a może Sadlok na prawą, a na stopera Stawarczyk. Sadlok jest wszechstronny i dałby radę. Tylko czy nie ucierpi na tym gra stoperów?19HKS20 pisze:Zając!!! ty chyba nie byles w Bytomiu i nie widziales jak on zagral wchodzac z lawki, w ogole mu sie biegac nie chcialo a taka kase bierze ....19_kRzysiek_20 pisze:Grzyb na prawą obrone a na pomoc prawa Zając
Grzybek lepszy w ofensywie nic w defensywie, dlatego na prawa obrone zaryzykowal bym Kieruzela
[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wspomnicie moje słowa
"to będzie mecz Andrzeja Niedzielana" licza ,że w tyłach Waldi mo alternatywa dla Nykiela i Ariela i zachowomy czyste konto w kolejnym meczu.Stawiom 0:2.
37' Niedzielan po nieudanej pułapce (spalony)79'Niedzielan po wzorowej kontrze asysta Sobiech
Legia nom ostatnio leży w meczach o stawke,bo nie licza ostatniej porażki w meczu o nic.Bedzie dobrze

37' Niedzielan po nieudanej pułapce (spalony)79'Niedzielan po wzorowej kontrze asysta Sobiech

Legia nom ostatnio leży w meczach o stawke,bo nie licza ostatniej porażki w meczu o nic.Bedzie dobrze

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
co do Grzyba to niy mozna patrzec ino na to ze lepij idzie mu w ofensywie i nasz atak ucierpi na braku jego osoby na skrzydle...jak bydzie trza to lepij go na tyn szpil cofnac do tylu....
bo jak to sie godo... "mecz wygrywo sie obrona" - i to sie bardzo czesto sprawdzo... jak obrona gro dobrze to i dano druzyna wygrywo szpil
zawsze na skrzydlo mozna dac Stefanskiego
ryzyko zawodowe 
bo jak to sie godo... "mecz wygrywo sie obrona" - i to sie bardzo czesto sprawdzo... jak obrona gro dobrze to i dano druzyna wygrywo szpil

zawsze na skrzydlo mozna dac Stefanskiego

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
jasneKris KLZ pisze:zawsze na skrzydlo mozna dac Stefanskiego ryzyko zawodowe
mosz recht
jo bych jeszcze wybieroł na prawo obrona miedzy Lesikiem i Ninkovicem
Fornalik nie widzi Stefanskiego nawet na ławce z Otwockiem, a niykerzi to by stawiali kogos, bo sie pokozoł w 10minutach (jo nie widziolch, ale jak trener nie dowo go to cos to musi znaczyc)
ps. Kris, i tak mie zaskoczyłs, ze nie napisols ze idzie postawic tam kontuzjowanego Ariela

