a jo mom info od Sadloka że Sobiech ci jest fest "wdziynczny"Kama_wiRek pisze:Panowie a jo mom info od Sobiecha....

Jeśli chodzi o Legie to czego jak czego ale medialności to jej mimo wszystko odmówić nie można, noi oczywiście faktu iż to klub ze stolicy mający, mimo całego ostatniego zawirowania, dużo więcej kibiców niż polonia stąd też koncern ITI, który stal się właścicielem Legiisimonsays pisze: Legia - jak dla mnie najwieksza zagadka stulecia, jak taki klub moze budzic takie zainteresowanie.
Slask - nie jestem pewien, ale zdaje sie, ze tak jak w Poznaniu obrotny prezydent miasta ma w tym udzialy
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Moze skoncie sie wypowiadac za naszych pilkarzy. Co oni wiedza to jest ich slodka tajemnica. A propos rundy jesiennej to wlasnie skonczylismy ja na 3 miejscu i bylbym w siodmym niebie jakby na koniec rundy wiosennej zostac na tym placu!grhoak pisze:Abdul to pi***oli bo i tak wie że długo tu nie pogro.
Lepi bych tego postu som niy napisołbogas1985 pisze:Potrzeba ogromna kasa, ktorej nie ma zaden z naszych udzialowcow. To jest orzykre. Perspektyw niestety nie widze. Bez wielkiej kasy.
tu się nie zgodzę. Dobry plan to podstawa, pieniądze to nie kaszka manna z nieba, trzeba na nie zapracować. Chyba nie wierzycie w szejków czy innych Abramowiczów... Robić swoje najlepiej jak potrafimy, nic innego nam nie pozostaje.bogas1985 pisze:nawet najlepszy plan na nic sie nie zda
To jest PODSTAWA wszystkiego !!!! STADION !!!! ( i niy mom na myśli tego ciulstwa co stoi w Parku Kultury).Dlaczego nagle teraz zaczyna Pan mocne inwestowanie?
- Z prostej przyczyny - bo wcześniej nie było stadionu. Mało kto zdaje sobie sprawę, jak wielki to był problem. Chcemy, by na nowym obiekcie ta drużyna grała dobrze. Mam nadzieję, że podniesiemy poziom polskiej piłki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], julko20, Mavo1920, OSH, scaneRboy i 72 gości