[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
ja juz troche stary jestem ;-) mnie hh kojaży sie wlasnie z jakims takim yoł yoł w stylu tej całej firmy a nie z niebieską vendettąBuger pisze:TomSky pisze:odnosze wrażenie ze własnie większośc oczekiwała by czegoś w stylu hip hopZestawiłeś w swojej wypowiedzi dwie przeciwstawne znaczeniowo kwestie. Niebieska vendetta to kawałek który został nagrany w stricte HH stylu.ideałem byłoby coś w stylu niebieskiej vendettyTym razem znów sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Powtorze tylko i odpowiem jeszcze raz stanowczo Nie - nie nadaje się.chociaz sam pomysł zagrania tego w stylu rockowym nienajgorszy i wykonanie tez ok tylko czy to sie nadaje na hymn to nie wiem
Jak chcecie robić z naszego oficjalnego hymnu, disco - polowy kawałek, czy cos rock'n drollowego to już znaczy, że dno dna zostało osiągnięte, upadek podstawowych wartości.
Popieram, powinno być dostępne i niech się vocal nie obrażajajo pisze:WRZUCAJCIE TO Z POWROTEM NA YOUTUBE
co popijałeś?jajo pisze:po piątym przesłuchaniu zacząłem sobie już to nucić, po czym śpiewać co raz głośniej
za darmo to niych sie chrusciel z medialnym miloszkiem na cymbalkach robiom.Kuba_Progres pisze:Siema wszystkim. Chciacialbym zabrac glos w tej dyskusji bo, niestety, dotyczyona rowniez bezposrednio mojej osoby. Po pierwsze na forum Niebieskich umiescilem wpis ze jest to nasza luzna propozycja aranzacji hymnu i jezeli nie przypadnie ona do gustu to nigdzie grana nie bedzie. Po drugie- byla robiona sonda gdzie najwiecej glosow bylo wlasnie za zmiana aranzacji starej wersji (melodia tekst ta sama a inne wykonanie) - i tego sie podjelismy - ZAZNACZAM ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!- dlatego ze jestesmy kibicami Ruchu od bajtla. Na nasze usprawiedliwienie- cieko jest zmienic aranzacji "Polki" w cos wznioslego. A nasz obecny hymn jest wlasnie Polka:) Wiec nie bojcie sie ta wersja nie stanie sie oficjalnym hymnem. Po trzecie jutro na prezentacji zagramy utwor rowniez o Naszej druzynie ale nie ten powyzej tylko zupelnie nowy. Moze wam sie spodoba bo jest duzo bardziej melodyjny i spokojny. Mozna powiedziec "hymnowy". Po czwarte uwazam ze lepiej cos robic niz tylko narzekać. Podjeliśmy probe- nieudanna- ale przynajmniej zrobilismy to po swojemu i bedziemy sobie to puszczac w domu ot tak... Na koniec zaznaczam ze nie mielismy zamiaru nikogo urazic - a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje ze nasz autorski numer o Ruchu wam sie spodoba. I na koniec zapraszam na mecz z Lechem i trzymam kciuki zeby Wszyscy ktorzy czytaja Niebiescy.pl pojawili sie w niedzieli i dali pozytywnego kopa dopingiem. Pozdrawiam. Kuba ps. zeby nikogo juz nie nerwowac lider kapeli postanowil usunac hymn... ps2.
i o to chodziKuba_Progres pisze:osobiscie uwazam ze Ruch zasluguje na fantastyczny hymn i lepiej zrobic 100 nieudanych propozycji az w koncu 101 wypali.