z prawdziwej profesjonalnej gry bylo moze 18 minut. Reszta to zenujace straty Straki (on sie powinien nazywac Strata), krzywe kopniecia przy wybijaniu (Starzynski), Po prawej stronie nie zostalo nam prawie nic, bo Grzybka w formie ciezko jest zastapic. Ale Kituk mimo to podal niezle zewnetrzna strona lewej!!! stopy i padla bramka. Dobra zmiana Jankowskiego, ktory jednak nie ustrzegl sie strat.

Na dzisiaj wyglada to statystycznie niezle, bo wygralismy 3 mecze z rzedu. Ostatni jak dostajemy becki z topowymi druzynami a wygrywamy ze sredniakami to konczymy wysoko, wiec moze i ta bezbarwna gra nam da podium?

Dziwne, ze pilkarze nie podchodza dziekowac kibicom, ale w sumie dla 2500 kibicow kto by podchodzil?

Natychmiastowo potrzebujemy stadionu, bo sie nam skonczy liga w Chorzowie.
Obawiam sie ze z frekwencja bedzie coraz gorzej, i ze wiele piknikow zacznie jezdzic na mecze do zabrza na ich nowy stadion,a u nos zostanie ino wierne 2 tys fanatykow.

Awatar użytkownika
fryzjer83
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: fryzjer83 » 6 paź 2012, o 07:35

HKSADIK pisze:Starzyński słabo, w czym ci dziś zaimponował? Dużo strat, dużo pojedynków przegranych. Jankowski strzelił bramkę, coś tam próbował robić po wejściu, wg mnie wniósł pewne ożywienie, a Szyndrowski mnie nie przekonuje, bo nie daje tyle w ofensywie co Lewczuk.

Legnij sobie ty.

Niewiem czemu wy się tak znęcocie na niektórych tak jak pisałem po ostatnim sziplu że Starzyński nie nadaje się do gry od pierwszej minuty bo słabo gro w defensywie w porównaniu do Jankesa(który ma wiele zadań defensywnych) to samo z Lewczukiem a Wy ino atak atak choby dzieci co ino chcą szczylać bramy także zastanówcie się trocha.

ODPOWIEDZ