RUCH Chorzów - Lechia Gdańsk ul. Cicha 6, Chorzów 04.12.2010
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk ul. Cicha 6, Chorzów 04.12.
aha , jakos nie jestem zaskoczony 

" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Mastero1920
- Kontakt:
http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ ... =2n&id=688" onclick="window.open(this.href);return false;
wedlug nich a podaja oni w miara czesto sprawdzajaco sie pogoda <nie to co onet i inne> to w sobota nie mo byc sniegu ale mo za to z leksza piździec <ok -6* a odczuwalno tem. mo byc ok - 12*> to nie wiem czy jest sens odwolywac ten szpil szegolnie ze jak bydemy go potem musieli w lutym/marcu szpilac to moze byc nawet gorszo pogoda...
wedlug nich a podaja oni w miara czesto sprawdzajaco sie pogoda <nie to co onet i inne> to w sobota nie mo byc sniegu ale mo za to z leksza piździec <ok -6* a odczuwalno tem. mo byc ok - 12*> to nie wiem czy jest sens odwolywac ten szpil szegolnie ze jak bydemy go potem musieli w lutym/marcu szpilac to moze byc nawet gorszo pogoda...
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...

-
ekstraklasa na runde wiosenną (luty-marzec) zawsze tak jak jest to zawsze sie mecze odbędą nigdy nie odwołali jeszczeMastero1920 pisze:http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ ... =2n&id=688
a Kasia powiedziała że ten mecz będzie odwołany bo nie ma sensu go rozgrywać na takim stadioniku i jeszcze śnieg
i gdzie tu widzisz morał ?
Mów Mi Mafiozo
-
co innego mo Lech bo tam mają ogrzewania itd.
łazienki do których mogą iść sie ogrzać albo bar zamykany
a co u nas jest ? toy - toye w którym boje sie wysrać bo sie kołysze toy - toy
i co mamy na dworze cole i kiełbasy sprzedawają
w Poznaniu,Warszawie,Krakowie wszystko w środku mają mogą sie ogrzać a tu co ?
na tym meczu 2-3 tyś frekwencja będzie bo ja raczej nie pójde jak sie ODBĘDZIE w co wątpie
to wole sobie do domu pizze zamówić i 2 piwska kupić
łazienki do których mogą iść sie ogrzać albo bar zamykany
a co u nas jest ? toy - toye w którym boje sie wysrać bo sie kołysze toy - toy
i co mamy na dworze cole i kiełbasy sprzedawają
w Poznaniu,Warszawie,Krakowie wszystko w środku mają mogą sie ogrzać a tu co ?
na tym meczu 2-3 tyś frekwencja będzie bo ja raczej nie pójde jak sie ODBĘDZIE w co wątpie

Mów Mi Mafiozo
-
- Kontakt:
- Mastero1920
- Kontakt:
jasne jak kijowo pogoda to nojlepiej powiedziec "a ch*j nie byda marznol niech inni sie jaja odmrazaja" jak nie dej Boze spadnemy do 2 ligi to tez powiesz "pierd*la zobocza sie na tvp sport bo co byda 2 godziny stol"k310i pisze:na tym meczu 2-3 tyś frekwencja będzie bo ja raczej nie pójde jak sie ODBĘDZIE w co wątpie

jak dla mnie to moga ten szpil odwolac byleby my go wygrali
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...

Gdzie dom Twój...