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dużo będzie zależało od środka pola i od formy skrzydłowych, jak zagromy tak jak na Bytomiu beda spokojny. Licza w koncu na Zająca chop sie musi obudzić bo możliwosci mo spore... Tylko Zwycienstwo!!!! moj skład
Pilarz
grzyb sadlok grodzicki brzyski
zając straka baran janoszka
Sobiech
Niedzielan
Zamiast grzyba kieruzel i grzyb na pomoc przelazi ale co z tego wyniknie to ino trener wie:D
Pilarz
grzyb sadlok grodzicki brzyski
zając straka baran janoszka
Sobiech
Niedzielan
Zamiast grzyba kieruzel i grzyb na pomoc przelazi ale co z tego wyniknie to ino trener wie:D
- ObeRschlesien
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:Legia Warszawa - Ruch Chorzów, godz. 18:30, sędzia: Adam Kajzer (Rzeszów).
W bieżącym sezonie sędzia z Rzeszowa prowadził mecz legionistów w Białymstoku. Na początku października zespół Jana Urbana przegrał przy Słonecznej 0:2. Co ciekawe "Niebiescy" jeszcze nie wygrali spotkania prowadzonego przez Adama Kajzera.
Mecze Ruchu sędziowane przez Adama Kajzera:
13.09.2003 Ruch Chorzów - Aluminium Konin 2:2 - II liga
08.08.2004 Szczakowianka Jaworzno - Ruch Chorzów 6:0 - II liga
20.09.2007 Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:3
23.02.2008 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 0:0
08.04.2008 Ruch Chorzów - Groclin Grodzisk Wielkopolski 1:1 - PP, 1/2 finału
20.09.2008 Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 3:0
03.05.2009 Lech Poznań - Ruch Chorzów 1:1
Na Odrze sie przelomali my to i sedziego polomiemy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Kontakt:
Za interią:
http://sport.interia.pl/news/typerzy-re ... ce,1389013
Legia Warszawa - Ruch Chorzów, sobota, godz. 18:30
MIELCARSKI: Węszę sensację. W Ruchu jest dobra atmosfera, chłopaki ciągną wózek w jednym kierunku - do przodu. Wygrają i dłużej utrzymają się w "czubie". Wiele zależy od sędziowania. Mam nadzieję, że arbiter uniknie prostych, głupich błędów, które mogą rzutować na wynik. TYP: 2
BIAŁOŃSKI: Z każdym straconym punktem rośnie ciśnienie przy Łazienkowskiej i dystans do uciekającej Wisły. Legia rzuciła na szale milion euro za mistrzostwo. Na motywowanie piłkarzy takimi sumami nie stać dziś nikogo w Polsce. Szkoda Ruchu, bo jego gra cieszy oko, ale tym razem przegra. TYP: 1.
WOŁOWSKI: Czy Ruch okaże się dla Legii najcięższym testem? Myślę, że w Warszawie drużyna Urbana ma szansę przejść go zwycięsko. TYP: 1.
http://sport.interia.pl/news/typerzy-re ... ce,1389013
Legia Warszawa - Ruch Chorzów, sobota, godz. 18:30
MIELCARSKI: Węszę sensację. W Ruchu jest dobra atmosfera, chłopaki ciągną wózek w jednym kierunku - do przodu. Wygrają i dłużej utrzymają się w "czubie". Wiele zależy od sędziowania. Mam nadzieję, że arbiter uniknie prostych, głupich błędów, które mogą rzutować na wynik. TYP: 2
BIAŁOŃSKI: Z każdym straconym punktem rośnie ciśnienie przy Łazienkowskiej i dystans do uciekającej Wisły. Legia rzuciła na szale milion euro za mistrzostwo. Na motywowanie piłkarzy takimi sumami nie stać dziś nikogo w Polsce. Szkoda Ruchu, bo jego gra cieszy oko, ale tym razem przegra. TYP: 1.
WOŁOWSKI: Czy Ruch okaże się dla Legii najcięższym testem? Myślę, że w Warszawie drużyna Urbana ma szansę przejść go zwycięsko. TYP: 1.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
scaneRboy pisze:MIELCARSKI: Węszę sensację. W Ruchu jest dobra atmosfera, chłopaki ciągną wózek w jednym kierunku - do przodu. Wygrają i dłużej utrzymają się w "czubie". Wiele zależy od sędziowania. Mam nadzieję, że arbiter uniknie prostych, głupich błędów, które mogą rzutować na wynik. TYP: 2
Czuje pismo nosem

-
- Kontakt:
http://www.sportslaski.pl/Sokolowski-Ru ... ,info.html
Tomasz Sokołowski:
jeśli wyjdzie zbyt rozluźniony, to może się okazać zgubne
z całym szacunkiem, ale co on pi***oli? Ja rozumiem, ze ten mecz możemy przegrać, ale co to za argument? ROZLUŹNIONY?
Tomasz Sokołowski:
jeśli wyjdzie zbyt rozluźniony, to może się okazać zgubne
z całym szacunkiem, ale co on pi***oli? Ja rozumiem, ze ten mecz możemy przegrać, ale co to za argument? ROZLUŹNIONY?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-