Nasz WIELKI CZWARTEK
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To już jest naprowdy koniec mojego klubu. Tak chujowo żech sie czuł po ostatnim szpilu Szczaki z Żabami. To jest chyba jeszcze większa porażka. Czemu Mario nie odważył sie kandydować na Prezesa? Kto stanowi zarząd? Co to za ludzie?
Śmierdzi mi to III ligą.
Śmierdzi mi to III ligą.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Te ku*** w zarzadzie oprocz tego ze sa chciwe, falszywe, nieodpowiedzialne, nie maja honoru, sa tchorzami, zaklamani, to sa chyba chorzy psychicznie jesli nie widza ze z grabarzem na czele jedyna mozliwa droga Ruchu jest w dół. Jak oni mogli go wybrac???????!!!!!!!!!!! ch** im wszystkim w dupe.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyli po staremu.
Rogala na meczach otoczony armia porzadkowych , Fornalik ledwo czlapiacy na boisku , stadion ruina i remisy u siebie z pizdziowicami pizdziowice.
A to co sie dzis stalo pokazalo ze na Cichej jest jak za PRL-u Jeden kandydat , ludzie na stolkach majaca w du*** reszte.Jak w filmach Bareji :?
Rogala na meczach otoczony armia porzadkowych , Fornalik ledwo czlapiacy na boisku , stadion ruina i remisy u siebie z pizdziowicami pizdziowice.
A to co sie dzis stalo pokazalo ze na Cichej jest jak za PRL-u Jeden kandydat , ludzie na stolkach majaca w du*** reszte.Jak w filmach Bareji :?
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kandydatów na prezesa i 7 nowych członków zarządu wysunęła Komisja Porozumiewawcza - ona oczywiscie była powołana spośród członków klubu - wiec chyba jasne jaki był jeden kandydat. Wszystko po staremu.
Mieliśmy przygotowane kilka nowych punktów obrad - w skrócie chodziło o sprawozdanie z działalnosci prezesa, sprawozdania finansowe z działalnosci klubu, podanie planu naprawczego przez kandydatów na prezesa i na członków zarzadu - ale to nawet nie weszło do porzadku obrad.
Tam nikt nie chce jawnosci - dzisto było widoczne bardzo - na nasze hasło - o to, że kibicę chca być na bieżąco informowani o sytuacji klubu - niektórzy sie oburzali, inni sieśmiali pod nosem.
jak macie pytania - to piszcie
Mieliśmy przygotowane kilka nowych punktów obrad - w skrócie chodziło o sprawozdanie z działalnosci prezesa, sprawozdania finansowe z działalnosci klubu, podanie planu naprawczego przez kandydatów na prezesa i na członków zarzadu - ale to nawet nie weszło do porzadku obrad.
Tam nikt nie chce jawnosci - dzisto było widoczne bardzo - na nasze hasło - o to, że kibicę chca być na bieżąco informowani o sytuacji klubu - niektórzy sie oburzali, inni sieśmiali pod nosem.
jak macie pytania - to piszcie
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** MAĆ ! A ja myślałem że zmiany będom dimetralne że ten je***y prezesik rogala wkońcku się od***rdoli od NASZEGO RUCH-u a tu ch**!! ku*** ten ciul nieumie zrozumieć że NIKT GO TU ku*** JUŻ NIECHE!!!
wrrrr mam nadzieje że "prezesik" przegląda sobie to forum i ku*** wbije sobie coś do tej głupiej palicy(w co wątpie),CHWDR-ch** W DUPE rogali

wrrrr mam nadzieje że "prezesik" przegląda sobie to forum i ku*** wbije sobie coś do tej głupiej palicy(w co wątpie),CHWDR-ch** W DUPE rogali