[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jakim rezultatym zakończy sie tyn szpil?

Wygro Ruch
250
66%
Rymis
44
12%
Wygro Wisła
85
22%

Liczba głosów: 379

Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

#46 Post autor: 19aRtuR20 » 1 gru 2009, o 12:30

Lukas89 pisze:chociaż w sumie nie wiadomo/wiadomo (?) co z Grodzickim.. bo jak Grodzicki odpadnie to możliwe,że Baran wskoczy do obrony i wtedy.... ? Szeryf do pomocy? Nowacki? może Pulkowski...
Mocno poobijany został w meczu z Koroną Kielce Rafał Grodzicki. Środkowy obrońca Ruchu powinien jednak zagrać z Wisłą Kraków.
- Grodzicki będzie normalnie trenował z zespołem - zapewnił Mariusz Gudebski, rzecznik prasowy klubu, choć piłkarz ma dużego krwiaka.

http://www.sportslaski.pl/Grodzicki-wra ... ,info.html

a nawet jesli to jest Stawarczyk, Baran byl przesuniety ino na mecz z Arka, pozniej jak Grodzickiego nie bylo w meczu z Groclinem to grol Stawarczyk w obronie

buli19R20
Kontakt:

#47 Post autor: buli19R20 » 1 gru 2009, o 15:13

po to je Stawarczyk zeby zastepowac Grodzickiego albo Sadloka, Baran musi zostac na pomocy chyba ze Pulo zagra mecz zycia jak na SŚ :D co wdupioł nec :D

remis biora w ciemo chociaz serce podpowiada skromne 1-0 :)

jugador
Kontakt:

#48 Post autor: jugador » 1 gru 2009, o 18:19

Wisle sie pali pod dupa i traci klase.Jak mozna sie odwolywac od zoltej kartki za faul na zawodniku.Rozumiem jakby sedzia sie pomylil i dal ja nie temu zawodnikowi co trzeba.
Mam nadzieje , ze Komisja bedzie sprawiedliwa,rozsadna i nie walnie przekretu.
W takim wypadku wszystkie zolte kartki moznaby kwestionowac.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

COBRA

#49 Post autor: COBRA » 1 gru 2009, o 19:20

http://niebiescy.pl/?id=5460 Boja sie i to jest na to najlepszy dowod!

Elmer
Kontakt:

#50 Post autor: Elmer » 1 gru 2009, o 19:41

Mają prawo się odwołać. Akcji nie widziałem, ale skoro faul był to mają nikłe szanse na pozytywne rozpatrzenie. Przypomnę co było wiosną po kartkach dla Grodzickiego i Sadloka. Dostał nie ten co trzeba, ale i tak tego nie anulowali (chodzi o drugą żółtą "Grodka").

W zamian Marcelo dodałbym drugi mecz pauzy :]
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Śledziu
Kontakt:

#51 Post autor: Śledziu » 1 gru 2009, o 21:36

Jak tak usiłuja wynokwić, kogo by sam wstowić na lewo pomoc, to mie przyłazi do gowy ino Balaż - dziwia sie, czymu żodyn z Wos ło nim niy spomnioł. W piyrszych piynciu szpilach chop groł w podstawowym składzie i chociaż wiela niy pokozoł, to gańby niy boło, jak z Hazokiem. We szpilu z Legiom prezentowoł sie cołkiym niyźle jak wloz z ławki i może to je jakiś pomysł na Wisła. Tym bardzij, że specjolnych alternatyw niy momy - Brzytwa z Lechem poradził na tyj pozycji ino jedno dobro wciepa zagrać, a Hazok to już totalno klynska na boisku.

Niy chca nic przewidywać, ale podług mie, rymis po DOBRYM szpilu niy bydzie zły. Tyż pokożemy, że mogemy wryszcie zagroć solidnie z klasowym rywalem. Bydzie to jakoś przesłanka, coby utrzimać, abo nawet wzmocnić w zima skład i walczyć ło podium.

Co innygo, jak Wisła zagro padaka - wtedy nic niy usprowiedliwi ani rymisu, ani przegranyj.

PyRsk.

Awatar użytkownika
woj
Kontakt:

#52 Post autor: woj » 1 gru 2009, o 22:30

jo tylko mom nadzieja że chopcy po andrzejkach ;Wtorka; dojdą do siebie a som Wtorek pokorze wiśle :hyhy: :hyhy:
woj

Harpo
Kontakt:

#53 Post autor: Harpo » 2 gru 2009, o 10:19

Zając na lewej tak samo się nie sprawdza, jak Janoszka jako środkowy napastnik.
Przecież ten chop (Janoszka) co dostał bal to ją stracił.
Dawać Balaża! Nie wiem, czemu on nie gra :suchy:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

scaneRboy
Kontakt:

#54 Post autor: scaneRboy » 2 gru 2009, o 10:21

Harpo pisze:Dawać Balaża! Nie wiem, czemu on nie gra
moim zdaniem zawiódł na Łazienkowskiej
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: Thoth » 2 gru 2009, o 11:07

na legii akurat jako jedyny oddoł celny strzał na bramka ale wcześniejsze szpile to jedna wielko porazka :zdegustowany:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#56 Post autor: Rejon » 2 gru 2009, o 11:17

to może haftek? w Mesie szpilo na lewy pomocy,pra? :oczami:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

scaneRboy
Kontakt:

#57 Post autor: scaneRboy » 2 gru 2009, o 11:21

tommy tauzen pisze:na legii akurat jako jedyny oddoł celny strzał na bramka ale wcześniejsze szpile to jedna wielko porazka :zdegustowany:

przed meczem z ległą zapowiadał hat-tricka, myślałem że faktycznie "ma ochotę" zawalczyć, a wyszło jak wyszło. Dlatego pisze, ze zawiódł. Generalnie tą rundę ma słabą.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: Thoth » 2 gru 2009, o 11:23

zapowiadać hat-tricki to i jo sie moga :hyhy: :hyhy: ;) jeśli Waldek stwierdzi że jest w formie to bankowo go wystawi jeśli niy to bydzie szukoł innego rozwiazania. jo w każdym razie ciągle mom nadzieja że Pavol wróci do dyspozycji kero wcześniyj prezyntowoł.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

scaneRboy
Kontakt:

#59 Post autor: scaneRboy » 2 gru 2009, o 11:57

tommy tauzen pisze:zapowiadać hat-tricki to i jo sie moga :hyhy: :hyhy: ;) jeśli Waldek stwierdzi że jest w formie to bankowo go wystawi jeśli niy to bydzie szukoł innego rozwiazania. jo w każdym razie ciągle mom nadzieja że Pavol wróci do dyspozycji kero wcześniyj prezyntowoł.
mogę się pod tym podpisać
;)

memp
Kontakt:

#60 Post autor: memp » 2 gru 2009, o 12:49

A moim zdaniem powinno sie dac Balazowi szanse. Jest głodny gry i wściekł sie jak sie gdy widział, że Stefański ma wejść a nie on. Zauwazyłem, że sie razem rozgrzewali, kierownik zawołał Stefana, a Balaż wrócił na ławke, rzucił ze złości żółtą narzutką i z grymasem usiadł na ławce... dać mu szanse!

Zablokowany