Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
- BlueMen
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
Mom takie pytanie (może gupie abo i niy) w zeszłym roku miołech karnet w tym roku niy kupuja karnetu. Czy ten stary karnet bydzie pełnioł funkcja Karty Kibica abo cza nowo KK wyrobić?
Ruchu nasz ukochany
- jabolgo
- Kontakt:
Musi pan wyrobić KK.BlueMen pisze:Mom takie pytanie (może gupie abo i niy) w zeszłym roku miołech karnet w tym roku niy kupuja karnetu. Czy ten stary karnet bydzie pełnioł funkcja Karty Kibica abo cza nowo KK wyrobić?
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Pytanko .
Mom karta kibica wyrobiono 2 lata tymu . W tamtym sezonie miołech 2 karnyty na jesień i wiosna a terozki nie chca karnetu ino chca se doładowywac ta karta więc prubuja sie doładowac na Spiel z Bełchatowem wpisuja numer karty i pesel a tu zonk ! Pisze że ni ma takiego użytkownika ! ! Co jest co ta karta kibica ważnośc traci czy co ???
Mom karta kibica wyrobiono 2 lata tymu . W tamtym sezonie miołech 2 karnyty na jesień i wiosna a terozki nie chca karnetu ino chca se doładowywac ta karta więc prubuja sie doładowac na Spiel z Bełchatowem wpisuja numer karty i pesel a tu zonk ! Pisze że ni ma takiego użytkownika ! ! Co jest co ta karta kibica ważnośc traci czy co ???
sławcio
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak wyrobione 2 lata tymu to chyba jesze idyntyfikator? Czli cza nowe wyrobić
-
- Kontakt:
A poza tym w momencie zakupu karnetu KK jest wyłączana. Więc jeśli ktoś ma sytuację: KK -> Karnet -> i chce wrócić na KK to musi znów wyrobić KK (może da się zwyczajnie ją na nowo aktywować w klubie - to już trzeba się tam pytać)
PS: idźcie wyrabiać teraz to wszystko, bo jak się wszyscy rzucą na ostatnią chwilę to będzie tragedia. Strasznie powoli to idzie...
PS: idźcie wyrabiać teraz to wszystko, bo jak się wszyscy rzucą na ostatnią chwilę to będzie tragedia. Strasznie powoli to idzie...
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
Karte kibica idzie aktywować ponownie taką informacje otrzymałem w klubie
Ino Ruch
-
- Kontakt:
przed chwilą żech se kupił karnet na cały sezon przez internet. Moje zamówienie miało numer trocha ponad 300, mom nadzieja, że nie jest to nr kolejnego wyrobionego karnetu 

-
- Kontakt:
a chciałem z żartem napisać że już poszło 332 karnetów ale żart by chyba nie wyszedł 
PS nie wiem ile ale pewnie moja liczba jest bliska temu..

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
to od Twojego zamówienia poszły już co najmniej kolejne 4S_Klimzowiec pisze:a chciałem z żartem napisać że już poszło 332 karnetów ale żart by chyba nie wyszedł

- Kotlet
- Kontakt:
Wystarczy wejść na główną stronę i zobaczyć sondę - pomimo rewelacyjnych cen ponad połowa kibiców pisze iż nie miały i nie kupia karnetu - przykre to.
-
- Kontakt:
Ale czego tu się spodziewać po pierwsze weekend meczowy to 4 dni godziny wyje...ne z kosmosu ( mecze o 13 00), do tego rzesza naszych fanów to kibice Górnika bo tylko na ten mecz w sezonie chodzą i najważniejsze czyli gospodarność naszych kibiców ( jak mam kase to przedupie na lewo i prawo a potem będę stękał że drogie bilety na mecz).
-
- Kontakt:
A ja jutro jade po dwa karnety na jesien. To grzech za taka kase nie kupowac karnetow.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No wlasnie mosz recht ,duzo ludzi tu na forum placze ,ze niy ma sponsora ,niy ma piyniydzy itd, ale to wlasnie my powinni pokozac wto tu jest najwiykszym sponsorym naszego ukochanego klubu . W TYM ROKU KARNETY JUZ SOM W NAPROWDY FAJNYJ CYNIE I CO ????? ,wyglado ze musieli by jeszcze dolozyc chyba po krupnioku . I nie pitolcie mi ze jo niy byda na wszystkich meczach bo robia , bo ciotka czy fater majom urodziny , bo za cieplo itp . bo jo np jada w sierpniu na wczasy niy byda na 2 szpilach ale karnet kupuja ( kupuja od downa ) ,wszyscy chcymy miec wielki RUCH PRA ???? ,ale za 5zl??? !!! ,tak sie niy do budowac wielkiego RUCHU zoboczcie sie Lech , Wisla, Legia wiela majom juz wykupionych karnetow . Powinni my zaczac najpiyrw od siebie . pozdro tylko RUCH !!!!Kotlet pisze:Wystarczy wejść na główną stronę i zobaczyć sondę - pomimo rewelacyjnych cen ponad połowa kibiców pisze iż nie miały i nie kupia karnetu - przykre to.
- ch-R
Spokojnie ! Jo w tym tydniu chca iść po karnet i jeszcze wielu co nie wróciło z wakacji . Ceny są ok , drużyna sie ładnie zgrywa na nowy sezon , ze stadionem śląskim nie jest tak źle jak sie przypuszczało - więcej optymizmu i marsz po karnety ! To my jesteśmy pierwszym sponsorem tego klubu!S_Klimzowiec pisze:a chciałem z żartem napisać że już poszło 332 karnetów ale żart by chyba nie wyszedł
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
poza tym połowa osób co brała udział w sondzie na oficjalnej,to pewnie niy kibice Ruchu