Gadzety
- wolfik
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A wiec tak jezli chcemy vlepki to musimy za nie zaplacic koszt vlepek to jakies 800zl za 50tys sztuk, moze mniej. Ja osobiscie niechce ,zeby gieksa zakleila wszystki bany i autobusy swoimy vlepkami, wiec kto moze niech wplaci jakos kase na konto z dopiskiem vlepki-swoj nick.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
no to Bolek może by na vlepki przeznaczyc kase z szalikow lub za koszulke Srutwy, bo jest to interes który sie moze zwrocic no i z ktorym trzeba sie pospieszyc
. Jeśli by je sprzedawac po 5 zł 100 sztuk to jakby sprzedać wszystkie to wychodzi 2 500 złotych. Ale nie wiem jak ma wygladac sprawa kosztow pakowania i dystrybucji

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
kasa tu kasa tam!wszytsko kosztuje,tak jak apisale bolek trzeba jeszcze zaplacic ok 700 zl za oprawe z piastu!
a musimy zbierac kase na mecz jagiellonia!!!jeszcze ejst sporo czasu,ale to szybko zleci!!
koszulka narazie jest na aukcji za 455 zl!do tego dochodzi kasa z szalikow!!
sa w planach tez vlepki i sektorowka!wszystko fajnie tlyko skad my mamy kase na to wziasc!!???
a musimy zbierac kase na mecz jagiellonia!!!jeszcze ejst sporo czasu,ale to szybko zleci!!
koszulka narazie jest na aukcji za 455 zl!do tego dochodzi kasa z szalikow!!
sa w planach tez vlepki i sektorowka!wszystko fajnie tlyko skad my mamy kase na to wziasc!!???
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To nie jest oryginalny pomysł, ale może wydrukować trochę zwykłych cegiełek "na oprawę meczy" i próbować rozprowadzać na trybunach poza młynem, na krytej. Wiele się nie nazbiera, ale zawsze coś....
Czy nie ma wśród kibiców Ruchu, wśród ich rodzin, drobnych właścicieli knajp, nie wiem..... jakiś ciastkarni, sklepików itp, kogoś, kto mógłby dać chociaż 50zł miesięcznie? W zamian za taką kwotkę p. Kalus przeczytałby w przerwie meczu nazwę sponsora - jeśli jest wydawany jakiś program, czy gazetka przed meczem można by nazwę drobnego sponora ująć na łamach takiej prasówki ...
To nie jest może lekarstwo na ultrasowskie bolączki, ale wiem z doświadczenia, że ze 2000zł miesięcznie można zebrać...
Czy nie ma wśród kibiców Ruchu, wśród ich rodzin, drobnych właścicieli knajp, nie wiem..... jakiś ciastkarni, sklepików itp, kogoś, kto mógłby dać chociaż 50zł miesięcznie? W zamian za taką kwotkę p. Kalus przeczytałby w przerwie meczu nazwę sponsora - jeśli jest wydawany jakiś program, czy gazetka przed meczem można by nazwę drobnego sponora ująć na łamach takiej prasówki ...
To nie jest może lekarstwo na ultrasowskie bolączki, ale wiem z doświadczenia, że ze 2000zł miesięcznie można zebrać...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- radzion
- Kontakt:
http://www.ultras.pl/forum_phpbb/phpBB2 ... .php?t=497
vlepkarze tu jest temat o vlepkach,sa tez projkety!!
najbardziej mnie rozwalily gieksy!niektore fajne a niektore hmm,jakby znajome.....!widac ze gieksiarze czesto siedza na necie!!i forum,stronach innych klubow
:lol: :lol:
aha nie chodzi o nas(tym razem)
vlepkarze tu jest temat o vlepkach,sa tez projkety!!
najbardziej mnie rozwalily gieksy!niektore fajne a niektore hmm,jakby znajome.....!widac ze gieksiarze czesto siedza na necie!!i forum,stronach innych klubow

aha nie chodzi o nas(tym razem)
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: