Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#46 Post autor: Kotlet » 20 lip 2010, o 15:32

west72 pisze:co do profesjonalizmu tej pani tyż bych coś wciepnoł.Byłem dziś po bilet na puchar i przedemną gość chciał wyrobić karte kibica dla siebie i synka ale był som.Panna powiedziała że musi być z nim osobiście bo ona musi mu zrobić fotka.mioł wprawdzie zdjęcie legitymacyjne syna ale powiedziała,że na karcie bydzie czrno plama jak je wstawi.Może mie ktoś oświeci,czy oni skanują zdjęcia z dowodów czy robią osobiście fotki ?Jeśli skanują to ręce opadają :wstyd:

To ja cie oświece ze ta Pani miała racje. Skanery przystosowane sa do dowodów i do wielkosci zdjecia i formatu Czarno białego. Zdjecie z legitki trzeba zrobic taką jakby kamerką i nie dosc ze ostrośc jest dupiata to wychodzi tak ciemne ze synek nie wlezie na mecz bo ochroniarz nie bedzie widział twarzy i taka osoba musi albo przyjsc osobiscie i zrobic zdjecie. Mozna tez zapytac o mozliwosc przyniesienia zdjecia na pendrivie i zrobiania samemu w domu jak synek nie moze podejsc - moze to przejdzie.
Jedno jest pewne - dziołszka ma racje i nie piszcie głupot na nią.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: robbo2k » 20 lip 2010, o 15:33

czy pytanie które zadałem jest nie zrozumiałe?
pytam,czy zdjęcia są skanowane z dowodu lub paszportu,czy wykonywane na miejscu.Jeśli są skanowane z dowodu lub paszportu to jaki problem zeskanować zdjęcie legitymacyjne. jeśli KK jest dokumentem biometrycznym to też rozumie ,że trzeba wykonać odpowiednie zdjęcie.
tu więcej na ten temat http://www.555.pl/index.php?act=2396" onclick="window.open(this.href);return false;.
Nie wiem jaka aplikacja jest w Chorzowie ale w innych klubach zdjęcia mogą być skanowane i aplikacja ocenia jakość zdjęcia.
Podstawowa wada jaką maja zdjęcia legitymacyjne jest BRAK któregoś ucha i głowa pochylona. O ile wiem zarówno do paszportów jak i DO od pewnego czasu robi się zdjęcia "na wprost". Kształt głowy, rozkład oczu i uszu oraz , kształt nosa od przodu oraz kształt ust w spoczynku (dobrze by bez wyszczerzonych zębów) to istotne cechy biometryczne. A w legitymacjach to są zdjęcia od sasa do lasa. Na Legii poszli po bandzie i każdemu robią nową fotkę skoro i tak wnioski tylko osobiście. Oczywiście są też kwestie techniczne skanowania zdjęcia kolorowego legitymacyjnego
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: west72 » 20 lip 2010, o 15:44

Kotlet pisze:
west72 pisze:co do profesjonalizmu tej pani tyż bych coś wciepnoł.Byłem dziś po bilet na puchar i przedemną gość chciał wyrobić karte kibica dla siebie i synka ale był som.Panna powiedziała że musi być z nim osobiście bo ona musi mu zrobić fotka.mioł wprawdzie zdjęcie legitymacyjne syna ale powiedziała,że na karcie bydzie czrno plama jak je wstawi.Może mie ktoś oświeci,czy oni skanują zdjęcia z dowodów czy robią osobiście fotki ?Jeśli skanują to ręce opadają :wstyd:

To ja cie oświece ze ta Pani miała racje. Skanery przystosowane sa do dowodów i do wielkosci zdjecia i formatu Czarno białego. Zdjecie z legitki trzeba zrobic taką jakby kamerką i nie dosc ze ostrośc jest dupiata to wychodzi tak ciemne ze synek nie wlezie na mecz bo ochroniarz nie bedzie widział twarzy i taka osoba musi albo przyjsc osobiscie i zrobic zdjecie. Mozna tez zapytac o mozliwosc przyniesienia zdjecia na pendrivie i zrobiania samemu w domu jak synek nie moze podejsc - moze to przejdzie.
Jedno jest pewne - dziołszka ma racje i nie piszcie głupot na nią.
takiej odpowiedzi oczekiwałem bez zbędnych dodatków.
Jak by było jasno powiedziane,napisane przynajmniej na oficjalnej to bych sie nie pytoł.Po za tym pani mogła wyjaśnić jak i co a nie odburknąć coś o tym ,że co niektórzy nie umią czytać i wiecznie mają problemy.Ona tam jest po to żeby załatwić sprawę a nie oceniać ludzi choć zapewne przychodzą tam różni i nie wszyscy siedzą w necie i na forum .
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#49 Post autor: Kotlet » 20 lip 2010, o 16:21

Patrz tez tak ze nie moze sobie dac wejsc na głowe bo jak tam w kolejce słyszałem o co ludzie proszą, co chcą itd to az mi sie dzwigało i ja nie chciałbym tam robić. Co do infa - tak, wina klubu bo szło dac info na oficjalnej i tyle.

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: alek900 » 20 lip 2010, o 16:49

Już ostatnio ktoś pisoł jak zostoł potraktowany, jo potem też pisołech dzień później jak było ze mną. Chodziło o to że obsługujący mie typ leżoł na stoliku a godoł ze mną jak by mu sie nie chciało. Wkońcu jak udało mi sie do niego przemówić że mo mie normalnie traktować to już nie miołech siły dali z nim godać i patrzeć na niego i poszłech, bo z burokami nie byda godać. I moja taka dobra rada jak ktoś z (niby)zarządu czyta to, jak następnym razem pójda (może tyn tydzień) i mie tak bydom obsługiwać to albo zdjęcie cykna, albo nagrom to i Wom jeszcze smrodu narobia..

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#51 Post autor: Patton » 20 lip 2010, o 16:55

No te prace pozwola na przyznanie nam przez UEFA statusu ELITE dla stadionow.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: alek900 » 20 lip 2010, o 16:58

Brakuje mi tam dwóch osób na tych zdjęciach co pracują. pana M.K i pani K.S
Chyba sie domyślocie o kogo mi chodzi. Celowo nie pisza imiona i nazwiska bo by mie jeszcze do sądu oddali za zniewaga :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: Roch1920 » 20 lip 2010, o 17:01

( * ) UWAGA !!! - Ceny biletów mogą ulec zmianie
to bylo z cennika na ten sezon

to teroz ceny bydo 10% drozsze :cwaniak: :hyhy:

KubaSpiker
Kontakt:

#54 Post autor: KubaSpiker » 20 lip 2010, o 17:13

Wogóle kolejna dupina która negatywnie wpłynęła no moją opinie co do działu marketingu. Przyjechali my dziś ze Szwagrem na Cichą po bilety na LE i po nowe karty kibica- karty wyrobiono nawet sprawnie. (Co do frekwencji na meczu LE - może być zacnie - dużo ludzi dziś było) Ale nie o tym mowe... upał jak w trzy dupy to z Szwagrem wpadliśmy na genialny pomysł połączenia przyjemnego z pożytecznym "Pijemy Blue Powera!"- a tu niespodzianka - Blue Power'a brak! OK idziemy do kawiarenki klubowej tam będą na pewno- "Blue Power'a brak bo Ci z góry nie przywieźli"! JAJA!! Rozumiem że w spożywczym na osiedlu braknie ale w Klubie który sygnuje swoją nazwą i logo ten napój- nie ma prawa go zabraknąć! Tym bardziej że nie wierze że ludzie kupują go zgrzewkami! Jak widza że zostało 30 sztuk to ZADUPIAM do hutrowni po kolejne!! ehhh poniosło mnie! ale poważnie.. Czasem mam wrażenie że w tym klubie wszystko jest robione ot tak "Na słowo honoru". Pozdrawiam!
www.progres-music.com

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: west72 » 20 lip 2010, o 17:42

Kuba_Progres pisze:Wogóle kolejna dupina która negatywnie wpłynęła no moją opinie co do działu marketingu. Przyjechali my dziś ze Szwagrem na Cichą po bilety na LE i po nowe karty kibica- karty wyrobiono nawet sprawnie. (Co do frekwencji na meczu LE - może być zacnie - dużo ludzi dziś było) Ale nie o tym mowe... upał jak w trzy du** to z Szwagrem wpadliśmy na genialny pomysł połączenia przyjemnego z pożytecznym "Pijemy Blue Powera!"- a tu niespodzianka - Blue Power'a brak! OK idziemy do kawiarenki klubowej tam będą na pewno- "Blue Power'a brak bo Ci z góry nie przywieźli"! JAJA!! Rozumiem że w spożywczym na osiedlu braknie ale w Klubie który sygnuje swoją nazwą i logo ten napój- nie ma prawa go zabraknąć! Tym bardziej że nie wierze że ludzie kupują go zgrzewkami! Jak widza że zostało 30 sztuk to ZADUPIAM do hutrowni po kolejne!! ehhh poniosło mnie! ale poważnie.. Czasem mam wrażenie że w tym klubie wszystko jest robione ot tak "Na słowo honoru". Pozdrawiam!
jak sie nie myla to cena spadła z pięcioka na 3PLN. Downo nie byłem tam u góry ale ostatnio były chyba po pięciok więc może jakiś hurtownik ich wykupił ;)
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#56 Post autor: Kotlet » 20 lip 2010, o 19:18

W Biedronce podobne dziadostwo jest za 1,49zł :rotfl:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: Mirek » 22 lip 2010, o 09:37

Cytat z dzisiejszego Sportu:
" Niektórych z zastrzeżeń zapewne by nie było, gdyby mającego wtedy wyraźnie zły dzień Azera / delegat UEFA / poproszono o wzięcie pod lupę także nowego budynku klubowego, w którym są szatnie z odpowiednią już liczbą sanitariatów, a i sala konferencyjna dla prasy nie budzi zastrzeżeń."

No więc brawo dla naszych działaczy.

I jeszcze jeden cytat, ale tu nie wiem czy się śmiać czy płakać:
"Jestem pod wrażeniem, jak wypiękniał nasz stadion. Tak jeszcze nigdy nie wyglądał - przyznaje z niekłamanym podziwem Dariusz Smagorowicz".

:wstyd: :wstyd:

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: Thoth » 22 lip 2010, o 11:43

"Jestem pod wrażeniem, jak wypiękniał nasz stadion. Tak jeszcze nigdy nie wyglądał - przyznaje z niekłamanym podziwem Dariusz Smagorowicz".
aż sie dzisiej boja isc na tyn stadion bo chyba oslepna z wrazenia jak Al Bundy :rotfl: :rotfl:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

ewaremch
Kontakt:

#59 Post autor: ewaremch » 22 lip 2010, o 12:29

Ciekawi mnie czy Urząd Miasta pokryje koszty organizacji meczu w sosnowcu lub w Łodzi. Mam nadzieje, że nasz wspaniały zarząd wystąpi z odpowiednimi fakturami na pokrycie ewentualnych start. Swoja drogą zastanawiające jest, że stadion sosnowca jest lepszy i spełnia wymogi a nasz nie.

Brawo dla pana prezydenta.

Awatar użytkownika
ch-R

#60 Post autor: ch-R » 22 lip 2010, o 18:42

Przecież to była ironia !
Z innej beczki , czy komuś antywirus dopuszcza wejście na oficjalną ? Mnie nie pozwala ,czyżby przegląd szmatławy maczał w tym palce ?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ODPOWIEDZ