-
właśnie sie wybierom na kawkachorzowski_rsl pisze:a snieg je*** tera wchuj

Mów Mi Mafiozo
-
psZaplanowane na sobotę spotkanie "Niebieskich" z Lechią Gdańsk stoi pod znakiem zapytania. - Wszystko jest pod kontrolą, ale nie można wykluczyć żadnej ewentualności - mówi gospodarz obiektu.
Chorzowski MORiS, zarządzający obiektem przy Cichej, był przygotowany na silne opady śniegu. - Od kilku tygodni śledziliśmy długoterminowe prognozy pogody. Wiedząc, że w okolicach terminu meczu Ruchu z Jagiellonią spadnie śnieg, na początku tygodnia uruchomiliśmy system podgrzewania murawy. Dzięki temu nie było problemów z samym boiskiem - mówi Wojciech Krzystanek, zastępca dyrektora MORiS-u. Piłkarze biegali po zielonym dywanie, choć kibice na trybunach mogli ulepić całkiem sporych rozmiarów bałwana. - Umowa najmu, jaka wiąże Ruch z naszym ośrodkiem, mówi o tym, że my odpowiadamy za przygotowanie trybuny głównej. Pozostałe leżą w gestii organizatora, czyli klubu. Oczywiście w miarę możliwości nasi pracownicy pomagają przy każdym spotkaniu - tłumaczy Krzystanek.
Ludzie z MORiS-u czekali w gotowości na zimę już od kilku tygodni, gdyż tego wymaga system podgrzewania. - Gdy instalacja nie jest użytkowana przez osiem miesięcy, czy dłużej, musi być odpowiednio wcześniej przygotowana, aby z uruchomieniem nie było problemów - mówi pracownik ośrodka. - A sam rozruch trwa i słono kosztuje. Przez pierwszy tydzień, aż do osiągnięcia pełnego efektu, dzienny wydatek wynosi 8000 zł. Wówczas zużywanych jest ok. 60-70 procent gazu, który mamy w zbiorniku. Gdy instalacja się „rozpędzi”, koszty szacowane są w granicach 3500-4000 zł za dobę (wtedy zużycie „paliwa” spada do ok. 10 procent zapasów). Od czasu włączenia wszystko działa nawet tygodniami, bo cały czas trzeba podtrzymywać temperaturę podłoża w okolicach 6-8 stopni C. Nie można jej przekraczać, bo wtedy trawa doznałaby szoku. W wyższej mogłaby zacząć rosnąć jak latem. A przecież zimą jest w stanie spoczynku. Suma kosztów zbiera się zatem spora. Pokrywa ją miasto jako właściciel obiektu. W rocznym budżecie magistrat przeznacza na utrzymanie stadionu 1mln zł.
W Chorzowie na wczoraj byli gotowi do sobotniego spotkania. Na murawie zalegała cienka warstwa śniegu. - Wszystko jest pod kontrolą, ale nie można wykluczyć żadnej ewentualności. Jeżeli nagle zacznie intensywnie sypać, to nic nie zrobimy - rozkłada ręce Krzystanek. Dlatego Ruch wystąpił do organizatora rozgrywek, Spółki Ekstraklasa, o przełożenie spotkania.
- hanysek1979
a Kasia powiedziała
hahaha chopie co ty piszesz za brednie hahaha
jak mosz takie wtyki to czymu borocku nie siedzisz w lozy VIP-ów ino lotosz po sektorach i zamiast kibicowac to srosz całki szpil w bujających sie TOY-TOY - ach hehehehe
hahaha chopie co ty piszesz za brednie hahaha

Bycie Ślonzokiym, to niy przywilej, to zaszczyt, to naszo wielko siła ! Oberschlesien !
-
przyszołch i co ? mecz stoi pod wielką niewiadomą ale raczej się odbędzie bo murawa nie wyglądo tak źle a pozatym to jest zarobek z biletów więc Kasia nalego żeby sie odboł
a ty hanysek jakiś przydupiony żeś jest ?
a ty hanysek jakiś przydupiony żeś jest ?

Mów Mi Mafiozo
- 19flasteR20
- Kontakt:
Bajtle kawy nie pija a tak na boku skad zes sie urwol ze ci trocha mrozu przeszkodzo a jak na lyzwy idziesz to 3h jezdzisz jak pod****ny w kolko!k310i pisze:właśnie sie wybierom na kawkachorzowski_rsl pisze:a snieg je*** tera wchuj![]()
byda potem to wom może zdradza coś więcej czy mecz odbędzie sie czy nie
![]()
A nie przylaz malkontencie takich nie potrzebujemy i po co sam placzesz tu na forum lec do mamy sie wyplakac

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
mistrzu, mafiozo czy jak ci tam. Pojawiasz się niewiadomo skąd, twierdzisz że wszystkich znasz i dziwisz się, że nie za bardzo Ci tutaj wierzą, a na koniec obrażasz innych. Ja uważam, że o przełożeniu meczu p. prezes dowie się jako jedna z ostatnich. Wcześniej o tym będą wiedzieli Smagorowicz, trenerzy, a nawet Hermanowicz. A poza tym mam paszport Polsatu, znam Piaska i na chłopski rozum dedukuję, że szpilu w takich warunkach NIE MA SENSU rozgrywać. Przyjdzie 500 ludzi i po co to? Ktoś pisał, że mecze z Radzionkowem czy inne odbywał się w takich warunkach. Owszem śnieg był, ale takiego mrozu nie było. A poza tym może ktoś pamięta mecz w Pucharze Ekstraklasy z Legią na Cichej. W sobotę może być podobnie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- hanysek1979
właśnie sie wybierom na kawkak310i pisze:chorzowski_rsl pisze:a snieg je*** tera wchuj

Sobstylowa raus z Chorzowa!

Bycie Ślonzokiym, to niy przywilej, to zaszczyt, to naszo wielko siła ! Oberschlesien !
- hanysek1979
pamietomElmer pisze:mistrzu, mafiozo czy jak ci tam. Pojawiasz się niewiadomo skąd, twierdzisz że wszystkich znasz i dziwisz się, że nie za bardzo Ci tutaj wierzą, a na koniec obrażasz innych. Ja uważam, że o przełożeniu meczu p. prezes dowie się jako jedna z ostatnich. Wcześniej o tym będą wiedzieli Smagorowicz, trenerzy, a nawet Hermanowicz. A poza tym mam paszport Polsatu, znam Piaska i na chłopski rozum dedukuję, że szpilu w takich warunkach NIE MA SENSU rozgrywać. Przyjdzie 500 ludzi i po co to? Ktoś pisał, że mecze z Radzionkowem czy inne odbywał się w takich warunkach. Owszem śnieg był, ale takiego mrozu nie było. A poza tym może ktoś pamięta mecz w Pucharze Ekstraklasy z Legią na Cichej. W sobotę może być podobnie

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moze byc, ale nie będzie
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !